Despre piele ecologica si stofa

Login  |  Creare cont nou  |  Contact

Despre piele ecologica si stofa

OCT
19
2013
Datorită dezvoltării de materii prime și tehnologii de producție , sunt , adesea, lansate în ultimii 10 ani în loc de piele PU și piele artificială PVC-ul a fost folosit în procesul de fabricație . Produse PU , produse din PVC sunt mai scumpe , deși ele sunt mai sanitare și ecologice , respirabil , moliciune , și aspectul de aspectele tehnice ale valorilor naturale ale proprietăților sunt de preferat ca foarte aproape de piele . PU produsele acoperite din piele artificiala , acasă și podele de birou , haina , jacheta , haine de lux , pantaloni , tricouri , etc , în fabricarea de îmbrăcăminte și încălțăminte .

Informații generale despre piele artificiala

Totul a început cu o umbrelă în 1400 ,umaștan chinez înmuiat în ceară .

Apoi" Coating Direct " va fi numit caprima aplicare aprocesului . Materialul este acoperit cu un material care este complet diferit / mai bine să nu aibăideea de a combinafuncția pe care a avut loc .

În 1839 , stramosul de utilizare polimeri de azi , cum ar fi PVC și PU produs de Goodyear . Cauciuc Goodyear vulcanizat cu sulf , care a produs Libonit'i . Dar în acei ani, că noțiunea de polimer a fost luată încă . Procesul de acoperire directe în 1900 a absolvit cilindru și produse în Italia .

1 în următorii ani A produs primul model de germani în timpul al doilea război mondial U - Boat . A fost sensibile la factorii externi , dar extrem . Între 1920-1930 chimistul german H. Staudinger ipoteza " macromolecule " promulgate și s-au dovedit experimental . Care a creat o revolutie in lumea după data de polimer chimie . Țesături și proprietățile plastice din anii 1960 a fost menționat o structură care conține , în același timp . Suprafață , în timp ce naturale tesatura efect de piele cu condiția ca stabilitatea . Pe parcursul acestor ani , a apărut " Transfer de acoperire " . Acesta este utilizat în mai mult de 100 ° C , documente rezistente , de transfer . Dezvoltarea tehnologiei informației și aplicații din piele material artificial a devenit astazi .

Artificiale Instrucțiuni tăierea pieilor

Stofa din piele artificiala că vei comanda mod normal, un diferite și delicat textile . Din acest motiv , asigurați-vă că urmați cu strictețe următoarele aspecte .

- Stick de control al calității , atunci când se confruntă cu partea din față a tag-uri de eroare .
- Ambalajul va ramane in cartile de tag-ul body ( astfel încât să nu atingă suprafața pielii )
- Oferă instrucțiuni de utilizare poate fi fraza șterse numai . Să știți înainte de ordine dacă doriți spălat instrucțiuni . ( De curățare chimică nu dau )
- Fiți atenți să nu facă plantare și plantarea în timpul defect . Deoarece cusătura va fi ireversibil .
- Nu buzna joc direct cu o posibilă oprire .
- Piele artificiala bucăți cusute de culori diferite nu se pune pe partea de sus de culoare mixt

Piele artificiala de cusut de instrucțiuni

- Mașini de cusut , picioare din material plastic utilizate pe teflon .
- Butoniere dublu - lichidare sau de ochi va fi cald .
- Cusut locații yalarcasına ușor unse înainte de transplantare .

Piele artificiala Instrucțiuni de spalat

- A nu se folosi inalbitor .
- Nu utilizați solvenți chimici ( gaz , benzină , motorină , diluant pentru vopsea , acetona ) .
- Curatatorie chimica este posibil ( amestecuri PVC ) .
- Curată și uscată . ( Poliuretan + poliuretan Gumi )
- Doar se spală cu apă și săpun . Temperatura maximă este de 30 de grade
- Cu o cârpă umedă cu săpun sau șterse . Detergenți cu siguranta de curățare care conțin alcool , Koln si alte lichide șterse .

Artificiala , definiția industriei din piele și domeniu de aplicare

De creștere rapidă în ultimii 10 ani în țara noastră , " piele artificială " în industrie, stofa , nețesute , etc pe etaje kuagüle poliuretan ( PU ) , acoperire PVC și flocking la cererea de tapiterie , articole de îmbrăcăminte , încălțăminte , genți și papuci poate fi folosit ca producția de țesături menținut . Produsele sunt adesea dezvoltate ca un înlocuitor cu piele naturala , piele naturala , folosit în multe domenii de aplicare . Advances inproducerea de materiale naturale cu caracteristici apropiate depiele , ca urmare asectorului în ultimii ani , în definirea " piele artificială " în loc de " om piele " conceptului iese în evidență .

Industria de piele artificială , în general ;
>> PVC piele artificiala acoperit ,
Piele artificială și PU acoperire >>
Piele de căprioară sintetic >> clasificate ca cele trei sub- sectoare .

Policlorură de vinil ( PVC ) acoperire piele sintetica
Primele etape de piele artificială din doar acoperire PVC . Destul de o gamă largă de aplicații în utilizare și mai puțin costisitor decât alte tipuri de piele produse de acoperire din PVC artificiale . Piele PVC acoperit artificială , tapițerie auto , acasă și mobilier de birou , pungi , papuci , pantofi , haine de ploaie , pardesie , paltoane , etc îmbrăcăminte exterioară , accesorii si accesorii din piele sunt utilizate .

Poliuretan ( PU ), piele sintetica acoperite
Materii prime și tehnologii de producție dedezvoltare în ultimii 10 de ani a fost folosit de producție piele sintetica PU . Produse PU , produse din PVC sunt mai scumpe , deși ele sunt mai sanitare și ecologice , respirabil , moliciune , și aspectul de aspectele tehnice ale valorilor naturale ale proprietăților sunt de preferat ca foarte aproape de piele . PU produsele acoperite din piele artificiala , acasă și podele de birou , haina , jacheta , haine de lux , pantaloni , tricouri , etc , în fabricarea de îmbrăcăminte și încălțăminte .

Suede imitație
În acest sector , care este fabricat din turmă praf fibre aplica pe suprafete diferite prin piele naturala , piele și catifea , cum ar fi țesături sunt produse . De aproape 30 de ani , iar ultimii 10 ani în țara noastră , Statele Unite și Europa , care este produs de companiile mari , piele de căprioară în special artificiale utilizate pentru mobilier . În ultimii ani , progresele în tehnologia de fabricare , de asemenea, utilizat în sectorul articolelor de îmbrăcăminte solicitat de produse artificiale piele de căprioară , acasă și podele de birou , paltoane , jachete , camasi , pantaloni , etc îmbrăcăminte , pantofi , genți de mână , accesorii și accesorii din piele sunt utilizate .

www.iso.org.tr - luate de la

Necesitatea de a crește exporturile de piele artificiala

KDV >> accelerarea întoarce ,

Perfecționare activă permis închiderea >> simplificare ,

Suport în străinătate >> mai cuprinzătoare pentru târguri și demonstrații ,

Bilateral acorduri comerciale >> diseminare ,

Magazine de peste mări >> susține facilitarea Trezoreriei ,

Dezvoltarea cooperării cu companiile locale în străinătate >> "made in Turcia " dezvoltarea imaginii ,

Dezvoltarea >> diversitatea produselor ,

Îmbunătățirea calității >> asigura satisfactia clientilor inainte si service post-vânzare și așa mai departe . aplicații care trebuie să fie abordate de deficiențele identificate .


Necesitatea de a crește importurile de piele artificiala

90 la suta din produsele importate din sectorul materiilor prime pe termen KKDF aplicat pentru resetarea rată de achiziție .

Condiție Importurile de conformitate , practicile anti - dumping și concurența nu ar trebui să fie compromisă . De exemplu , firmele angajate în vânzări directe prin deschiderea unui birou in Turcia , provocând practici de concurență neloială fi identificate și prevenite .

Restricții asupra importurilor de mașini și aparate second-hand pentru re- determinare, în conformitate cu nevoile sectorului , este important pentru dezvoltarea sectorului și noi investiții pentru a susține .

De finanțare cu instituțiile financiare , ar trebui dezvoltate politici specifice sectorului . Acordarea de stimulente pentru sectorul în R & D , de produs și inovații de design , de sprijin este foarte important pentru viitorul industriei .

Încetează să mai fie cele mai puternice companii din componenta de resurse umane din partea costurilor : pentru a deveni organizarea în comun de programe de formare , liceele tehnice și licee , în elaborarea de programe pentru sectorul , universități și dezvoltarea cooperării este necesar .

Companiile de top în organizațiile din sectorul , crearea și consolidarea competitivității sectorului , în scopul de a susține dezvoltarea de dezvoltare vizate de politici comune .

Ar trebui să fie stabilite finanțe și domeniul energetic , în scopul de a asigura îmbunătățirea stării de finanțare al sectorului și procesul de finanțare luând în considerare perioadele de flux de numerar .


Artificială Strategie sectorul Piele si politica

Turcia , unde a trăit mulți ani și este acum una dintre principalele cauze ale problemelor economice cronice , schimbul de bunuri și servicii vândute în străinătate , incapacitatea de a acoperi importurile . Valută de la balanța de comerț exterior este negativ , există o nevoie . Țara noastră nu se poate face raportul de vânzări de peste mări de bunuri și servicii să fie achiziționate de la exterior , borçlanılmaktadır pentru a achiziționa bunuri și servicii necesare . Pentru a depăși lipsa de schimb valutar , exporturile ca un minim , satisface nivelul de importuri ar trebui să crească .

Pentru a rezolva problema inflației în Turcia , care a devenit cronică în cadrul programului economic , de reducere a politicilor interne orientate asupra cererii se efectuează de către trăgând bani de pe piață . Cu toate acestea , cu reducerea cererii interne , scăderea producției și creșterea șomajului . Pe de o parte , menținândlupta împotriva inflației , pe de altă parte , creștereade creștere a producției și a ocupării , în scopul de a se asigura cățara este obligată să furnizeze o creștere bazată pe export .

Soluție permanentă la importanța exporturilor de la problemele economice ale Turciei , industria de piele artificiala Turcia , surplusul comerțului exterior va face parte de a crea un sector . În acest context , viziunea industriei de a fițară lider în Europa și Asia , exporturile de 500 milioane dolari în 2010, cu misiunea de a contribui la economia țării .

Sectoare artificiale industria de piele din 2000 , exporturile vor veni în prim-plan . Viabilitatea sectorului în ceea ce privește dezvoltarea statului și firmele care fac parte din sectorul care ține cont de realitățile lumii și industria ar trebui să fie stabilite și puse în aplicare politici și reglementări .


Piele artificiala competitivității sectorului

Turcia ultimii 10 ani de dezvoltare a sectorului de piele artificială , în ciuda facilitățile limitate oferite de resurse proprii. Potențialul sectorului și problemele nu au fost încă abordate într-o manieră cuprinzătoare . Ascuns sprijinul Turciei export de energie de stat sau proiecte care nu sunt disponibile in sectorul de piele sintetică .

Lipsa de personal calificat , apeluri de producție full-length , dificultăți în importul de materii prime și utilaje , lipsa de sprijin guvernului în aceste domenii , cum ar fi costurile de energie și de finanțare este mai mare decât în țările concurente , și să se răcească principalele probleme ale sectorului este lipsa de organizare .

O parte importantă a sectorului a fost importat intrări de materii prime , țări concurente sunt mai ieftine decât aceleași materiale în Turcia . Prin urmare , importurile de materii prime , producătorii de costurile materiilor prime din piele artificiala , reducerea impozitelor și rivali turci din Europa și Orientul Îndepărtat este de mare importanță , cu introducerea de același nivel .

Toate masinile sunt importate în același fel , problemele sunt cu experiență în finanțarea importurilor de mașini second-hand și investiții .

Furnizarea de educație în producția de facultate piele artificiala / departament sunt instruiți cu privire la eforturile lor proprii nu sunt producatori . Cu toate acestea , acest proces poate fi destul de lungi și costisitoare . Lipsa de personal calificat , care împiedică dezvoltarea de noi produse și societate, care să conducă la o creștere a costurilor reduce posibilitatea de concurs . Pentru a satisface nevoia de personal calificat pentru a coopera cu firmele de stat din sectorul , programe de formare , școli tehnice , cum ar fi partea de deschidere a industriei este în măsură să ofere o serie de aditivi de cost -free .

Finanțarea și factorii de cost , cum ar fi sectorul energetic este mai mare decât în alte țări concurente reprezintă un dezavantaj . În general , industria de piele artificială în țară , și în special pentru a lucra cu costuri ridicate ale energiei sunt un alt factor care limitează capacitatea noastră de a concura , în funcție de structura de producție din acest sector , mediul academic și agenții guvernamentale pentru dezvoltarea de proiecte de cooperare , și ținând cont de valoarea adăugată creată de sector este vital să se creeze stimulentele necesare .

Creșterea exporturilor de piele artificiala Turcia , Europa și Orientul Îndepărtat , în concurență cu companiile pentru a investiga potențialul sectorului , în scopul de a atinge succesul durabil pe termen lung , poate concura cu rivalii în același mod în care facilitează proiectarea sectorului și furnizarea de sprijin este necesar guvern .
I ) piele artificiala de tapițare : ( PU / PVC )

Compania noastra este PU - PVC , plat , Emprimeli , model relief personalizate , precum și calitatea diferitelor vechi Tapițeria artificiala producția de piele seama . Ignifug Derilerimizi conformitate artificială cu cerintele clientilor nostri , anti-static, anti - bacteriene și miros pentru a produce cât posibil . În conformitate cu dorințele și cerințele clienților noștri din producție și activitățile de cercetare și dezvoltare pot fi , de asemenea, făcută privat .

Aplicarea : Instrumente de transport , acasă, la birou , și sunt utilizate în domenii ale vieții publice .

I ) piele artificiala de tapițare : ( PVC - PU / PVC )

A ) Home Mobilier piele artificiala :
Curent de inventar :
a ) Desene : Inca , Alamo , Coventry , Capronova , Formula , Punto , Lace , pe căi navigabile , crocodil , ...
b ) Pardoseli : Alb / negru simtit 100gr/m2
c ) culori: negru , alb , maro , gri ...
d ) Greutate : 400 gr/m2 - 500 gr/m2
e ) de acoperire : PVC - PU / PVC

* Pentru informații mai detaliate , va rugam sa contactati Departamentul de Vanzari .

B ) Mobilier de birou piele artificiala :
Curent de inventar :
a ) Desene : Inca , Alamo , Coventry , Capronova , Formula , Punto , Lace , pe căi navigabile , crocodil , ...
b ) Etaje: Alb / negru 100gr/m2 simțit, poliester Jersey / Fleece ,
c ) culori: negru , alb , maro , gri
d ) Greutate : 400 gr/m2 - 500 gr/m2
e ) de acoperire : PVC - PU / PVC

* Pentru informații mai detaliate , va rugam sa contactati Departamentul de Vanzari .

C ) Mobilier de grădină piele artificiala :

* Pentru informații mai detaliate , va rugam sa contactati Departamentul de Vanzari .

III) pantofi - papuci din piele artificiala:
22 decembrie 2012 | Categorii: Incaltaminte, generale, papuci de casă | vânzare post-

   -Schimbarea de moda si cerintele de diferite modele, culori, grosimea și greutatea piele artificiala pentru pantofi și papuci sunt produse.

În conformitate cu cerintele clientilor nostri o varietate de client-concentrat istekerleri și calității producției de calitate și pe deplin în conformitate cu dorințele lor sunt posibile.

  Pantofi artificiale Derilerimizi și papuci, PVC sau PU / PVC de acoperire să fie produse.

 

A) Pantofi sport
B) botlu
C) cătușele
D) Să socotim
E) de linie
F) căptușeală
Curent de inventar: (frânghia)
a) modele: Royal, Sancho
b) Etaje: Alb-Negru 50 g/m2 Nw Tela
c) culori: negru, alb, gri, crem, ...
d) Greutate: 380 gr/m2
e) de acoperire: PVC - PU / PVC (metalice)

* Pentru informații mai detaliate, va rugam sa contactati Departamentul de Vanzari.
Pantofi piele artificiala
Categorii: Pantofi, Uncategorized

Utilizeaza: pantofi sport, cizme de zăpadă, cu mâneci, linie, garniture, cizme, etc

PU-acoperite în mod PVC de zi, culoare, modele sunt produse de încălțăminte din piele artificiala, sau specificațiile dorite.
IV) Papetarie - articole Ajandalık - Sticlarie - piele artificiala: (PU - PVC)
V) Genti - Geanta piele sintetica: (PU / PVC)                                                                                    VI) artificiala îmbrăcăminte din piele: (PU / PVC)
19 decembrie 2012 | Categorii: General, Imbracaminte |

Piele naturala pentru haina, în special în lumina care se schimbă rapid moda si tendintele se schimba foarte repede și pentru că am mereu noi modele și materiale produse spectacole.

