0723 65 74 25

Cos:

0 produse - 0 LEI
Nu ai produse in cosul de cumparaturi.

0

Termeni si Conditii

Prin intermediul magazinului online www.piele-ecologica.ro va oferim o experienta de cumparaturi placuta si sigura. Facem tot posibilul sa beneficiati de un excelent serviciu de Relatii cu Clientii protejandu-va intimitatea si oferindu-va informatii complete si permanent actualizate.

Folosirea, vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.piele-ecologica.ro , implica acceptarea acestor termeni si conditii ce vor fi detaliate mai jos.

Partenerul comercial al clientului este magazinul www.piele-ecologica.ro care are in proprietate si vinde, catre clientul persoana fizica sau juridica, produsele prezentate pe site si incaseaza de la acesta contravaloarea lor.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestor termeni si conditii. Magazinul www.piele-ecologica.ro isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului , structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Magazinul www.piele-ecologica.ro nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, s.a.m.d .


DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

Toate produsele prezentate pe www.piele-ecologica.ro pot fi achizitionate.In cazul in care dintr-o eroare produsul comandat nu se afla in stoc, va vom anunta imediat si veti decide daca doriti sa comandati un alt produs. Magazinul www.piele-ecologica.ro nu va trimite produse similare care sa inlocuiasca produsul comandat, decat dupa informarea si acceptul final al clientului.


LIVRAREA PRODUSELOR

Toate comenzile plasate pe www.piele-ecologica.ro vor fi confirmate prin e-mail. O comanda nu poate fi livrata pana cand aceasta nu a fost confirmata telefonic. Produsele cumparate de pe www.piele-ecologica.ro sunt livrate in toata tara prin intermediul firmei de curierat rapid Fan Curier.

Taxe de Livrare: 19lei (TVA inclus).

RETURNAREA PRODUSELOR

Puteti returna si schimba produsele achizitionate, in termen de 10 zile de la data primirii lor, in cazul in care produsul prezinta defecte de fabricatie.

Toate retururile vor putea fi procesate de noi numai cu respectarea conditiilor de mai jos:

Daca doriti sa returnati un produs care v-a fost livrat, trebuie sa ne anuntati in scris despre produsul pe care doriti sa il returnati, data la care v-a fost livrat, motivul pentru care doriti sa-l returnati si daca doriti sa-l inlocuiti cu un alt produs. Va rugam sa ne trimiteti aceasta instiintare scrisa pe adresa de email hasan33bas@yahoo.com.

Numai dupa procesarea si aprobarea acestei instiintari de catre magazinul www.piele-ecologica.ro, veti putea returna produsul.
Orice retur facut fara instiintarea noastra prealabila de catre client, nu va fi procesat.
Pentru a putea fi returnate, produsele trebuie sa fie in ambalajul original intact, sa aiba eticheta fara deteriorari si sa nu fi fost folosite.

Daca motivul returului este oricare altul in afara defectelor de fabricatie sau unei comenzi gresit expediate de noi, taxele aferente transportului-retur sunt in sarcina voastra. In acest caz, nici un retur sosit cu plata ramburs nu va fi acceptat. Deasemeni daca se constata ca produsul a fost deteriorat datorita manipularii gresite in timpul transportului de catre firma de curierat, returul produsului nu este acceptat.

Daca motivul returului este un defect de fabricatie al produsului sau faptul ca produsul primit nu este cel pe care l-ati comandat, taxele aferente transportului-retur vor fi suportate de catre noi.

Daca cererea de retur este aprobata de noi, in functie de optiunea voastra, www.piele-ecologica.ro va poate returna contravaloarea produselor sau va poate oferi posibilitatea de a schimba produsul.
Returnarea contravalorii produselor se va face in maxim 45de zile de la data la care produsul a fost returnat.

Returnarea produselor trebuie facuta cu respectarea conditiilor de mai sus si folosind acelasi serviciu de curierat rapid: Fan Curier.