Prin urmare, în conformitate cu ordinele de așteptările clienților noștri și producții speciale orientate spre client are proprietățile dorite.

Zona utilizator montat după cum urmează:

A) pentru jachete
B) Carcasele
C) trousering
D) Accesorii și Biyelik
VII) Tech protectie din piele artificiala: (PU / PVC)
18 decembrie 2012 | Categorii:, generale, tehnice de protectie | vânzările mesaj

A) piele artificiala Macintosh.
            Curent de inventar:
a) Model: S.Mat
b) Etaj: poliester Jersey
c) Culori: kaki, albastru, galben, ...
d) Greutate: 380 - 450 - 500-800 gr/m2
e) de acoperire: PVC
* Pentru informații mai detaliate, va rugam sa contactati Departamentul de Vanzari.

B) Fluorescent Culoare Macintosh piele artificială.
C) Medical piele artificiala de protecție.
D) Chimie protectie din piele artificiala.
E) pat pacientului acoperă.

VIII ) Tehnică de vinil de perete care acoperă : ( PU / PVC )
17 decembrie 2012 | Categorii : Uncategorized | vânzările mesaj

Compania noastră , precum și anumite domenii ale vieții publice , care este de preferat în termeni de siguranță și confort poate fi de asemenea utilizat în casele și întreprinderile face ca producția de Tapet de vinil tehnice .

Postere contrast , usurinta de aplicare , ușor de curățat, proprietăți retardent flacără , anti - bacteriene , anti - static și inodor , pot fi fabricate .

Utilizeaza : aeroporturi, spitale , Plaza , și zgârie-nori , mall-uri , institutii publice , birouri , vile , case și așa mai departe . .

A) viața de vinil de perete care acoperă domenii : ( hoteluri, spitale , teatre , sali de conferinte , centre comerciale Centre de afaceri , birouri , etc ) .
B ) bucătărie de vinil de perete de acoperire :
C ) vinil Schelete de perete pentru baie :
D ) pentru mobilier de vinil placari pereti :
Stocurilor disponibile :
Denumire produs : Laurel ( suprafața frontală a catalogului )
Articol : 1101 ( suprafața frontală catalog )
Catalog de coduri de culoare : 01 / 18 ( pagini Catalog de 3 și 4 )
Caracteristicile produsului : ( Pagina de catalog 2 )
Specificatii produs : ( Pagina de catalog 3 )                                                                                          
Fabricarea de papuci din piele artificiala
04 august 2012 | Categorii: General, papuci de casă | poștă yonetim
Zona de utilizare montate: utilizate în construcția de toate tipurile de papuci. PU-acoperite cu PVC de zi, moda, culori si modele, sau cerute de specificațiile tehnice üretilmektedir.En artificiala piele papuci de preț rezonabil, o bună comunicare pentru a ajunge și de a obține informații despre produsele noastre pot contacta.
Piele artificiala Automotive
02 august 2012 | Categorii: General, Automobile | poștă

Utilizeaza: sectorul auto

Plat acoperit cu PU-PVC, model empirmeli și cofraje speciale sau piele specificațiile tehnice auto artificiale necesare pentru a ajunge la preț adecvat de contact üretilmektedir.EN și de comunicare pentru a obține informații despre produsele noastre.
Piele sintetica pentru Bag de fabricație
30 iulie 2012 | Categorii: General, îmbrăcăminte, textile | poștă

Utilizari: femei, bărbați sacoșe, valize, etc folosite în multe produse, cum ar fi.

PU-acoperite în mod PVC a zilei, culori și modele, în conformitate cu specificațiile tehnice sau orice piele artificiala pentru saci produs.
Artificiale producția de piele
19 iunie 2012 | Categorii: Stiri |

Piele artificiala. Depăși fabrica a fost stabilit cu noi sisteme și cea mai recentă tehnologie de mașini, tratament suplimentar și pentru a ajuta mediul înconjurător și economisirea energiei, care prezinta sensibilitate de facilități.

Design-ul produselor noastre, de testare a calității înainte de a fi eliberat în conformitate cu standardele internaționale (ISO-EST - DIN) se efectuează în propria noastră constituție.

Studiile sănătății și securității ocupaționale efectuate într-un göstergesidir.Ayrıca planificat și sistematic sensibilitatea noastră la această problemă de producție piele sintetica, care are loc

nevoile în minte, veți obține cea mai bună calitate și de producție este cea mai bună rentabilitate.
      Preturi de piele artificiala
19 iunie 2012 | Categorii: Stiri
Prețuri piele artificiala, greutatea produsului, model, vechi cârpă de tip și greutate, conținut de produs, PVC, PU, sau (PU + PVC) este evaluat în conformitate cu caietul de sarcini.
Modele piele artificiala este produs în compania noastră. În funcție de cererea clientului și mostre în afara acestor modele în modelul și culoarea dorită, piele artificiala de produs cât mai curând posibil.
Companiile piele sintetica
19 iunie 2012 | Categorii: Stiri

Companiile piele sintetica politici bazate pe o varietate de produse pentru a monitoriza diverse marjele de preț prețuri foarte mari, uneori chiar în același mod ca și schimbările produse pare a AZ clasa de fabricație produse de piele artificiala 1 și, în orice culoare, cu tarife speciale cu preturile noastre de vânzare continuă să șoc. Prima clasa de produse, cu preturi incepand de la 18 lei. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați comunicare.
Compania noastra are mulți piele artificiala cu furnizorul de produse oferind cele mai bune prețuri și cele mai potrivite

- Întreprinderile private interne (cort, camion, cort, publicitate, mobilier, pantofi, papuci de casă, îmbrăcăminte, rechizite, etc).

- Instituțiile militare de uz casnic (NCC, DNZ KK, HV K., etc.)..

- Instituții publice de stat

- Agențiile publice și private care deservesc peste hotare.
                                                                Piele artificiala Instrucțiuni de spalat

     A nu se folosi inalbitor.
     A nu se folosi solventi chimici. (Gaz, benzină, motorină, diluant pentru vopsea, acetona)
     Curățătorie chimică. (Amestecuri PVC)
     Curată și uscată. (Poliuretan + poliuretan Gumi)
     Doar se spală cu apă și săpun.Temperatura maximă este de 30 de grade
     Șters cu o cârpă umedă sau cu o cârpă cu săpun. Detergenți cu siguranta de curățare care conțin alcool, Koln si alte lichide șterse.
de piele artificiala Ce este?

      Datorită dezvoltării de materii prime și tehnologii de producție, sunt, adesea, lansate în ultimii 10 ani în loc de piele PU și piele artificială PVC-ul a fost folosit în procesul de fabricație.
Produse PU, produse din PVC sunt mai scumpe, deși ele sunt mai sanitare și ecologice, respirabil, moliciune, și aspectul de aspectele tehnice ale valorilor naturale ale proprietăților sunt de preferat ca foarte aproape de piele.
PU produsele acoperite din piele artificiala, acasă și podele de birou, haina, jacheta, haine de lux, pantaloni, tricouri, etc, în fabricarea de îmbrăcăminte și încălțăminte.
                                                  Tăbăcire , este de a face uz depiele supus unor procese fizice și chimice .

Leatherworking este o ramură foarte veche de artă . Oamenii Dericilikle au fost implicate din cele mai vechi timpuri de istorie , stau pe îmbunătățirea pantofi , papuci , rochie , navigatie , etc ... fel de produse , cum ar fi făcut . Vechi turci trunchiuri de piele , care vor fi fructificate pentru animale . Noi , de asemenea, le folosesc ca ornamente de tratament topic . Produse din piele cele mai frumoase , turci , arabi , spanioli și au fost făcute de către venețieni . Piele în arabii au învățat spaniola . La acea vreme , aproape fiecare colț al Anatoliei , produse din piele avansat de stat . Armata imperială a face ansambluri blindate . Piele tehnologie de producție de piele , otomanii au luat francez atunci când au început . Industria de piele moderne în Istanbul , Turcia II . River Beykoz și tăbăcării s-au format în timp de Mahmud . Pantofi din piele făcute aici pentru a satisface nevoile de armata a început să fie utilizat în a face încălțăminte militară . Întâmpinarea nevoilor de pantofi , o mare parte a armatei în timpul Războiului de Independență . Apoi, Kazlicesme în Istanbul , regiunea Mării Egee și Anatolia , fabrici de piele și private moderne au fost deschise în unele orașe . Aceasta piele fabrici de produse , precum și satisfacerea nevoilor lor au fost exportate în diverse țări străine aduce valută în Turcia . Producția de piele beneficiază de piei de bovine și rumegătoare mici . Aceste vite , capră , capră , oaie și piei de miel .
subiecte

    
1Structura chimică apielii
    
2 alstructurii biologice apielii
    
Trei soiuri majore ale murat
    
4 erori din piele brută
    
5 pași pentru Piele tehnologie de procesare
        
5.1 minerale de bronzare
        
5.2 Tanenleme
    
6 Sursa

Structura chimică apielii

Piele chimic 55 % carbon , 6-8 % hidrogen , 19-25 % oxigen , 14-20 % azot , 0,5 la 1,5% sulf , fosfor , fier , iod și clor are loc .
Structura biologică apielii

65 % apă , 32,5 % proteine ​​, 2 % grăsime , săruri minerale 0,5 % , și 0,5 % alte elemente diferite .

Protecția brut pielii ( conservare ) : Conservarea ; spate sacrificate fiarei pentru sinteza de piele finite jupuit ișlentiye pielea prime luate de către activitățile de microorganisme în perioada dintre diferitele metode pentru a preveni apa din interiorul este termenul folosit pentru tranzacțiile efectuate în scopul de a opri activitățile de microorganisme .
Soiuri importante de murat

Prin uscare în saramură
    
Agățat sau intindere se face lent . Piele , apa pierde 55 %, la 65 de ani. Această procedură este utilizată în Turcia ( zona fierbinte este norma ) .

sare de saramură
    
Sare ( clorură de sodiu ), cu marinata . Partea sărat jupuit depiele . Pierderea in greutate este de 4-15 % .

Saramură prin Piklaj
    
Acest saramură a văzut procesul de îndepărtare a părului la oi , vite , piei de capra aplicat .

Este format din trei straturi ale structurii pielii .

cuticulă
    
Constituie 1 % dingrosimea pielii ( epiderma ) .

dermă
    
14 % dingrosimea pielii . Înot rămâne pe ursi ( grăsime și carne ) sunt eliminate în timpul procesului de kireșlik ( Nihon ) .

piele mediu
    
Care constituie 85 % din partea apielii și evaluate ( Sübkitus ) .

Stoklanacağı ascunde depozite , rece modul , aerisit, care nu trebuie să fie de soare , proliferarea dăunătorilor ar trebui să fie evitate . Piele sunt stocate la intervale nu mai mari în stive .
Erori de bici

Ham dinpiele poate fi o varietate de erori :

    
Rezultă dinmediul animalul trăiește .
    
Eșecuri saramură .
    
Efectele substanțelor chimice ( fier , cupru , alaun , naftalină pete albastre ) .
    
Uscare defecte .
    
Înot erori .

PAȘI PENTRU PIELE tehnologie de procesare

umectare - Aliasing
    
Clar duritate , mici se face cu apă care nu conține compuși bacterii de fier liber . Sare obiectiv , îngrășăminte , urină , sânge , etc . eliminarea și îndepărtarea contaminanților , cum ar fi proteine ​​solubile în apă . Un alt punct important este ca pielea isi pierde apă în timpul re- examinate în saramură câștig ( 65 % eliminate ) . Înmuiere în sus și în jos timp de 24-48 de ore .

Calcifiere ( hidroxid de calciu ) Zırnıklama ( sulfura de sodiu )
    
Scopul var desface foliculii de par ale pielii , umflarea oferi . Pile ( blana ) , dacă se dorește a pielii scalarea - zırnıklama efectuate .

Procesul de Zırnıklama înseamnă mașină - fabricate de piele kavalata var . Porțiune jupuit depiele ( derma ) în cazul în care straturile de carne și grăsime sunt eliminate . Karnas numit reziduuri . Ulei hrana animalelor și pot fi realizate din acestea . Temperatura pielii , umiditate , microorganismele devin rezistente la toate operațiunile efectuate , cu scopul de a obține și piele de bronzare caracter tehnic proces sau dabağlama , locul dabağlanan numit tabağhane .

În funcție de caracterul procesului de tăbăcire piele terminat ) Metal bronzat , b ) tanante vegetale este împărțit în două .
minerale de bronzare

Crom , aluminiu , fier , etc . săruri de metale , cum ar fi poate face cu . Este , de obicei, tăbăcirea cu crom . Bazice de izolare a procesului terminat piele întâi îngrășământ ( sulfat de amoniu ) , și prin adăugarea de enzime și enzimatice yardımıyle proteinele nedorite var înpielea îndepărtat de pe piele . Crește, șimoliciuneapielii devin vizibile . Piklajdır pasul următor . Procesului de ajustare a pH-uluipielii tăbăcire . ( Piele este optimizat în urmă debagattan de metal acid ) . Procesul Piklaj , în primul rând, pentru a preveni deteriorareaacidul clorură de sodiu pielii ( sare ) este dat . Fibre rezistente la acizi întrepielea ceea ce face pielea de sare . Adesea acid sulfuric este utilizat ca acid . După acest proces este este datpielea de oxid de crom ( complex crom ) . Cromul protejeaza pielea de influențele externe . Conectarea ulterior revenind lapielea de crom este dată îndulap sau bicarbonat de sodiu . Astfel cristalele cresc , a fibrelor, nu pot crom . Piele stivuite scos din dulap . Vizitatorii sunt clasificate în funcție detipul de piele . Piele groasă ( vacă ) ras după ce mașina de divizare . Piele tăbăcită crom , aparatul de ras este adus la grosimea dorită . Dulapuri retannage piele sunt eliminate . Retăbăcirea scop : a) da moliciune apielii , b ) pentru a da uniformitate apielii . Piele se face slab alcalin cu bicarbonat de sodiu . La 55 ° C. După spălare de piei se cere varietate anilină colorare vopsite diverse culori . Apoiprocesul începe din nou la 55 ° C lubrifiere apă caldă . Solubili în apă uleiuri sulfonate , sulfit sau soiuri de ulei sintetic . Scopul de ungere este de a reducepermeabilitateapielii și înmoaieapă . Motivul pentru utilizarea ulei gras sulfonat cu apă pentru a menține împreună .
Tanenleme

Mai multe taninuri pot fi folosite . Aceste fenol - formaldehidă taninuri naturale pe bază de rășini sintetice extrase din plante pe care le numim în calitate de sumac , Mimosa , etc Valeks . poate .

Acest lucru este mai mult de o forță și plenitudine la nivelul pielii , se realizează datorită taninuri . Mașini de șlefuire eliminat și a deschis piei uscate dulap în următoarele moduri :

    
Trăgînd la temperatura aerului normală ,
    
Dispozitiv pectinele ( umiditate stors dinpiele sunt eliminate) ,
    
Vid ( umiditate absorbit ) ,
    
Tenter ( piele întinsă și uscată ) .

35 % din piele deshidratat cu apă sau umiditate apielii face umed rumeguș câștigat procesul de recoacere . După ce mașina se întinde tEnter se face mai uniformă . Astfel ,procesul depiele este pregătit pentru vopsire . În timp ce colorareapielii , în primul rând cu un pistol mitralieră sau altă pistol grund vopsea acidă se administrează prin injectare înpiele . Pigmenți organici și lianți , vopsea pulverizare , oferindu-i ultima , poloneză aruncate si calcate . Masina de masurat dimensiune , contul este eliberat . Pile ( blana ) , piese din piele vândute în piață . O piele bun este pielea curata . Pielea animalului un aspect natural , nu pare a-și permite nici o greșeală .
Industria de piele artificiala dezvoltat rapid în țara noastră , și poate că putem fi primul în lume în următorii ani este ramura de producție . Înainte de producția de piele artificială în viețile noastre , nu știam cât de mult se introduce : pantofi sport , papuci , genti, curele , containere organizator , etaj auto de top , tapiteria scaunelor .... etc . Nu sunt la fel de multe utilizări . Desigur, nu trebuie să uităm sectorul de confecții . Imbracaminte zis , imagine - piele - imaginea de aceleași mașini , în același mod , dar ürtetilen nu mai vorbim de multe produse de îmbrăcăminte .

În timp ce a face cercetare pe internet despre acest subiect am dat seama că orice text turc . Resursele care sunt necesare pentru producerea de materii prime sau produsul în sine reprezintă . De aceea , voi da jos cercetarea mea pe acest subiect au pregătit . Desigur , într -un mod imposibil de a da toate problemele din mai multe detalii . Producție menționate mai jos , ISOTEX ( Italia ), aparținând companiei se bazează pe 4 -pass Transfer acoperire Machine . Dacă ați găsit această pagină în timp ce a face cercetare pe această temă , bravo . Deci , aici este textul , grafica și forme pentru a profita de specificarea sursei . Sper să fie util ,

1 INTRODUCERE

Totul a început cu o umbrelă în anii 1400 , materialul chinez ceara - impregnate . Apoi" Coating Direct " va fi numit caprima aplicare aprocesului . Materialul este acoperit cu un material care este complet diferit / mai bine să nu aibăideea de a combinafuncția pe care a avut loc .

În 1839 , stramosul de utilizare polimeri de azi , cum ar fi PVC și PU produs de Goodyear . Cauciuc Goodyear vulcanizat cu sulf , care a produs Libonit'i . Dar în acei ani, că noțiunea de polimer a fost luată încă .

Procesul de acoperire directe în 1900 a absolvit cilindru și produse în Italia . 1 în următorii ani a produs primul model de germani în timpul al doilea război mondial U - Boat . A fost sensibile la factorii externi , dar extrem .

Între 1920-1930 chimistul german H. Staudinger ipoteza " macromolecule " promulgate și s-au dovedit experimental . Care a creat o revolutie in lumea după data de polimer chimie .

Țesături și proprietățile plastice din anii 1960 a fost menționat o structură care conține , în același timp . Suprafață , în timp ce naturale tesatura efect de piele cu condiția ca stabilitatea . Pe parcursul acestor ani , a apărut " Transfer de acoperire " . Acesta este folosit în documentele de transfer de până la 100 ° C durabile . Dezvoltarea tehnologiei informației și aplicații din piele material artificial a devenit astazi .

2 PRODUCȚIA din piele artificiala

Polimer , molecule mici numite monomeri între ele prin legături covalente formate prin conectarea unei molecule mari . Tutușmasıyla mâini de oameni care seamănă cu lanț . Polimerii care sunt cele mai potrivite pentru noi PVC ( Poly clorură de vinil ) și PU ( Poli uretan ) , care este clasificat ca polimeri termoplastici . Înmoaie atunci când este încălzit la temperaturi pestetemperatura de sticlă de tranziție și funcționalitatea sunt prelucrate . Harden când răcit în modul dorit . Dar, din nou , se înmoaie atunci când este încălzit și , dacă se dorește , poate fi modelat din nou . Deci, de multe ori în formă . PVC , plastikleștirilip stabil atunci când sunt prelucrate , caracteristici uscate și flexibil . Acest lucru se datorează proprietăților de PVC și piele sintetică PU utilizate în procesul de fabricație .

În termeni simpli , ca piele artificială este produsă :

În cazul în caremodelul dorit pehârtie preparată hamurlar1 desprinsă de un cuțit . Scapa de substanțe volatile care intră în hârtie cuptor pe aluat . Rămânând strat stabil devine solid . Acest proces se repetă lagrosimea dorită . Pulpa și coaja de pe toate straturile de pe cel mai recent adeziv pas legat de imprimare tesatura . Tesatura tesatura pastreaza aluatul în cuptor ultima etapă bulandığı regiuni solidificat . Hârtie, film scoase din cuptor .

Hamur1 : PVC și PU sunt împărțite în pulpă . PVC , plastifianți cum ar fi DOP PVC dizolvat din pulpă
              
Bine ai venit . PU , deja vin sub formă de soluție . Cu toate acestea , pot fi adăugate solvent suplimentar , cum ar fi DMF . La această soluție PU
              
numit pulpa .

Figura 1 -patru lama / cuptor sistem de transfer masina de acoperire ( dimensiune ~ 100 de metri )

Primul cuptor 2 ,al doilea cuptor 2 ,a treia și a patra cuptor 3 are cuptor de încălzire zona 4 . Ulei mineral de încălzire cuptoarele sunt supărat . Ulei fierbinte , aripioare , faguri de miere găsite în cuptoare și de căldură încălzește aerul prin fani pehârtie furnizate de transferuri ciclu de aluat . Fiecare are o zonă de încălzire de control al temperaturii prin intermediul unui ulei termocuplu și termică pentrusintezaTemperatura dorită este automat pornit sau oprit .

Figura 2 - Reprezentarea schematică a circuitului de ulei mineral

Despre uleiul într-o spirală de încălzire țevi cazane 275-285 ° C până încălzit și trimis la colector . A trimis la toate mașinile de pe colector . Ciclu , și a revenit la diferența de temperatură dintre ulei fierbinte timp de aproximativ 5-8 ° C este . Cel mai important factor de conversie de ulei , ulei fierbinte cuintrarea și ieșirea corectă este faptul căciclul de transfer acoperire Machine . Din cauza cererii de căldură de reale regiunilor de ieșire de mașini .

Primul focarul 6 , 8 de lacuptor ,cuptor 12 , a treia și a patra secțiuni cuptorului 14 , iar fiecare compartiment în gazele de furnal este evacuat prin conductele de evacuare pe . Fiecare compartiment 1,5 m lungime .

Bateria se află în partea superioară asistemului așa cum se arată în figura 1 . Lucrarea a construit un sistem multi-pass verticale sunt colectate . Deșeuri de hârtie de aproximativ 60 până la 65 de metri . Această secțiune este posibil datorită adăugarea de oprire a hârtiei . Adăugarea de hârtie înhârtia este alimentată înbaterie în timpulprocesului desistem . Deci ,producția nu se oprește . Viteza de productie de 19 m / min , hârtia până la procesul de adăugare 1'40 " continuă . În această perioadă , sistemul nevoie de aproximativ 32 de metri de hârtie . În această lucrare atrage de labaterie . Un sistem de puncte dehârtie este angajat și decuplat 8'30 " ca trece un timp . Hârtie acest moment 3'10 " acumulator parte , 30 ",prima parte acuptorului , 40 "a doua parte acuptorului , 58 ", a treia parte acuptorului , 1'08 " , iarporțiunea rămasă apatra 2'04 cuptor " o parte din secțiuni , cum ar fi rolele de răcire trece . Ori de hârtie , astfel încâtsistemul este o modalitate de aproximativ 162 de metri . Lucrări model utilizate în suprafață termorezistentă și speciale . Lățime hârtie 150 - 155 cm .

A adus în plastifianŃi ca DOP PVC Plastisol , încălzit , uscate și creează un film stabil . Acest film layer " Skin " este numit . Dacă ați porofor că süngerleșmeyi în plastisol în timpul încălzirii un strat de grosime care ne va permite să süngerleșerek . Acest strat " burete " se numește . Manevrați și au ales pentru produsele articole de îmbrăcăminte ( Touch : Atingerea simt produsului ) , ofera rezistenta la factorii externi și prevenirea aderării la stratul superior de PU " Pre - Skin " este numit .

Figura 3 - Straturile pielii artificiale

 

Figura 4 - sistem de lama este utilizat pentru benzi de aluat pe hârtie

Figura 4 dealuat pehârtie așa cum se arată în peeling transferat . Distanta de la lama de pe hârtie este stabilit prin ajustarea cantitatea de pastă de hârtie dezbrăcat . Mutarea sistem de lame cuajutorul unui foarte sensibil drept poziție , stânga sau ambele părți , în același timp, poate fi deplasat în sus sau în jos . De metri pătrați vor fi stabilite astfel încât greutatea de aluat . După ce a scăpat de căldură în interiorul stratului cuptor prima lucrare este stabilizat . Rezultatul fiecărei cuptorului este răcit cilindri cu ciclu închis de apă de răcire și desprinsă de peal doilea strat de aluat . În care locația lama este important . Grosimea primului strat , al doilea strat este mai mică decât primul strat allamei ,lama va fi echipat cu locație . Prin urmare ,poziția lamei la următorul strat este luată în considerare la stabilireapozițieilamei precedent . Calcul greutate de produs se efectuează atunci când se stabilesc de-al patrulea lama înapoi . În trei treceri trebuie să fie produsă , de exemplu , și 320 g/m2 pentruprodusul dorit : 80 g pastă , 160 g și 25 g dinstratul inferior este o pre - piele solid . Așa cum este utilizat aici ,materialul a fost de 55 g .

Figura 5 - reprezentare schematică a Fabric procesului de lipire

Recent lipirea pastă de hârtie așa cum se arată în figura 5 sunt lipite și presat înțesătură . Cuptor de uscare aluatul aluatul veți găsi în alte domenii de straturi de legătură de material conectat . În care imprimarea este important . Dacă vi se administrează prea multă presiune pe aluat complet încorporat în materialul , iar produsul rezultat este proprietate mai mult de plastic , va avea o substanțe chimice dure pot . Dacă vi se administrează o mulțime de presiune la celelalte straturi de material foarte repede și sunt împărțite în tutunmaz literalmente nu , puterea . Începutul a straturilor tesatura pentru a lăsa un produs de calitate începe să apară după aproximativ 10 ani / start .

Reciclare Olamayacağından înproducția de piele artificială a fi sub control fiecare etapă de producție . În timpul pregătirii a pastelor de exhaustivitate ponderate , concasoare particule mari în aluat ,aluat foarte bine făcut și vâscozitatea de filtrare este foarte important . De control pornește de la acest punct . Echipament cilindru și celălalt însistem este de asemenea importantă curățenie . Șef de producție de la începutul inamic , și întregul sistem este curățat de praf . Partea de jos a tranziției , regiunile din afara lucrării de pe resturi vechi de hârtie care colectează praful din cauza downstage statice minimizate . Responsabil de fiecare element al lamei în timpul linii de productie , etc, care ar putea fi . trecerea de timp vă permite pentru a rezolva problemele , cum ar fi hârtia toată atenția . Produse en-gros în orice moment , ca observate la ieșirea din fiecare probă se ia , și greutatea , culoarea , și Stick verificate .

3 Alte posturi

Se transferă stații mașină de acoperire în plus față de multe dintre produsele supuse diferitelor procese modifica proprietățile sale . Primul dintre acestea se numește stația de imprimare . Caracterizat prin aceea semifabricatului înainteemițătoare I / R sunt încălzite și răcite este trecut într -un anumit tipar cupresiune rolă metalică este stabilizat . Dacăstratul superior ( pre - piele ) , încălzind rezistențele de PVC , stratul superior PU se realizează prin încălzireacilindru conținând directmodelul de încălzire . Mai sensibile la căldură , deoarece proprietățile straturilor poliuretanice . Relief este cel mai important parametru , adică fiecare punct în modelul dorit ,basılabilmesidir stânga , dreapta și centru , în același ritm . Dacăprodusul înainte embosare grosime de 120 pM , circa 110 pM acesta va fi după embosare . Controlul prin urmare, grosimea în fabricarea acestui produs în cauză posesia . Este , de asemenea, nu trebuie să fie prea multă presiune , în caz contrarmodelul va apărea pestratul de jos , care nu este de dorit .

Desene stație imprimate peprodus în cazul în care acesta poate fi imprimat sau lăcuite modele de culoare prin intermediul unor role . Aici este important pentru a seta culoarea dorită . Amestecul se prepară , dacă procesul este efectuat șiprocesare a culorilor începe .

Kalender model temperatura stație de pe hârtie este imprimat pe produs . Acest post este , de asemenea, utilizat în materialul care urmează să fie călcate .

Stație de slefuire abrazive printr- o turla mare de rotație produse cilindri . Din Gofrajdan regiuni încastrate nu sunt afectate de produs , culoarea stratului de jos în zonele cu nisip de mare și desfășurare a produsului capătă un efect diferit .

Dacăstația tambur încălzit cu abur și este returnatprodusul , dar , de asemenea, în dreapta și stânga sunt obținute la efectul de îmbătrânire .

Luminozitate perie stație de spălare este prevăzută însuprafața superioară .

4 materiile prime utilizate

    
PVC
    
PU
    
Plastifianți pentru PVC
    
Solvenții dinPU
    
reglare de viscozitate
    
Porofor
    
Căldură și stabilizatori de lumină
    
ciment
    
coloranți
    
Cross - Link - factorii de decizie
    
Agenți de dispersare

4.1 . PVC

PVC folosit în vâscozitate scăzută , de înaltă și medie clasificate de către . Viscozitate PVC , lacantitatea de plastifiant laamestec ,produsul obținut este invers proporțională cuduritate . Deci, în timp ce produsul este un plastifiant vâscozitate redusă din PVC are o mare cantitate mică duritate .

PVC Photo viskozik dispune de patru spectacole :

    
Newtonian : viscozitate amestecat aluat rămâne constant obținute , că această situație ideală nu se schimba in timp .
    
Pseudoplastic : viscozitate aluat de amestecare scade .
    
Dilatancy : amestec vâscozitatea crește aluat .
    
Thixotropy : viscozitate aluat de amestecare scade cu timpul , dar se ridică din nou .

Proprietate newtonian este o situație ideală , si ne confruntăm cu alte trei viskozik în special . Viscozitateaaluatului este foarte importantă . Astfel la obținereaviscozitatea dorită a diferitelor ingrediente utilizate . White Spirit este utilizat pentru a reduceviscozitatea , sau BYK 4040 . Rata WS ar trebui să fie mai mult de 6 % . Utilizarea produselor sensibile WS nu trebuie utilizat deoarecesuprafață în timpul evaporării și aprindere spontană poate provoca puncte nedorite sunt unite , și , de asemenea,timp șișirdiğinden molecula plastisol pastă aluat , să fie redusă vor avea o viscozitate mai mare decâtvaloarea deviscozitate dorită . BYK este o vâscozitate foarte bun reductoare 4040 . Desigur , nu contribuie întotdeauna la4040 WS sau altă metodă care este utilizată în amestecul din timp în timp . De asemenea, poate fi utilizat în plus față de plastifianți PVC sau diluare . Pentru a crește vâscozitatea aluatului a aditivilor utilizați , cum ar fi Aerosil și Byk 810 .

Este indicat greutate moleculară de PVC , ca" K " . Valoarea K este mai mic de 70 și mai mică , cu atât mai mare este considerat a fi de peste . SuperiorN valoarea proprietăților mecanice . Temperatura de fuziune este mare , timpul de preparare este de mult timp . Luminozitatea este scăzut . Low K valoare podea din PVC spuma ( EXPANS ) dă rezultate mai bune . 6931 utilizate etaj codat PVC , vâscozitate scăzută , și pielea . 682 este ideal pentru vâscozitate medie și spumă solid .

Produsele PVC pentru emulsii sunt utilizate într- o foarte subțire . Dimensiunea particulelor 1.5-7 pM între . PVC suspensie 100-200 pM și au o dimensiune a particulei de produse grosiere structurate sunt preferate . Dacă micro - PVC de suspensie, 25 - 50 pM au dimensiunea particulelor . PVC suspensie nu este utilizat singur , de multe ori ele au particule foarte grosiere de 20 - 25 % rata utilizată în PVC'lerle micro - suspensie amestecată .

4.2 . plastifianți

    
Caprimar plastifiant DOP ( Di octil-ftalat ) este folosit . 8 - carbon și de viscozitate mare . DOA este utilizat ca plastifiant însecundar . DOA este utilizat singur , este folosit împreună cu rata de DOP între 7-8 % din maxim .

    
BBP ( butil benzil ftalat ) este un plastifiant încealaltă . Molecula de PVC pentru a conecta prima dată , pentru a crește vâscozitatea și vâscozitatea , care să permită realizarea unui ideal este de a ajuta să se umfle .

4.3 . materiale de umplere

    
CaCO3 ( carbonat de calciu : calcit , praf de creta )
    
Dimensiunea particulei de carbonat de calciu ,cel mai potrivit pentru noi să fie mai mare de 7 mm . Așa cum se arată în graficul 60% până la 50 % produs de calitate calcit pot fi folosite . Mai afectează proprietățileprodusului . Conferă rigiditateprodusului .

    
BaSO4 ( sulfat de bariu )

    
Mai grea decât la suprafață , și alte umpluturi . PVC pentru a oferi mai mult . Plastic nu figurează , în special pentrumaterialul cel mai ideal de umplere pentru produse articole de îmbrăcăminte .

    
Al ( OH ) 3 ( hidroxid de aluminiu : Alumina ) și Sb2O3 ( oxid de antimoniu )
    
Da caracteristica produs de ignifugare . Pot fi utilizate până la 8 %
                                                   " Produsele sunt adesea dezvoltate ca o alternativă la piele naturala cu piele naturala folosit în multe domenii de aplicare . "

În ultimii ani , creșterea rapidă în țara noastră , " piele artificiala ", în industrie , stofa , nețesute etc , kuagüle pe baza de poliuretan ( PU ) , policlorură de vinil ( PVC ) de acoperire pentru aplicarea de tapiterie , articole de îmbrăcăminte, pantofi , și pungi și poate fi folosit ca o producție de . ultima perioadă, în paralel cu dezvoltarea tehnologică , evoluțiile artificiale sectorul de pielarie au avut un rol esențial în dezvoltarea de produse naturale, cu caracteristici aproape de piele .

Industria de piele artificială , în general ;

* PVC piele artificiala acoperit ,
* PU piele artificiala filmate pot fi clasificate în două categorii sub .

Policlorură de vinil ( PVC ) acoperire piele sintetica

Primele etape de piele artificială din doar acoperire PVC . Destul de o gamă largă de aplicații în utilizare și mai puțin costisitor decât alte tipuri de piele produse de acoperire din PVC artificiale . Piele artificiala filmate PVC , tapiterie auto , acasă și mobilier de birou , pungi , papuci , pantofi , jachete , paltoane , etc îmbrăcăminte exterioară , accesorii și accesorii din piele sunt utilizate .

Poliuretan ( PU ), piele sintetica acoperite

Materii prime și tehnologii de producție dedezvoltare în ultimii 10 de ani a fost folosit de producție piele sintetica PU . Produse PU , produse din PVC sunt mai scumpe , deși ele sunt mai sanitare și ecologice , respirabil , moliciune , și aspectul de aspectele tehnice ale valorilor naturale ale proprietăților sunt de preferat ca foarte aproape de piele . PU filmate produse din piele artificiala , acasă și podele de birou , haina , jacheta și pantofii sunt zone preferate .
Utilizarea de piele și mobilier din piele artificială și accesorii în medii foarte calde ar putea fi unele dezavantaje . Cu toate acestea , utilizatorii cu piele reale respira și de vârstă . De asemenea, în timp, prin schimbări învedere,mediul dă o temperatură diferită . Ai nevoie să acorde atenție la unele de întreținere a orașului și conservarea produselor .

• Pentru a nu se estompeze culorile de mobilier din piele de lumina directă a soarelui , locurile , nu a pus în fața ferestrelor .

• Mobilier de piele ar trebui să fie făcut cu o grijă cârpă moale . Împingând șters cu o cârpă umedă cu grijă .

• Instalatii de incalzire si radiatoare ar trebui să fie plasat la o distanță minimă de 50 cm . În caz contrar, umezeala si se poate fisura .

• Eliberați pielea o dată sau de două ori pe an , cu finisaj lucios .

• Condițiile de umiditate nu sunt adecvate pentru produse din piele .

• umed completa de cereale din piele ( nu ud ) stofa ștergeți , un strat de umiditate pe absorbția cutanată , usuce repede .

• Petele pot fi găsite în magazine pot fi eliminate cu o substanțe speciale de curățare piele , dar săpun , detergenți și alte substanțe chimice , dar care nu intră în contact cu pielea este cu siguranta necesar .

• Produsele Paperback din piele ( piele și nubuc ) , praf , perie sau dispozitive de vid , folosind produsul ar trebui să fie luate fără presiune mult , în cazul în care pata este prezent , este folosit pentru pantofi cu gume de piele de căprioară ( cauciuc ), apoi ștergeți perii de piele de căprioară trebuie să pască .

•timp pot fi reprezentate în piele reale , schimbarea culorii , așa-numita fisurilor și eliberarea , în special în zonele locuite pe potlukların poate schimba însemnat . Liniile mici și modificări de culoare , kituri de îngrijire a pielii sunt încă vândute în piețele care Pielea este un material natural, care pot fi corectate , dar unutulmayın mai mari , supuse unui număr de modificări la nivelul pielii este normal , și în acest fel mobilier pentru mulți ani de utilizare.

• viață artificială din piele , în funcție de calitatea de 3 la 5 ani , iar după această perioadă , o serie de probleme , cum ar fi ruperea pot să apară în uz .

• Pielea este un alt lucru bun de făcut pentru lucrurile la domiciliu , hrănindu-i să țină departe de prieteni , care ar fi drăguț . Animale de companie , unghiile pot crea haos pe piele . În plus față de deteriorarea pielii și poate pata saliva.
Cum sa Curata Piele

În primul rând electric scaun din piele süpürgenizle sau perna între pulberi și bine kanepeninizin Urcă-te pe. Utilizați un atașament perie moale pentru aspirator pentru a preveni zgârierea pielii. După eliminarea de culoare a pielii pentru a vă ajuta să rămână clar de praf și să pregătească un amestec.

Acest amestec de ulei de in si 1 parte 1 parte mix oțet alb, cu o cârpă moale, fără scame pentru a șterge suprafața de piele folosind un amestec putin cate putin. Dacă utilizați suprafata curata a glandei acumulează murdărie. Creat cu un amestec de ulei de in și oțet, așteptați timp de 7-10 ore de la aplicarea pe suprafața pielii. În acest fel, culoarea amestecului penetrează pielea va recăpăta.
Cum se fac albume foto margini , de obicei, metalizate ( bias ) a fost efectuat la PVC ( Forex ) utilizarea proprietății față-verso adeziv dintr-un material care este adusă într -o carte . Laminare PVC înainte de cristal este supus la mai multe albume de la acest pagini de album acoperite ulterior cu lame lucios de protectie din PVC de tăiere pentru a menține lor de re - imprimarea operatorul de plasare ordine , și aici se Fotografii din nou clasate în ordinea de plasament . Plierea paginile cu un material special pentru a se asigura că re - aderat lacentru . Paginile controler de calitate pentru ultima dată , atunci toate aceste procese , imprimare si taiere eroare după verificarea dacă albumul merge la secțiunea Instalare pentru legare .

Secțiunea Instalare de cristal de albume numerotate de la Forex menționate anterior transformat în foi cu material PVC . Standardul constă dintr-un album de 10 de frunze . Frunze Album , la fel ca cartea sau cărțile , astfel încât următoarea imagine este lipit de partea din spate a cărții bi imaginea anterioară este creat . Apoi, pentru a se asigura că aceste ecuații margine cărți , Polar numitele custom-made cutite margini de 2 - 3 mm este modelat de a lua în mod corespunzător .

Albume panoramic de asamblare de cristal acoperire este gata acum . Albumul cuprinde albumul modele de pe coperta introduse într-o carte despre cum să se refere la albume subiectului mat haideți .

    
Albume mat

După cum sugerează și numele fotografii panoramice Matt după albume presare , pagini de album , orice echipament de protecție nu este acoperită pe paginile albumului , masina de tipar , numit lipici , lipici hârtia foto cu ajutorul mașină pentru tencuit pentru a consolida și extinde durata de viață a spatele paginii este o altă hârtie lipite să se usuce . Acest proces durează de la aproximativ 2 până la aproximativ 10 ore (lipiciul să se usuce ) , cu această procedură se numește cudublare numele general . Procedura de împerechere este finalizat , pagini de album , masina de pliere pentru a fi pliate pemijloc , ori lasă o dâră de fotografii camerei măcel centru în egală măsură și pliere corecta de fotografii de acest traseu este asigurat . Pagini de album de fotografii sunt acum gata să devină ori centru . Lame Polar numit din față , din dreapta și din stânga pagini sunt fixate ,mașină cu caracter obligatoriu lipici , filare prin frunzele de pe fiecare pagină , astfel încât partea din spate a cărții imaginea anterioară devine un carton prin intermediul a pus între ele . Albume Matei sunt de obicei fabricate folosind metalizeli frunze album . Vino coperta albumului din paginile albumul intr-o carte nu mai este modele de amenajare în modelul ales de client este transformat în albume . Hai în probleme legate de instalarea a modemului și coperta albumului coperta albumului modele de pe coperta , și aici e konumuzda Să terminăm cu asta fir pentru a da re - locație . Sper ca am fost de ajutor . Ești curios despre acest subiect , vă puteți întreba aici .

Care este albumul de nunta de vara trecută a fost ? Articolul intitulat album de nunta , album de nunta , iar mireasa este dat informații despre album .

stofa tapiterie

Utilizatorii de fibre naturale și petrol , derivate sunt prelucrate în moduri diferite în multe culori , design, implementare , usor de curatat , anti - bacteriene , ignifug , spălarea repetată și așa mai departe . oferă o alternativă la mii de placul dumneavoastră .

Caracteristicile tesatura tapiserie să fie luate în considerare sunt după cum urmează .

    
Țesături pentru tapițerie , rezistenta la abraziune material trebuie să fie luate pentru a înțelege coeficientul de frecare .
    
Trebuie luată în considerare etanșeitatea pata și conținut fire . - Durabilitate și lavabilitate a materialului trebuie să fie păstrate în minte .
    
Edilmelidir.Gerektiği atenție la materialul ales mobilierul pentru a se adapta la compania noastră , unde puteți obține ajutor în legătură cu această problemă .
    
Ar trebui să fie luate în considerare de culoare și de coeziune textura.
    
Tesaturi tip bumbac , lenjerie de pat și de mătase , de calitate mai bună . Cu toate acestea , de bumbac este rezistenta la lumina , dar unele companii sunt implementarea tehnicilor de producție de țesături de bumbac .
    
Haul - off , ar trebui să fie luate în considerare la risc .
    
Dispunând de țesături sunt usor de curatat mai des .
    
Evitați să folosiți culorile închise , mai puțin lumina este obtinerea site-ul dvs. ..

Țesături pentru tapițerie , finisaje ...

    
Împărtășit materialul cu finisaj teflon hidrofug . ,
    
Ignifug finisare a materialului prin adăugarea funcția tutușurlık putere , tu preveni arderea .
    
Metodele au fost efectuate pentrulumina - sensibilitate , darclor și dioxid de sulf înaerul este făcut să se estompezețesătură .
    
Presiune pentru a deveni rezistent la lumina soarelui , este aplicat de transfer de căldură țesătură metoda presiunii .

Întreținerea și curățarea de țesături tapițerie

    
Poate fi spălat sau de curățare uscată de țesături , selecție tesatura tapiserie luate ar trebui să fie preferată .
    
Țesături pentru tapițerie este recomandat să folosiți apă fiartă pentru a goli apa de fierbere cu vapori de clor este împiedicat deteriorarea muște tesatura .
    
Acest curățare cu săpun și temperatura apei calde în mod natural după gelidkten cu o cârpă umedă pot fi spălate și frecați bine .
    
Aspirarea prafului din tapițerie și draperii ( perie mică ) și , în cazul în care puteți obține accident vascular cerebral direcția gramada moale .
    
Vă rugăm substanțe derhalmüdehale scurs pe material cu o cârpă curată , se aplică mai lekeke presiune yaparikende șterge acest comentariu . Altfel ,materialul va absorbipata și va fi dificil de a elimina pata .
    
Instrucțiunile de curățare în firmele producătorului pregătite pentru a evita deformarea materialului urmat rapid riguros .
stofa tapiterie
Exercită o variație semnificativă în ceea ce privește durabilitatea , țesăturile , țesături , pret , si chiar cât de grele este , prin urmare, un indicator de puterea sa trebuie să știe dacă , ca o măsură de factorul de frecare să ia în considerare în așa - numita facilitate .

măsurarea frecare
Măsurarea frecare este aplicat pentru țesături pentru a determina durabilitatea lor . Tesatura broderie pentru utilizarea la domiciliu , dacă sunteți în căutarea pentru o măsurare de frecare nu se alege un material care este până la valoarea de 12.000 , 15.000 , și în mod ideal, cel puțin 20.000 mai mult decât valoarea , selectați țesături .
Unii producători folosesc simbolul scaunului tapițerie din material textil pentru a demonstra capacitatea sa de utilizare . În plus , un A , B , C, este de asemenea disponibil cu o tapițerie Categorie țesături măsurători de frecare este între 21.000 și 40.000 de utilizare Uygunlar ; B valoare kategorisindekiler de 11.000 la 20.000 , cu o măsurare frecare este celui mai adaptat pentru utilizarea ca țesătură de draperii .

În cele din urmă ,valoarea C între 4.000 și 10.000 țesături kategonsindeki constitue un măsurare frecare și pernă , ​​adaptări pernă , ​​cum ar fi moale pentru a fi utilizate în articole .
Proprietate ignifug
Uz casnic , mobilier tesatura - acoperite , și anumite standarde de siguranță trebuie să fie proprietăți ignifuge . Țesături pentru tapițerie , flacăra nu -l primește , și să fi trecut testele necesare înseamnă că materialul de umplutură .

Üretilmediyse învelișul exterior al unui material care îndeplinește toate cerințele de conformitate cu utilizarea ignifuge împreună cu un strat interior . Aceasta înseamnă că aplicarea țiglă șicostul crește de două ori .
Țesături potrivite pentru utilizarea de zi cu zi
De catifea tapițerie , chenille , tweed , tapiserie , lână sau materiale durabile , cum ar fi catifea la atingere creează preferință . " Oamenii sunt în căutarea de catifea bogat pentru o declarație de decorare a arătat că iubesc ", spune Liz Carn Zoffany'nin Director de Design . O multime de țesături utilizate pentru carcasele îndepărtate cu ușurință pentru a scoate țesături ușoare produse , dar încă mai au avantajul de a fi durabil , lenjerie de pat și de bumbac panza da rezultate bune .

Țesături rare, pentru utilizare în
Scaun , mobilier scaun oaspete yıpranmayacak foarte ocupat ca este folosit pentru a atunci când vine vorba de durabilitate , devenind un factor în care rămâne în fundal . Din acest motiv , mătase , damasc , țesături brodate și puteți alege produse cum ar fi ac , dar nu pot avea valori corecte din tesatura tapițerie este un nivel ridicat de efecte vizuale .
Tendințe
Geometrice țesături carouri , florale , in diferite modele , cum ar fi dungi sau concepte pentru a amesteca unul dintre punctele culminante ale noului sezon . " Îmi place să combine Matt și țesături lucioase ", spune Jill Evans . " De exemplu , un amestec de produse , cum ar fi Mulberry gazda, mată , țesături metalice . " Avem , de asemenea, o modele pe scară largă pe materiale de navigare .

mobilier moale
perna de dormit
Nu trebuie să fie la fel de materiale durabile pentru țesături tapițerie și perne poate fi la fel de liber , după cum doriți . Cauti o canapea sau canapea perne factor de formă de mobilitate . Evaluarea la valoarea de frecare între 4.000 și 10.000 vor fi suficient de țesături .

Nu ar trebui să fie utilizat în materiale ignifuge , dar nu același lucru se aplică la materialul de umplere . Primul factor să ia în considerare este dacă același sau compatibil material kanepenizle .
Este nevoie de toate acestea , ar fi set perna funcționale sau pur decorative . Materialele fine, precum mătasea sau perne decorative muselină vă permit să utilizați . În cazul în care o pernă funcțional , ciclul de animale , mai ales în cazul în care copiii trăiesc într -o casă sau o mașină de material ar trebui să fie spălate . Dacă selectați un material cu modele îndrăznețe nu va apărea pe un mic tampon de notă mai eficiente .

ornamente
Pe piață , stratul de mobilitate obiecte moi care ies în evidență ca o modalitate foarte bună de a găsi o mare varietate de posibile decoratiuni . Perne, perdele , pături și chiar de a utiliza panglici , impletituri , margele , bibelouri , sau puteți alege . De asemenea, acesta este un mod ideal de a personaliza o țesături cu totul unic de decor va fi .
Țesături pentru tapițerie , modele și majore durabilitate histocompatibilitate și proprietăți de material. Materiale naturale , sintetice si artificiale au diferite avantaje .

Timp de uzura Fabric , coeficientul de frecare variază . Prin urmare , acest punct ar trebui să fie luate în considerare atunci când cumpără materiale . Au fost pastrarea tapițerie din material textil pata pe care doriți să cumpere , vânzătorul poate afla dacă acesta conține ingrediente sintetice .

Tu ar trebui să ia în considerare , de asemenea, robustețea materialului și yıkanabilirliğini . Materiale rezistente lumina pe care o alegeți , ar trebui să fie rapid decolorare și ușor de curățat .

Dacă doriți să utilizați pentru o lungă perioadă de timp ar trebui să fie țesute strâns material . Deoarece aceste materiale sunt de ignifugare și ușor de curățat . Unele materiale au capacitatea de a auto-protecție .

Scotchgard și țesăturile de teflon , precum și diferite tipuri de finisaje . Ei ard durabilitatea materialului , pete și apă impact tutmazlığını .

Țesături pentru tapițerie , rezistență la foc sau întârziere de flacără trebuie să fie capabil . Dacă este esențial pentru a înțelege materialul cu un tipuri de finisare .

țesături naturale
Mătase : În afară de a fi sanatos , cu un loc distins în textile acasă , mătase , nu ar trebui să fie spălate la temperaturi foarte ridicate . Mătase trebuie călcate la temperatură joasă și nici abur . Sensibil la sudoare , și fără frecare . Perdele , tapet și pernele sunt disponibile .

Bumbac : bumbac este un fel de flexibil , rapid , și în timp ce călcate mai rezistente . Țesături din bumbac colorate il fac pe prima spălare . Se face , de asemenea, luând bumbac spălate la o temperatură ridicată . Este rezistent la lumina , dar unele companii de tesatura specializata in tehnici de fabricație de bumbac uygulayabiliyor
.                                                                                               Materiale textile de origine, care , Vrei sa stii ce produse de utilizat . Nu vă doresc să învețe despre materiale din acest sezon sau tapiterie . Aici sunt tipurile de țesături tapițerie alegeți să .

Alkantra : 60 procente la 40 procente poliuretan fire și din fire poliester , obținută prin amestecarea cu alcantara , precum șinatura robustă vine în prim plan . Alkantra principal perdele , tapet , perdele , canapele și scaune în uz .

Brodate : Decorat cu mâna sau mașină - a făcut tesatura de bumbac brodat sau fire de mătase sunt de obicei produse . Perdele , ideale pentru tapet și draperii .

Cașmir : China , Tibet și fire rezultată este produs Mongolya'daki gâscă și păr de capră . Cald și lână are o textură . Perdele , pături și perne folosite .

Tipărit : tesatura de bumbac Resimlendirilen ușoară . Tapet , perdele , canapea , fețe de masă . www.kadincazayiflama.com

Damasc : Europa XV . lea , este cunoscut ca fiind țesături grele produse . În general , cele două fețe modele de țesături creat cu o combinație de satin mat țesut fire de luciu satinat . Acoperiri de perete , perdele , canapele și perne folosite .

Piele artificiala : poroase tesuturi lichide din PVC , subțiri sunt produse de conversie . După răcire tip de piele fierbinte și efectul dorit tesutul mașină de tipărit și dat de material .

Blana artificiala : țesut obținut prin combinarea pene . Cuutilizarea unei combinații de diferite culori de păr , vulpe sau nurcă apariție este atins . Seat , pături , cuverturi de pat si perne , ideale pentru a fi utilizate .

Jacquard : fotoliu, canapea , acoperiri murale si draperii folosite .

Lână : sunt obținute din prelucrarea de lână de oaie . Lana este câștigă atinge atât de multe priviri diferite . Scaune, perdele , tapet și perne au un domeniu larg de utilizare . Mătase iranian : tesatura de matase din Iran , este printre cele Tigla cel mai magnific . Culoarea nu este niciodată folosită ca un singur material , brodate produs ca cele mai multe ori .

Lenjerie : produse textile , perdele , fete de perna si gaseste utilizare .

Moher : Cel mai bun mijloc de lână . Este fibră de origine animală foarte subțire și lucios , de obicei, de două ori se obține un lână an capră angoradan . Utilizate pentru perdele și scaune .

Moire : mătase naturală , bumbac și sclipici viskondan produs , tipul de material moar . Tesatura moire , cu dungi și tipărite ca la atingere . Tapet , perdele si scaune , cu o suprafață de .

Otoman : Fabric , mătase , lână și bumbac amestec are loc . Tapet , perdele și scaune sunt în uz .

Mătase : Perdele , ideal pentru acoperiri de perete și perne . www.kadincazayiflama.com

Taffeta : Strâns țesături de mătase aspect recunoscut vedere genial . Fire de mătase și țesături viscoză mai ieftin pentru a înlocui . Utilizate pentru perdele și acoperitoare de perete .

Catifea : catifea are mai multe soiuri . Bumbac , mătase , lână și lenjerie , motive de catifea în diferite formate , cum ar fi ... Există , de asemenea, cei care au . Scaun , acoperiri murale si draperii cu un domeniu larg de utilizare .

Tesatura de bumbac : tesatura de bumbac , tesatura de matase , desenlendirilen mătase cu reversul Fir de mătase atinge cusute din nou . Astfel ,efectul tratamentului este câștigă țesătură . Perdele , tapet , scaune , și este ideal pentru perne .

Catifea Curl : " s diferite tipuri de producție . Partea frontala prezinta efectul unei bucle foarte strânse . Diferența de înălțime dintre material Motif fondului . Scaune , perdele , perne și își găsește utilizarea acestuia .
Scaune , fotolii , canapea , pat și așa mai departe . mobilier schelete arc , coloane si echipamente de umplere de tesatura , piele , care acoperă astfel de materiale , și că oamenii forma .

A -sarcini

- Desene si asamblare desene tapiterie citește , analizează și aduce o listă de materiale necesare pentru a face o treabă , să dea ordine ,
- Mobilier schelet arc , coloane , materiale de umplere și acoperire agenți uzura feței , machete , și obligațiuni ,
- Scaun , fotoliu și o canapea perne KANAVA de mai jos sau banda de cauciuc se întinde de colon ,
- Dimensiunilearticol este acoperită , țesăturile de dorit reduceri forme , coase și treci pe element ,
- Tapiterie se întinde pe piese de acoperit, cuie , coase sau paste ,
- Repararea acoperirea mobilierului uzat ,
- Face perne și perne pentru a fi folosite pe mobilier ,
- După terminarea tapiterie face controlul .

UTILAJELE SECOND-HAND
și furnizează

- Măsura , rupe și instrumente de branding ( foarfece , metru , patrat , T - pătrat )
- Instrumente auxiliare Diverse ( șurubelniță , pilă de unghii , clești , tăiat sârmă )
- , Arme de mână acționate electric și pneumatic cuie ,
- Mașini de cusut , cuțit de cauciuc , cheie, de foraj pneumatic .

B - profesie ca proprietățile necesare

Tehnicieni tapițerie care doresc să fie ;
- Cifrele sunt ușor pentru a vedea diferențele dintre relațiile și au capacitatea de a
- Pot folosi mâinile și degetele lor pricepere , folosind mana si coordonarea ochi ,
- Fizic puternic
trebuie să fie cele .

MEDIU C - condițiilor de muncă și

Tehnicieni tapițerie , operațiunile de mobilier, tapițerie sunt la fel de capabili să lucreze în ateliere de degustare în munca . Crăpat reziduuri în mediu , lac , lac au mirosuri . De afaceri este de multe ori face picioare . Instrumente și materiale legate de gradul întâi .

EDUCAȚIE D - PROFESIONALĂ

EDUCAȚIA
ÎN CEA MAI MARE

Formare profesională ;
- Ankara Gazi Industrial profesională Liceul ,
- Sayyid Burhanettin Kayseri Industrial profesională Liceul
Sunt furnizate " tapițerie " secțiuni .

EDUCAȚIA
Cerințe de intrare

Absolvit școala primară , elevii pot aplica direct la școală în vremuri de înregistrare industrială profesională liceu . Dar aplicat în școală , mai mult decât cota de aplicare a prezentei secțiuni , în cazul de școală elementară clasa diplomasındaki luate în considerare . Elevii de succes sunt de a începe înregistrarea .

durata formării
ȘI CONȚINUTUL

Școli profesionale industriale , durata de formare este de 4 ani .

1 clasă de formare desfășurate la școală . Studenții 2 participa la instruirea practică la locul de muncă de ani de zile . Această practică la școală două zile pe săptămână , trei zile pe săptămână la locul de muncă , în exercitarea profesiei este profesia de personal specializat pentru executarea de echipamente și facilități necesare beneficiază profesie învățat .

În timpul instruirii ,Limbă și literatură , Matematică , Istorie , Științe turcă , limbi străine , geografie, religie și etică , educație fizică , precum și cursuri de cultură , cursuri profesionale ca o profesie , lectii de desen tehnic învățat . Kaynakwh : Tehnician Tapițerie

Clasă , profesie , o imagine de ansamblu a tapițerie și tapițerie de muncă , locul tapițerie în viața noastră , gen și tipurile de podele , tehnici de Tigla , podele din lemn și proprietăți , folosind tehnici și instrumente utilizate în tapițerie se concentrează pe astfel de probleme . Kaynakwh : Tehnician Tapițerie

Clasa de desen tehnic , importanța și caracteristicile imaginii , instrumente de desen tehnic și echipamentelor utilizate pentru a atrage tipurile de linii , imagini , semne , desene și dimensiuni, desene geometrice , perspectivă și se concentrează pe probleme cum ar fi crearea de vizualizări .

Primită la sfârșitul învățământului
Diploma si titlul documentului

Absolvenții de completare de formare în " High School Diploma " și " tehnician ", titlul dat .

DOMENII E - locul de muncă și oportunități de angajare

Tehnicieni , tapiterie pentru mobilier , magazine de tapițerie , degustare de mobilier in munca , pot deschide propriile afaceri .

Pasionat de meseria lui în această profesie , profesia este sansa foarte mare de a găsi un loc de muncă pentru auto -didact .

Bărbații lucrează, de obicei profesie . Nu există aproape nici o femeie care lucrează în această profesie .


Venituri în timpul de instruire și educație DUPĂ F -

în timpul antrenamentului

Legea ucenicie și de formare profesională , 3308 , în conformitate cu instruirea practică a studenților în întreprinderi , întreprinderile nu trebuie să fie mai mică de 30 % din salariul minim prevăzut pentru o taxă .

Faydanırlar alte facilități sociale oferite de către entitate ,

Tulburare , care sunt asigurate împotriva accidentelor de muncă și boli profesionale ,

Agenția de Securitate Socială în costurile de examinare și tratament de educație sunt îndeplinite .

DUPĂ ANTRENAMENT

A lucrat la locul de muncă , activitatea desfășurată și taxele variază în funcție de experiență . O persoană începe un nou loc de muncă în sectorul privat, începe să lucreze pentru salariul minim . De-a lungul timpului , rata de recuperare este .

Cei care lucrează în instituții publice și organizații , în conformitate cu absolvenții generale de liceu începe să lucreze cu un rating de top .

Avansare G - carieră

Liceele vocaționale " tapițerie " absolvenții programului , dacă doresc , lemn , mobilier și de gestionarea pădurilor, produselor forestiere nelemnoase trece fără examinare poate aplica pentru programul de gradul asociat . În cazul în care trebuie să fie montate în circumstanțele .

De asemenea, școlile profesionale , " Tapițerie " gradul întâi în universitate , " Mobilă și educație decorare " atunci când aleg programele de studii postuniversitare , absolvenți ai altor departamente cu datorat în primul rând pentru a obține puncte suplimentare sunt plasate .

similar profesional

- Pantechnicon ,
- Auto tapițer .

INFORMAȚII H - SUPLIMENTARE

RESPONSABILITATEA

- Luarea măsură exactă de la locul de muncă , utilizând un material suficient pentru livrarea la timp și face treaba ,
- În ceea ce privește instrumentele și materialele pe care le folosește , este responsabil pentru construirea de mici reparații .
                                                                                                                 Țesăturile sunt în general spălate , dar în condiții favorabile pot fi șterse sau de curățare uscată .

Mai ales țesături tip chenille , curatatorie de lux este recomandat pentru pierderea imaginii . Alte procese de curățare poate duce la deformareamaterialului.

100 % vascoza sau bumbac produse au tendința de a trage împotriva apei , deoarece există , se recomandă o mulțime de curățare uscată .

Densitatea de suprafață a conținutului de fibră sau vascoza este șters , bırakılmamalıdır.Viskon umed umed pentru o lungă perioadă de timp , rezistență scade atunci când ar trebui să arate corespunzătoare sensibilitate și proprietăți de umezire , șters cu o cârpă umedă .

Viscoză și bumbac fibre , deși ele sunt pictate cu durabilitate înaltă calitate împotriva culori deschise , fibre naturale , deoarece acestea sunt mici din fibre decât cele artificiale , prin urmare, nu ar trebui să fie expuse la lumina directă a soarelui .

Viscoză și bumbac țesături sunt concentrate pesuprafață poate fi pilling în timp. Din acest motiv , o varietate de scopuri pe acest tip de acoperi mobilier pentru pansamente acoperite cu materiale nu sunt recomandate din cauza pilling viteze örteceğiniz .

Țesături satin texturate , petele de apa , umede și trebuie să fie șters de curățare yapılmamalıdır.Eğer locale , cârpă umedă , hidrofug , sau răspândit într-o mișcare circulară , se recomandă pentru a șterge tot .

Tapițerii luarea de măsuri înainte de a șterge nevăzut , face un proces .

Vă rugăm să intervină imediat petele . Nu folosiți bureți și perii .

Proteja de tapițerii lumina directă a soarelui .

Țesături pentru tapițerie , modele și majore durabilitate histocompatibilitate și proprietăți de material. Materiale naturale , sintetice si artificiale au diferite avantaje .

Timp de uzura Fabric , coeficientul de frecare variază . Prin urmare , acest punct ar trebui să fie luate în considerare atunci când cumpără materiale . Au fost pastrarea tapițerie din material textil pata pe care doriți să cumpere , vânzătorul poate afla dacă acesta conține ingrediente sintetice .

Tu ar trebui să ia în considerare , de asemenea, robustețea materialului și yıkanabilirliğini . Materiale rezistente lumina pe care o alegeți , ar trebui să fie rapid decolorare și ușor de curățat .

Dacă doriți să utilizați pentru o lungă perioadă de timp ar trebui să fie țesute strâns material . Deoarece aceste materiale sunt de ignifugare și ușor de curățat . Unele materiale au capacitatea de a auto-protecție .

Scotchgard și țesăturile de teflon , precum și diferite tipuri de finisaje . Ei ard durabilitatea materialului , pete și apă impact tutmazlığını .

Țesături pentru tapițerie , rezistență la foc sau întârziere de flacără trebuie să fie capabil . Dacă este esențial pentru a înțelege materialul cu un tipuri de finisare .

țesături naturale
Mătase : În afară de a fi sanatos , cu un loc distins în textile acasă , mătase , nu ar trebui să fie spălate la temperaturi foarte ridicate . Mătase trebuie călcate la temperatură joasă și nici abur . Sensibil la sudoare , și fără frecare . Perdele , tapet și pernele sunt disponibile .

Bumbac : bumbac este un fel de flexibil , rapid , și în timp ce călcate mai rezistente . Țesături din bumbac colorate il fac pe prima spălare . Se face , de asemenea, luând bumbac spălate la o temperatură ridicată . Este rezistent la lumina , dar unele companii de tesatura specializata in tehnici de fabricație de bumbac uygulayabiliyor
Tapițer mobilier , entitatea , în conformitate cu principiile generale de funcționare , instrumente , materiale și echipamente eficient , folosind starea de sănătate a lucrătorilor , de siguranță și de protecție a mediului și în conformitate cu cerințele de eficiență și calitate a profesiei , efectuați următoarele activități și procese .

Doing organizație de afaceri
Ia măsurile necesare pentru a asigura securitatea și sănătatea lucrătorilor
Programul de lucru
Determina data de livrare a muncii
Angajații , în plus față de distribuirea de lucru
Pentru a controla activitatea de angajați în plus față de
Instrumente și echipamente pentru a determinanecesitatea
Pentru a procura materiale
Materialul a verifica
Asigura curățenia și aspectul zonei de studiu
Vehiculele și echipamentele utilizate pentru a menține
Risipa de materiale de cont
Determina costul lucrărilor
Pentru a păstra înregistrările de afaceri

Mobilier Tapițerie repararea
Repare scaunul pentru a verifica
Furnizarea de informații către client cu privire la modul de a repara
Scoateți materialul scaunului
Dacă eliminați umplere scheletul posesia materialului
Scoateți arcurile defecte
Eșecuri hotarare Skeleton
Trimite picta cadrul reparat

Face pentru mobilier, tapițerie
Modelul privind schimbul de informații relevante cu
Se măsoară înălțimea și adâncimea a scaunului de
Locatii de răzătoare ascuțite scheletul
Font și înapoi de țigară Coloane schelet ușoare
Arcuri zig-zag și fontul spate ușoare
Conectați arcuri elicoidale font și spate
Strat cu arcul și coloane peste kaneviçe
Locuri moale pentru a Pomy
Pregătiți material de umplere
Așteaptă cu nerăbdare să comprima materialul de umplere
Bratele sunt de umplere ușoare
Căutați pe trotuar pentru a controla
Stofa / piele cuburi
Tesatura / piele de mucegai să se pregătească de
Tesatura / piele model pentru a coase de
Pânză / piele capac de scaun

Decora Accesorii faianta
Buton pentru a face tipuri de
Cord , panglică și Stud pentru a monta tipurile de
zburli coase
Fringe , majoreta ciucure și opțiuni de montare
Montarea alamă de accesorii
Perna ( pernă mică ) pentru a pregăti feluri de
cazul coase
Scaunul de a face pe ambalaj

Desfășoare activități legate de dezvoltarea profesională
Furnizarea de formare a angajaților , în plus față de
Întâlniri de locuri de muncă legate de , seminarii și așa mai departe . să participe la activitățile
Locuri de muncă legate de materiale , evoluțiile tehnologice
De locuri de muncă legate de formare la locul de muncă , la formarea de locuri de muncă și așa mai departe . să participe la activitățile.
Cunoștințe și competențe, în general, tapițerie

1 Informații accesoriu
2 Instrumente și informații echipamente
3 cusut cunoștințe
4 Abilitatea de a lucra într-o echipă
5 artizanat
6capacitatea de a comunica
7 Cunoașterea măsurilor de sănătate și securitate ocupațională
8 materiale informative
9 Cunoștințe profesionale de matematică
10 Informații imagine profesională
11 Informații despre carieră cu privire la evoluțiile tehnologice
12 Cunoștințele profesionale ale termenului
13 capacitatea de a învăța
14 predarea capacitatea
15 Informații mărimea
Al 16-lea Indicații de proiectare
17 creativitate

Instrumente și materiale utilizate în tapițerie

Instrumente

1 Tipuri de cuțit
2 noi
3 Bizon ac
4 soiuri de ciocan
5 Danale
6 Ace curbe
7 cuțit
8 mitră
9 Ac pe două direcții
10 clemă clește
11 clește
12 Bucăți
13 Bord se întinde de colon
14 blocare Fabric
15 Lambuar
Al 16-lea clichet și set de soclu
17 foarfece
18 infinitiv
19 burghiul
20 viciu
# 21 metru
# 22 clești
# 23 ferăstrău
# 24 ciocan de lemn
# 25 șurubelniță
# 26 Răzătoare , ochi
# 27 ulei Mutare
# 28 pistoale de lipit
# 29 Aparate de îndoire primavara
# 30 Aparate de tensiunea arcului
# 31 Foarfece de tăiere de primăvară
# 32 capsa
# 33 Conducerea pistol cu capse
Mașini și echipamente

1 pistol de cuie
2 mașină de cusut
3 filtru de buton
4 foarfece electrice
5 compresor de aer
6 Standuri de afaceri
7 Bancuri de lucru
8 Mașini capsulei
9 Masina de debitat cauciuc
10 mașină de tăiere
11 găuri
12 mașină overlock
13 Spiral Mutare
14 Mașină de aruncat Vijital

Materiale (materiale )

1 Buloane si suruburi
2 șipcă
3 cui
4 deplasa la linia
5 Tipurile de Piele
6 ață de cusut
7 capsula butonul
8 tipuri de fibre
9 tipuri de fermoar
10 frânghie
11 Kaneviçe
12 capota pânză
13 Tipuri de cauciuc
14 șchiop
15 pâslă
Al 16-lea carioca
17 clemă
18 decupaje
19 remorcare
20 coarda rădăcină
# 21 coloană
# 22 Tipuri Fabric
# 23 pană
# 24 captuseala pene
# 25 carton
# 26 soiuri de bumbac
# 27 vatir
# 28 Subiect anvelope
# 29 Vijital
# 30 Tipuri de adeziv
# 31 soiurile de primăvară
# 32 capsa.

Imagina
Ce puteți aștepta mai mult de o tesatura tapiserie?

Ne-am gandit pentru tine, ne-am pus pe numele dumneavoastră. Ne-am propus pentru a atinge excelenta, am fost inspirate de natura kusursuzluğundan. Tigla folosind cele mai avansate tehnologii concepute pentru a face viața mai ușoară. Confort și de o înaltă calitate a vieții, respectul nostru pentru contemplarea sănătății umane și asupra mediului nu s-au uitat.

N-am crezut in miracole, miracole făcut reale.
Rezistente la apă, ușor de curățat, anti-bacteriene, putere, ardere, decolorare, fitalatsız, mătase cu textură, produse energetice de viata care se adaugă obiective turistice nenumărate culori și modele de tapiterie din piele mobila, piele de căprioară, material produs.

Am visat de mult mai mult de tapițerie din material textil.
Instrucțiuni de piele de utilizare


Instrucțiuni de utilizare

1 Protejați-vă pielea cu greu bate .
2 Obiecte ascuțite și ascuțite nu interferează cu suprafața pielii .
3 Temperatura de suprafață este ridicată , aparate ( fiare de călcat , etc ) . Evita contactul cu pielea .
4 Suprafața pielii , în detrimentul pielii , nu plasa mărfurile de tip trepied .
5 Nu lăsați în lumina directă a soarelui pentru o perioadă lungă de timp pentru a face .
6 Curățarea apielii , așa cum este descris în comentariu talimatımızda .
7.Deriden perna sau perna

Instrucțiuni de curățare

1 În timp ce curățareaprafului pe suprafațapielii , în principal prinmetoda de sfat vid .
2 Ștergeți cu o cârpă umedă , după pulbere .
3 Curățareamaterialului detergent și / sau curățare folosință cu alcool
4 Piele artificiala vărsat pe ceai , petele de cafea crea instantaneu un material absorbant de lichide
Îndepărtați de pe suprafață cu un prosop de hârtie sau vărsat
5 Uscare artificială de lichide vărsate pe petele pielii , ștergeți cu o cârpă umedă .
6 Nu folosiți materiale de curățare în timp ce tip de Koln .

Cumpararea Considerații Înainte și după

1 Citiți întotdeauna și respectați produs de îngrijire și instrucțiunile de curățare . Elemente specifice pentru
Urmați descrierea de uscare și călcat .
2 Temperaturile ridicate sunt întotdeauna dăunătoare pentru produsele . Nu ar trebui să fie lăsat în lumina soarelui pentru o perioadă lungă de timp .
Sursa de căldură nu trebuie să fie expuse la temperaturi ridicate pentru o lungă perioadă de timp sau să fie în contact cu
3 Produsele sunt foarte sensibile la căldură
4 Produsele includ culori deschise si alb nu ar trebui să fie utilizate strict clor sau înălbitor .
5 Kuma_a obiecte dure sau ascuțite nu ar trebui să fie deteriorate .
6 Produsele nu trebuie să intre în contact cuchimicale și alcool .
7 Molii și insecte pierderi viitoare și animale de companie pericol fizic nu ar trebui să fie expuse la contamineze
8 Mobilier realizate din sau în timpultransportului de inversiune ,daune , ar trebui menținută pentru a preveni accidente vasculare cerebrale și pete .
9 Caracteristică a produsului trebuie să fie potrivită pentru structura și proiectarea modelului .
10 Culoare infecta produse ( valori Rezistența sunt mici , țesături , accesorii și așa mai departe. Substanțe) , în colaborare cu
folosit .

Tehnici de cusut

În timpul cusut în cadrul standardelor trebuie să fie respectate . Pentru a evita problemele , cusut special ac și ață ar trebui să fie la fel de subtire ca posibil . Punctul de taiere triunghiular " SD " ( piele turma , prezentare piele plantare potrivit ) ace ar trebui să fie de preferat . Ac de cusut și fire trebuie să fie utilizată decât alte teste recomandate și tracțiune trebuie să fie efectuată pe cusăturile eșantion trebuie să se facă prin controlulaplicarea finală .
Tehnici de cusut ambreiaj tehnici de plantare ar trebui să fie de preferat . .
Pentru a evita problemele cu deschidere cusătură , de tip fir , de tip ac , ac timp schimb , combinând metoda , tipul de mașină , numărul de accidente vasculare cerebrale în tensiunea de cusut , și preferințele cm sunt importante . Plantare trebuie să fie făcut fără a deranjastructura produselor noastre . Cu aceste alegeri , cel mai bun mod de a atinge rezultatul dorit . Elemente de aspectele menționate mai sus poate declanșa o problemă de toate pe cont propriu .
Pentru a găsi cusătura scaunul din dreapta produs în posibilitățile lor de a face afaceri
studii și îmbunătățiri vor fi . Condiții ideale pentru a atinge producția dorit centre fiecare
nu este întotdeauna posibil . Cu toate acestea , mici modificări pentru a îmbunătățisituație posibilă . În aceste cazuri , următoarele informații pe această temă pentru a reaminti serviciul nostru gratuit , iar echipa de suport tehnic vă poate cere .

ac

Merge ( șasiu ) pentru cusut ;
Ac tip : DPX35 ( corp lung )
Grosime ac : 80-90-100 numere sunt disponibile .
Forma vârful acului : SD ( inserează triunghiulare ar trebui să fie de preferat . )

Subiect :

Selecție nesfârșită de ață de cusut în ceea ce privește puterea și finețea firelor sunt de preferat .
Aderarea Guterman Tera 40 este recomandat pentru cusături . Cresterea numarului de ac și ață pentru cusături .
Tera Guterman numărul de fire de ac 10 - ecartament este recomandat cu 160

mașină :

Stofa blana artificiala este mai gros decât în alte țesături . acest
netezimea de mișcarea acului și sutura fi atât de ușor de a opta pentru podele piedestal dubla mașini de cusut foarte recomandat . Mașini de cusut Singer , in special in plat ori
și de lucru să fie problematică din punct de vedere al tehnicii trebuie evitată .
Frecvență de cel puțin 5 cm de diki_ prima masina de cusut cusaturi pentru a se îmbina
ajustat.
Instrucțiuni pentru utilizare în toarsa Piele


lichide

Turnarea lichid , împingândsuprafața țesăturii cu un material de mare putere de absorbție este luată . al doilea
Din nou, în timp , cu un material curat , uscat ( pânză de bumbac , prosoape de hârtie , etc ) . Umiditate reziduală este apăsat ușor .
Dacă lichidul pata lasă o cârpă din bumbac curată sabunlanarak tratate eliminate .
După frecarea pata din toată sapun stofa stofa pentru a preveni rotirea este de remarcat .

Resturile uscate ( noroi , cenușă , cosmetice , etc ) .

Adăugarea de substanțe lichide poate provoca pete permanente uscat . Regiune , scurgeri sunt curățate cu un aspirator , fără a populației în material . Dacă atunci reziduul , cu o riglă sau un instrument similar reziduuri regiune ușor bătut sunt îndepărtate prin periere cu o periuta de dinti . Dacă aveți în continuare o ușoară pata este persistentă , umeziți o cârpă cu apă și săpun pentru a curăța pata cu o vocală circular .

spoturi

Sabunlanır cu o cârpă din bumbac înmuiată în săpun și alb . Spoturi , apăsând ușor pentru a distribui în zona curățată . În cele din urmă șters cu o cârpă umedă și uscată . Wipes sunt realizate cu mișcări ușoare și circulare . La exterior la interior cu mișcări circulare pentru a distribui pata este recomandată .
Când procesul de curățare până când pata cu o cârpă umedă laturi cârpă de același nivel de umiditate vor fi șterse . Acesta este un proces prin care materialul este făcut la nivel local imprevizibil . Apartamente spațioase, cu uscator de par lumina pentru a incalzi procesul de uscare prin tragerela distanță este configurat . Trebuie cu siguranță să fie încălzite în regiune la nivel local . După procesul de uscare , o perie moale , de distribuție adeziv și adecvată a efectivelor care stau la baza kazandırmasını și oferă un nou look la produs . Pata peprodusul care rezultă dinformarea de praf trebuie să fie curățate fără ocazie . Provoca efecte adverse dacă sunt păstrate în locurile de performanță de curățare . Produsul nu trebuie să fie medii extrem de prăfuite sau umede . Efectul abraziv de murdărie și de particule de praf , fibre poate provoca deteriorarea tapițerie din material textil . Din acest motiv , mobilier cu un aspirator , la intervale specifice . Un anumit grad de pete comune curățate deculoarea țesăturii
specificate în tabel.

Tehnici de cusut
În timpul cusut în cadrul standardelor trebuie să fie respectate . Pentru a evita problemele , cusut special ac și ață ar trebui să fie la fel de subtire ca posibil . Punctul de taiere triunghiular " SD " ( piele turma , prezentare piele plantare potrivit ) ace ar trebui să fie de preferat . Ac de cusut și fire trebuie să fie utilizată decât alte teste recomandate și tracțiune trebuie să fie efectuată pe cusăturile eșantion trebuie să se facă prin controlulaplicarea finală .
Tehnici de cusut ambreiaj tehnici de plantare ar trebui să fie de preferat . .
Pentru a evita problemele cu deschidere cusătură , de tip fir , de tip ac , ac timp schimb , combinând metoda , tipul de mașină , numărul de accidente vasculare cerebrale în tensiunea de cusut , și preferințele cm sunt importante . Plantare trebuie să fie făcut fără a deranjastructura produselor noastre . Cu aceste alegeri , cel mai bun mod de a atinge rezultatul dorit . Elemente de aspectele menționate mai sus poate declanșa o problemă de toate pe cont propriu .
Pentru a găsi cusătura scaunul din dreapta produs în posibilitățile lor de a face afaceri
studii și îmbunătățiri vor fi . Condiții ideale pentru a atinge producția dorit centre fiecare
nu este întotdeauna posibil . Cu toate acestea , mici modificări pentru a îmbunătățisituație posibilă . În aceste cazuri , următoarele informații pe această temă pentru a reaminti serviciul nostru gratuit , iar echipa de suport tehnic vă poate cere .

ac
Merge ( șasiu ) pentru cusut ;
Ac tip : DPX35 ( corp lung )
Grosime ac : 80-90-100 numere sunt disponibile .
Forma vârful acului : SD ( inserează triunghiulare ar trebui să fie de preferat . )

Subiect :
Selecție nesfârșită de ață de cusut în ceea ce privește puterea și finețea firelor sunt de preferat .
Aderarea Guterman Tera 40 este recomandat pentru cusături . Cresterea numarului de ac și ață pentru cusături .
Tera Guterman numărul de fire de ac 10 - ecartament este recomandat cu 160

mașină :
Stofa blana artificiala este mai gros decât în alte țesături . acest
netezimea de mișcarea acului și sutura fi atât de ușor de a opta pentru podele piedestal dubla mașini de cusut foarte recomandat . Mașini de cusut Singer , in special in plat ori
și de lucru să fie problematică din punct de vedere al tehnicii trebuie evitată .
Frecvență de cel puțin 5 cm de diki_ prima masina de cusut cusaturi pentru a se îmbina
ajustat.

Instrucțiuni de spălat
Programul scurt, masina de spalat spala 40 0C . Procesul de spălare a produsului pe dos
trebuie să se facă . Strângeți programul ar trebui să fie un maxim de 800 rpm . Albire ( albire ) este strict
folosit . Calcat pe partea greșită a materialului de până la 100-120 0C . procesul de călcat
nu ar trebui să fie utilizate în scopuri de uscare . Materialul este ușor umedă , călcat proces mai usor . fier
procesul trebuie să fie rapidă și uniformă . Precizie poate fi uscat curățate . Percloretilen adecvat . alcool
sunt utilizate pe bază de solvenți .

Atenție la folosirea
Pur sapun alb , produse de curățare ar trebui să fie de preferat . Detergenții de vase , sapun , ulei și
curățare alcaline pe bază nu ar trebui să fie utilizate ca solvenți și material detergent de uz casnic folosit este un produs de tehnologie avansată și multi-stratificat . Deplasare și pierderea rezultată straturi de formă poate duce la o slăbire a gramada . Acest produs high-tech , de curățare
șitrebuie să fie sensibil în timpul utilizării . Vă rugăm să aibă grijă de mai mulți ani , care să permită utilizarea cerc . Pe și de pe țesături de culoare închisă mijloc de orice alt produs ( pături , etc ) acoperă , de asemenea, de îngrijire . Vopsele prin frecare sub uscat sau umed tesatura poate trece prin randament . Fabric expunerea la soare pe termen lung , ar trebui să fie ținute departe de surse de lumină la fața locului puternică și căldură . Condițiile de proces pot datoradiferența de ton între părți . Ar trebui să acorde o atenție la această chestiune și de a folosi de plantare .
Kumaş Kullanım Talimatı


1-ürün temizliğinde saf beyaz sabun tercih ediniz. Bulaşık detarjanları, arap sabunu, petrol ve alkali bazlı çözücüler ve ev deterjanı gibi temizleyiciler kullanmayınız.
2-açık ve orta renkli kumaşların üzerine koyu renkli herhangi bir başka ürün (battaniye vb.) örtmemeye özen gösteriniz. Boyaları kuruyken sürtünme yolu ile veya nemliyken akma yolu ile kumaşa geçebilir.
3-kumaşı uzun süreli güneş ışığı, kuvvetli spot ışığı ve sıcaklık veren kaynaklardan uzak tutunuz.
4-proses koşullarından dolayı partiler arası ton farkı olabilir. Dikimde ve kullanımda bu hususa dikkat ediniz.
5-kumaş kullanımını ürün tipine ve kullanım yerine göre seçiniz. Kumaşın teknik özelliklerini göz önüne alınız.

Temizlik talimatları

Sıvılar;
1-Yüksek emme gücüne sahip bir materyal (kağıt havlu, pamuklu bez, mikrofiber,….)ile emdirilerek alınmalıdır. Kalan sıvı temiz ve kuru bir bez ile hafif baskı uygulanarak silinir.
2-Eğer sıvı leke bırakır ise; leke sabunlu ve pamuklu bir bez ile lekeyi yaymadan silinmelidir. Lekenin kumaşa geçmesini önlemek için pamuklu bezin leke ile temas etmiş tarafı her seferinde çevrilmelidir.
Kuru döküntüler(çamur ,kozmetik, kül vb)
Dökülmenin alana nüfuz etmeden önce alan elektrik süpürgesi ile temizlenmelidir. Eğer döküntü kalırsa, cetvel gibi bir cisim ile dövülmeli ve diş fırçası ile fırçalanmalıdır. Eğer hala leke var ise kumaş dairesel hareketlerle sabunlu bir bez ile silinmelidir.

Lekeler;
1-Pamuklu kumaş ıslak olmalı ve beyaz el sabunu ile sabunlanmalıdır. Lekeler dağıtılmadan hafif bir baskı uygulayarak silinmelidir. Son olarak nemli bir bez ile silinmeli ve kurutulmalıdır. Silme hareketi yumuşak ve dairesel olmalıdır. Lekeyi yaymamak için dairesel hareketlerin dıştan içe olması tavsiye edilir.
2-Temizleme prosesi bittiğinde lekenin etrafındaki alan nemli bez ile silinerek saç kurutma makinası ile dairesel hareketler yapılarak alan kurutulmalıdır. Saç kurutma makinası düşük ısıda ve minumum kumaştan 20 cm uzakta çalıştırılmalı ve alan lokal olarak kurutulmamalıdır. Bu sayede kumaşta hare görüntüsünü bırakmamış oluruz.
3-Ürün üzerinde kalmış toz leke bırakmasına müsaade etmeden uzaklaştırılmalıdır. Eğer leke kaldı ise bu kumaşın temizlenme performansında negatif etki yaratır. Ürün tozlu ve nemli çevre ortamlarında bırakılmamalıdır. Kirin aşındırıcı etkisi ve tozun partikülleri döşemelik kumaştaki elyafların aşınmasına neden olabilir. Döşemeliklerin periyodik olarak elektrikli süpürge ile tozu alınması önerilmektedir...

Ancak ürünlerimizde ki kolay temizlenebilirlik özelliği mürekkep ve tükenmez kalem lekesini kapsamamaktadır..
Yemek lekesi ve Türk kahvesi lekesi açık renk ürünlerimizde leke bırakabilir.

Yıkama talimatı
1.yıkama işlemini ürünü ters çevirerek yapınız
2.çamaşır makinesinde 40 derecede kısa programda yıkayınız
3.sıkma programı maksimum 800 devir olmalıdır.
4. beyazlatıcı (ağartıcı) kesinlikle kullanmayınız.
5.kumaşın ters tarafından maksimum 100-120 derecede ütüleyiniz.
6.ütü işlemini kurutma amaçlı yapmayınız. Kumaşın hafif nemli olması, ütü işlemini kolaylaştıracaktır. Ütü işlemi hızlı ve homojen olmalıdır.
7. hassas kuru temizleme yapılabilir.
8.perkloretilen uygundur.
9. alkol esaslı çözücüler kullanmayınız.                                                                                                 Instrucțiuni İxir de utilizare


Țesături ușor de curățare a dezvoltat cu tehnologie nano de produse care nu sunt
lichid de curățare .

Ixir Eliminarea produse de instrucțiuni
Sertex Ixir cafea , ceai , cum ar fi noroiul și petele de cenușă oferă o soluție simplă și eficientă . Singurul lucru ce trebuie să faceți după curățare prin spalare cu un burete umezit cu voi si lasati sa se usuce pe cont propriu .
Ixir în kit de curățare tapițerie și mobilier este , de asemenea, disponibile în funcție de tipul de pete cârpă , burete și perie sunt

Instrucțiuni de curățare
Ixir curat tesatura este recomandat , mai ales pentru materiale de culoare deschisă și pete dificile . Ce Stain
cu atât mai ușor este curățat este de interventie rapida . Zonele de utilizare intensă ( cafenele ,
restaurante , spitale , etc .) , și -a lungul timpului , acumularea de pete frecvent utilizate în locuri cum ar fi camera de zi
cel puțin 1 dată pe lună , în mod regulat , pentru a evita tesatura scaune Ixir instrucțiuni Cleaner
curățat , după caz ​​. Lichide , pixuri și așa mai departe . pete ( cafea , ceai , vin , pete de pix , etc ) : . vărsat lichid cu material extrem de absorbant ( prosoape de hârtie , etc ) .
Suprafața kuma_ este ușor apăsat .
În funcție de tipul găsit în trusa îndepărtarea petelor , cârpă , burete sau perie direct lazona pătată cu 2-6
pulverizare cu mișcări circulare ușoare , fără a afecta suprafata de pulverizareIxir ștergerea
efectuat . Cârpă dizolvare sau buretepata ar trebui evitată prin rotirea fiecare dată . dificil
recomandat să folosiți peria de locuri . Spoturi solide ( zgură , cenușă , etc . ) : Solid tesatura de particule de colorare si fara a deteriora suprafata materialului cu o spatulă acceptate. după lichid
Petele sunt in curs de proceduri . După ce ați curățat doar cu apă
burete umezit de se recomandă clătirea . Uscați cazul lor
poate fi pornit de la o viteză mică de 45-50 cm de la uscat cu un uscator de par . pentru a usca
cu siguranță lăsați în lumina soarelui .
Poate produsele pot acoperi toate tipurile de mobilier ?

Da.

Vreau mobilier kaplatmak mea . Cât de multe de metri de material care aveți nevoie pentru a cumpăra ?

Dotare și funcții poate varia în funcție de modele . De exemplu , material clasic sau mai puțin echipele se sting , du-te mai mult puf tesatura sau cluburi moderne . Se estimeaza ca aproximativ 20 la 35 de metri de grupurile de trai , locuri triple la 13 la 18 de metri , două scaune de metri 7-10 , scaune individuale 3-8 metri și metri de material merge . Cu toate acestea , puteți obține cele mai exacte döșemecinizden informații .

Care sunt factorii să fie conștienți de și de a folosi de plantare ?

Utilizarea țesăturii trebuie să fie selectate în funcție detipul de produs șiutilizator . Vă rugăm să rețineți că caracteristicile tehnice ale materialului .

- În timpul plantare în cadrul standardelor trebuie să fie respectate . Pentru a evita problemele , mai ales ace de cusut cat mai subtiri , cuutilizarea unui fir sintetic subțire . Ace rotunde sau ascuțite ar trebui să fie de preferat . Bună vedere de ace de cusut -a subliniat sunt utilizate pentru a se asigura căde tăiere , cusutde deschidere și de rupere teste trebuie să fie făcut .

Tehnica de Stitch : tipuri de ambreiaj de plantare sunt de preferat . Pentru a evita problemele , mai ales cu firul de cusut de deschidere de fibre sintetice discontinue sunt subțiri și alese , precum și reînnoirea tensiunilor ac de cusut de tip , variațiile de densitate trebuie să fie luate .

Tehnici de cusut Ce sunt acestea ?

În timpul cusut în cadrul standardelor trebuie să fie respectate . Pentru a evita problemele , cusut special ac și ață ar trebui să fie la fel de subtire ca posibil . Punctul de taiere triunghiular " SD " ( piele turma , piele artificiala plantare corespunzător ) ace ar trebui să fie de preferat . La folosirea altor decât ace și fire de cusut , recomandate testele de deschidere și de tracțiune trebuie efectuată , de exemplu, prin verificarea cusături peaplicarea finală trebuie făcută .


Tehnici de cusut ar trebui să fie tipuri preferate de ambreiaje pentru plantare . Pentru a evita problemele cu deschidere cusătură , de tip fir , de tip ac , ac timp schimb , combinând metoda , tipul de mașină , numărul de accidente vasculare cerebrale în tensiunea de cusut , și preferințele cm sunt importante . Plantare trebuie să fie făcut fără a deranjastructura produselor noastre . Cu aceste alegeri , cel mai bun mod de a atinge rezultatul dorit . Elemente de aspectele menționate mai sus poate declanșa o problemă de toate pe cont propriu .
Mai precis cusaturi încearcă să găsească un loc în cadrul posibilităților de producție și îmbunătățiri în afaceri cu propria lor voință . Centre de producție nu este întotdeauna posibil să se realizeze în condiții ideale dorite . Este posibil pentru a îndrepta situația , dar cu modificări minore aduse . În aceste cazuri , următoarele informații pe această temă pentru a reaminti serviciul nostru gratuit , iar echipa de suport tehnic vă poate cere .

fir

Selecție nesfârșită de ață de cusut în ceea ce privește puterea și finețea firelor sunt de preferat . Merge ( șasiu ) Gütermann Tera 40 este recomandat pentru cusături . Cresterea numarului de ac și ață pentru cusături . Este recomandat numărul ac 10 - ecartament cu un fir Gütermann Tera 160 .

mașină

Țesături sunt de pluș este mai gros decât în alte țesături . Prin urmare , mișcarea acului și sutura fi un simplu dublu piedestal tapițerie de masini de cusut de alegere în ceea ce privește netezime este foarte recomandat . Mașini de cusut Singer , probleme plat - pliere , în special în ceea ce privește tehnica va crea locul de muncă și ar trebui să fie evitate . Frecvența a mașinii de cusut , de asamblare de cusut ar trebui să fie stabilit la cel puțin 5 cm de primele copci . Pfaff 367 sau 2235 serie să se alăture Dürkopp Adler , Pfaff 2545 Dürkopp Adler 867 sau mașini de torsiune si recomandat pentru cusături .
materiale naturale

bumbac
Ești spălat la o temperatură ridicată , iar în cazul în care culoarea este rezistent la a fi călcate , asigurați-vă că primul se spală singur .
Se păstra la rece și flexibil , abraziune si rezistenta la impact .
Rezistență mare față de culoarea de spălat nu este predispus la ridare .

mătase

Temperaturi foarte ridicate și mașini centrifuge spălat .
În cazul petelor persistente , se aplică este nevoie de un specialist .
Temperatura scazuta si nu cu aburi calcate .
Rezistent , foarte ușoară , moale și plăcută la atingere .
Consistența culorii este mare .
Sensibil la sudoare , și fără frecare .

lenjerie
Întotdeauna clătiți cu apă rece și să obțină , mașină centrifugă , se spală cu apă și devin uscate și foarte fierbinte .
Tendință foarte mare la ridare .
Călcate rezistent ..
Păstrați se răcească și se simt netede , rezistent la murdării .

lână
Te spală la o temperatură ridicată , se poate deforma și se usucă prin agățat .
foarte bun izoleaza caldura , umiditate ridicată , are capacitatea de a găsi cu ușurință drumul și a pierdut .
Împâslire și predispuse la ingalbenire .

materiale sintetice

Poliester , nailon și lycra
Foarte sensibile la căldură , nici fiare de călcat cu aburi clătiți cu apă caldă și temperatură scăzută .
Ei nu rid și durabilitate culoare este mare .
Transporta electricitatea statica poate arde cu ușurință .

Informațiile furnizate se aplicăcompoziția țesături pure . În cazul amestecurilor , procentul de fiecare ingrijire material ar trebui să fie învățat .

materiale sintetice

Acetat și Vascoza Raionul
Pentru a preveni deformareamașinii centrifugal spălate .
Robustețe a atinge foarte moale , iar culoarea este mare .
Proprietăți scăzute de absorbție a umidității , ușor de transportat electricitate inflamabile și statică .

Pentru toate curent general stabilesc stofa

Temperaturile ridicate sunt întotdeauna dăunătoare pentru țesături .
Mașini centrifuge și cauze directe rogojini haine de uscare la soare .
Când Hüçbür uğrașılmamalı petele rezistente , consulta un specialist .
Apa Beyazlatıcılarçamașır ar fi de preferat , deoarece poartă , fibre textile de albire .
Gönderilmeilidir uscat mereu haine curate , căptușite .
Folosiți detergenți speciali pentru țesături delicate .
De a nu părăsi detergent pata

Istoria Fabric

Dress up o cerință de bază uman, cum ar . Prima a început cu producția de material lenjerie . Mai mult după ce lână a fost folosit . Mai târziu, pe țesături de bumbac au devenit larg răspândită . Acesta nu va fi greșit să introduceți cele enumerate în mătase .

XVII . lea Franța , Regatul Unit a făcut din țesături de lână merinos răspândit . Inițial , american de bumbac XVII . lea au fost plantate . Au aratat o răspândire mai lent de mătase , dar spre deosebire de ceilalți . În general , un simbol de mătase de lux . În principal în producția de mătase a început în Lyon .


Producția Fabric

Țesătură produsă prin metoda . Țesut, bătătură și țese principiul general a trecut prin ele . inovația cea mai importantă în acest domeniu
Invenția lui Leonardo da Vinci ( 1490) , în kullanılmasıydı.bu metodda fire de bătătură este înfășurat pe un băț . Repoziționa firele fire distanță unul de altul , la intervale specifice lanț deschismarginea canalului țesător lacealaltă margine a navetei trece . apoi în direcția opusă distanță unul față de alte fire . Țesător trecetransfer re - upcealaltă parte un capăt . Acest prelucrate în mod repetat .
                                                                                                                                                   Tipuri Fabric

  
Stofa de bumbac standard

Împinge blugi , denim Damasc Cortinei de pânză burghiu Çarșaflık diagonală
Etamin gabardina

stofa de gaze
Față-verso creponata cămeși stofa fețe de masă Hood
Marmură Regele bumbac Îmbrăcăminte bumbac muselină Georgette Opal Organza Otoman
Calico flanel

Pijamalık
Poplin Satin Slub tifon
Voile ------

  
stofa de lână pieptănată

Lână pieptănată flanel lână pieptănată Gabardină Filafil Fresko Alpaca Dubldra Astrakhan
Cașmir Kamagari Saksoni

clatite lână pieptănată
Lastic Panama marți Serj
----- Tropical stofa Tartan

  
stofa de lînă

Sigilii Bleyzer Melton pânză Flanel pătura Bowl
Saksoni Sayak

Sevyot
Tuvid ---

  
Stofa din Viskondan

Vascoza Vascoza crep vascoza shirting Trench blugi îmbrăcăminte ---


  
alte țesături

Imprimate de mătase Georgette eșarfă de mătase acrilice Atlas Elestan Embroderi
Slub Silk muselină

jacquard
Bumbac Lycra microfibră nailon
Bumbac nailon poliester raionul crep satin de culoare galben opac
sifon Taffeta

viscoză
imprima

diferite modele simple si complexe , prin imprimare , bumbac pânză țesătură este obținută prin aplicarea comprimare se numește materiale cu modele . În acest scop , No. 20 ( I ) 36 este utilizat pentru a numărului diferitelor fire . În plus , bumbac / poliester , bumbac / tesaturi vascoza amestec realizate din fire , colorată de presiune . Cu toate acestea , aceste țesături ca mai tanınıırlar imprimate .

Imprimare , albite role țesături de imprimare , sau de imprimare cu ajutorul de cadre , în funcție de modelul de coloranți , pot fi efectuate folosind un rând . Transferul tehnica de imprimare dezvoltat în ultima vreme , dar aceasta este o metodă costisitoare .

Blugi , denim , denim

Blugi , acronimul turc Denim pentru cuvântul este folosit . Dicționar definiție : " un fel de haine albastre , denim , blugi " este [ 1 ] . .

Principalul motiv pentru soluționarea limba engleză cuvântul în Turcia acest nume blugi blugi ( în limba originală , ING : . Bluejeans ) este numele de familie al persoanei este primul de a produce . Turcia angajate în producția primei coaste , blugi mare , o excursie în Franța în 1940 blucinle întâlniri . Admirați stilul magnific de blugi , și plantarea puterea rămasă din tesatura decide să producă în Turcia .

După ce sa întors în Turcia , iar în 1960 reușește să producă acest material a atins productia de 200 de unități pe zi . Aceste țesături sunt populare la acea vreme , mai ales țăranii și muncitorii . În 1960 , numele de blugi markalaștırırlar .

De perioada de 80 de ani, de exemplu , economia de piata , dar ușile sunt deschise branduri Ozal și străine pe piața internă , ​​în primul rând , astfel încât blugi blugi de brand acum 2 zile are clasa . Astfel , vânzările care se încadrează și compania de închirieri de plante se va opri productia in 1992 . [ 2 ]

* Cuvântul Denim
Blue jeans este starea de cuvânt în limba engleză la istoria Turciei . Chiar dacă mai puțin încorporate în limbajul nostru este folosit denim cuvânt . În limba engleză acest tip de pantaloni albastru, cu o culoare frecvent utilizate engleză pentru prima perioadă , cu blugi pantaloni albaștri produs materialul format prin combinarea numele generic pentru blugi .
rață

Aceasta este așa - numita tesatura densa panza de bumbac , copertine , corturi , vele , iar centura este un material folosit în construcții și sunetul grele . În general , pânză , țesute multi- strat fire groase conta . urzeală este de obicei de 6 ori 14-20 Ce fire este utilizat .
Çarșaflık

Pur și 2/2 diagonal , țesături pentru lenjerie de pat pentru a face . 2/2 diagonal țesute fire çarșaflıklar mai groase , de exemplu , 12 -14 Ce urzeală fire , bătătură folosind freci 10-12 . Dacă çarșaflıklarda cârpă - picior , 18 -24 Ce warp , 16 . Ce fire de bătătură 20 este utilizat . Acest tip de deformare frecvență aplicat çarșaflıklarda cm " La 18 - . 30 , cm, densitate bătătură " . În 18-24 de

fire çarșaflıklar bătătură mai groasă am folosit8 , 2/2 diagonal ca au atins , eșarfă pânză cu același havlandırılarak grosime dupa ce ating suprafata , frecati vedere flanel .

damasc

Dezvoltat cu motive 5 - urzeală și bătătură jacquard satin este numele de tesatura de bumbac alb
găuri

Dominând diagonal urzeală ( 2/1 , 3/1 , 4/1 ) sau 5 - satin , linii diagonal în căutarea țesături stare de fapt urzeală , inclusiv răsuciți în direcția opusă . Folosit ca un pansament pentru vară și tropical . 3/1 diagonal țesute kaki DM este un exemplu tipic . Deși utilizat într-o varietate de numărări fire sunt destul de gros .
diagonală

Fabricat din numărul de fire de grosime 2/2 diagonal țesute din bumbac tip țesătură .
                           Etamin

De asemenea, cunoscut sub numele de ancorare tesatura cârpă textura fină și rare
gabardină

De obicei, 2/1 diagonal, țesute, urzeală și efectul dominant dintr-o tesatura diagonal bumbac. Pantaloni și șanț strat dintr-o urzeală NE 40/2 la 48/2, 20/1 - 24/1 sau 40/2 la 48/2 Ne este realizat prin utilizarea firelor de bătătură. O țesătură gabardina calitate 75/2 Nm warp lână pieptănată, 60/2 sau 80/2 Ne eșarfă de bumbac, cm. "Cele 40-warp densități, bătătură de 35 și 2/2 diagonal atinge țese. Hank vopsit fire și țesături sunt eșarfă de bumbac vopsite. O amendă gabardina bumbac de calitate, urzeală și bătătură 80/2 Ce fire, cm. Densitate '64-urzeală, bătătură de 30 este utilizat. Groase gabardina 30/2 fire sunt, de asemenea, utilizate.
stofa de gaze

Mai rar, o țesătură grilaj Etamin
cămeși

Shirt, pânză pânză țesută deforma numele dat la o bună primă hașıllanmıș. Acest material este specificațiile tehnice standard sunt după cum urmează: 90 cm, Warp 32 NE, cm "Frecvența 30, eșarfă 40 NE, cm." Frecvența 30... Care sunt urzeală și bătătură calitate simplu mai bine shirting 36 cm. "30 urzeală, bătătură densitatea de 38 de atingeri. Pe de altă parte, fire mai groase sunt țesute specii, de exemplu, 28/2 Care sunt cele cm urzeală și bătătură. "18-urzeală frecvență, bătătură de 16, 165 gr./m2 carouri greutate shirting bine întreținute.

Aproape toate tipurile de fire fine, țesute shirting pânză poplin afirmat în mod eronat termen. Pe de altă parte, tesaturi diagonal și coș împletit shirting, satin, capitole, sau folosind fire suplimentare și fire colorate mod shirting țesute place model dungi shirting țesături și plaid sunt de asemenea disponibile.
Față de masă față-verso

Față-verso structura de strat dublu de simplu, model, tesatura densa.
Bonnet pânză

Care este, de asemenea, cunoscut sub numele de material american, acest material, pânză, fire cardate și țesături aplicate albire procesul de albire. In general, 12/1 -. 16/1 Ne fire cm britanic Numărul Bumbac 'Adesea atinge 15-20.
crep

Stofa de bumbac creponată, fire de mare poftă de mâncare, țesute crep tesaturi țesături ușoare. Fluaj vedere, simplu împletit, dat răsucire mare în direcția opusă, cu ajutorul firelor de urzeală și bătătură și țesături pentru a obține o rată ridicată cu absorbție. în timpul trage în direcția firelor elicoidale răsucit pentru a forma un aspect suprafață neuniformă. Țesături Crep sunt, de obicei, de sus vopsit, dar poate fi, de asemenea, imprimarea.
Mermerșahi

Tülbende similare, dar mai strâns țesute, albite și material soft touch. În general, 30/1 urzeală fire 23 -25 / cm., 16 -18 bătăturile / cm. și densități de circa 80 -85 g. / m. atinge greutate.
muselină

Țesute simplu, tesatura moale, subțire și vag țesute din bumbac. Mod de a structura tipurilor de secțiuni comprimate simplu prin plasarea figura folosind tipuri de fire suplimentare sunt de asemenea disponibile
opal

Pânză, urzeala 30/1 40/1 Ne și 24/1 40/1 Ce este un tip de tesatura de bumbac țesut cu bătătură.
organza

Muselină clasificate ca, lumină-greutate, atingere subțire rar finisare dat-o tesatura de bumbac proaspăt, semi-transparent. Îmbrăcăminte, brodate și folosit ca aksesuarlık. 80 Ce este o urzeală organzede bun, bătătură 100 I, cm. "Este folosit frecvent în 32.
Otoman

Stai în fire de urzeală și bătătură sunt, de obicei, Pikes subțiri otomane țesături urzeală de tricotat țesute în numele dat de alb.
rochii de bumbac

Acest grup de țesături de bumbac, țesături de lână pieptănată țesute în imitație de materiale ieftine. Și, mai ales ca elbiselikler cabană trousering frecati un drept sau model. Este foarte simplu, stare de fapt și a ochiurilor de plasă este ca Panama. Fire de urzeală mici poftă de mâncare și cea mai bună calitate din bumbac folosit în fire două straturi trebuie să fie făcut.
bumbac Georgette

Imitații de mătase Georgette, fire foarte mare poftă de mâncare de urzeală și bătătură țesute în pânză, o tesatura subtire de bumbac. Un bun de bumbac Georgette 70/2 Ce fire cm. "20 urzeală, 18 bătătură adesea absorbit cu 25% la robinet. Tipuri similare de calitate inferioară atinge. Printuri, aceste materiale pot fi făcute.

stambă

Hasse, de asemenea, cunoscut sub numele de material, pânză plasă, albite, lumină-greutate, o țesătură de bumbac este folosit pentru a face lenjerie de corp și de prelucrare. În funcție de tipul de finisaj pot fi aplicate pentru a trai moale sau modest. 60-80 Ce patiskalarda foarte fin brodate eșarfă, cm. ", la fel de des ca 84-140, 56-66 Ce warp, cm." poate fi folosit la fel de des ca și 80-100. De zi cu zi patiskalarda de viață țesute pentru urzeală și bătătură de 20-30 cm, ceea ce. "Construcții țesute sunt aplicate la frecvențe de 20-36.
talmeș-balmeș

Hasse, de asemenea, cunoscut sub numele de material, pânză plasă, albite, lumină-greutate, o țesătură de bumbac este folosit pentru a face lenjerie de corp și de prelucrare. În funcție de tipul de finisaj pot fi aplicate pentru a trai moale sau modest. 60-80 Ce patiskalarda foarte fin brodate eșarfă, cm. ", la fel de des ca 84-140, 56-66 Ce warp, cm." poate fi folosit la fel de des ca și 80-100. De zi cu zi patiskalarda de viață țesute pentru urzeală și bătătură de 20-30 cm, ceea ce. "Construcții țesute sunt aplicate la frecvențe de 20-36.
Pijamalik

Pijamalık, proprietățile shirting țesături modele țesute, dar numele general dat drumul. Sol pânză, diagonal sau secțiuni satin-way sunt organizate ca o combinație.
poplin

Folosind o pânză subțire de urzeală și bătătură mai groase țesături poplin numit. Am folosit pentru a folosi fir de mătase țesături poplin, acum a făcut din fire de bumbac mercerizat a numărului bine pieptănat. urzeală este de obicei 30/1, bătătură 20/1 - 30/1 fire este utilizat. Poplinlerse mai subtil, 60/2 - 80/2 Ne warp 60/2 - 30/1 folosind eșarfă freca. Mai jos este un exemplu al unui tipic doi.
Slub

Imitație Shantung de mătase, pânză, cu secțiuni Nope grosime inegală sau finețea dintr-o tesatura de bumbac țesut cu fire de bătătură.
tifon

Rare lumină-greutate și material moale țesute. poate fi folosit ca un capac, din motive de ambalare și ca călit hașılla, folosit ca o căptușeală. 30-36 cm Ce fire "în 8-17 frecvențele atinge..
Voile

Numerele subțiri, cu privirea, fire de mare de bumbac răsucite, tesatura de bumbac țesut este un tip de rar. 50/2 Ce fire cm. "Cele 14 frecvențe, sau 100/2 NE fire cm." Atinge 22 de frecvențe. Astfel, figuri și tipuri de model de imprimare.

Design și Analiză de stofa
NOTĂ = Jacquard țesături , analiza ochiurilor de plasă și analiza de model ( model ) , procesul de eliminare va face separat . Raport , pentru că de multe ori modelul este destul de mare . Analiza a inspecțiilor vizuale tricotat efectuate prin analiza separat diferitele regiuni ale unității plasă .

Există mai multe metode de îndepărtare amodelului.

Urmândmodel pe materialul prin plasarea unui 1.yöntem hârtie transparentă = un stilou pe o hârtie pentru a transferamotivul . Hârtia utilizată este o hârtie subțire , hârtie de calc sau hârtie de ceară poate fi .

2.yöntem = model cu un știft în loc de un creion de lipit de materialul pe liniile de modelul pe hârtie este de a determina mediul înconjurător . Modele geometrice se suprapun determinat prin măsurători efectuate în model poate fi îndepărtată ușor cu o riglă .

Nu este nevoie puternică de cunoaștere prealabilă a fabricarea de tesatura jacquard .

1 Capacitatea Jacquard ar trebui să fie cunoscute

2 Numerele standard fir

3 Malyonların harnıçdaki cm în frecvență mai mică

4 Care este sintaxa TION contra bunurilor .

Ceea ce trebuie să faceți pentru a face un nou material jacquard ?

1 Trebuie să cunoască lungimea de material pentru a atinge .

2 Ar trebui să decidă dacă un singur sau dublu

3 Frecvența Cm'deki de urzeală și bătătură

4 ID pieptene

5 Pieptene numărul de dinți sârmă

6 Platinum count < ace și proprietăți trebuie să fie cunoscute . >

7 Frânghie Malyon conectat la orice număr de platină

8 Câte vor fi raportate la bord Malyon de umplere

9 Care va fi numărul total de urzeala țesăturii să fie țesute

10 Care va filățimea depieptene

11 Care va fiprocentul de material tracțiune

12 Sintaxa Malyon <smooth, symmetric> Cum se va

Cum o analiza operațiunilor țesătură Jacquard

1 Eliminat din tesatura țese . <Ground, Malyon>

2 Model de raport dimensiuni <weft și warp>

3 Lățimea tesatura din statele <raw materialul width, width>bătătură shrinkage, pieptene

4 Lungimea Warp > lungime finit , deforma pentru a atrage la lungimea dorită >

5 Spinning frecvențele > urzeală , bătătură densitatea , numărul de raport cabluri >

6 Harnıç frecvență > warp >

7 Tahari urzeală

8 Malyon numărul <număr de warp>

9 Bătătură sârmă numărul eșarfă <motif height, jacquard carton>

10 Perforare model cutie

11 Platină și capacitatea Malyon numărul <Comprimatul de urzeală și bătătură cu privire la numărul de cartons.>

Ce este tesatura Jacquard ?

Jacquard foarte mare model sau chiar imagini în format poster desenciliği numit de operațiuni efectuate pentru a obține . Tricotat informații , informații de culoare este obținută prin crearea de modele diferite .

Țesături tapiserie tapiserie , țesături draperii , tapiterii Jacquard utilizări tie - eticheta = bandă țesute pături , prosoape , covoare de catifea .

Atingerea Țesături Jacquard cu două merite .

1 Constantă plasă de jacquard țesături <tapestry technique>

2 Culoarea eficient jacquard țesături <knits bazat pe prosop velur Info> dvs. covor

NOTĂ = Toate informațiile colectate după extinderea din fața ideea principală a proiectului este creat . De construcție a modelului lumina acestor informații este introdusă . Modele de luare sunt examinate în două etape . În primul rând , faza de pregătire , cea de a doua fază a dumneavoastră .

faza de pregătire

1 Motif selectat și studiat .

2 Mărimea este determinată demotivul .

3 Selectați hârtie model adecvat .

1 -Studiul demodelul selectat ,modelul are un motiv identificat prima . Cum de a ieși din acest motiv de design se bazează pe modelul de material pentru a fi transformată în forma dorită de pe corecții .

2 - motiv pentru a determina dimensiunile , raportul va afișa câte desenimiz lățime materialul finit este determinată de o varietate de dimensiuni ale datelor în lumina raportului . Scris ladimensiunea deurzeală și bătătură . Dimensiuni Motif apar ca cea mai mare problema pe puterea material .

Dimensiunile Motif sunt afectează unsunlar .

o . Frecvențainferior harnıçtaki Malyonların

b . Warp Cm

C . Cm densitate bătătură

1 Selectarea unui model de hârtie

Raportate în conformitate cu frecvența de model tesatura dimensiunea hârtiei urzeală și bătătură este selectat .

Faza de construcție

Tesatura 1 - motiv pregătit pentru modelul de a se potrivi cu dimensiunea dorită înainte de seful

Lucrarea este mărită . Capacitatea umană este foarte importantă în aceste studii

2 -Boss este transferat la hârtie , hârtie trase model motiv . Acest proces este folosit pentruhârtia carbon .

Motive 3 - model trase liniile de model de hârtie este adaptat modalități de hârtie pătrat . Sunt respectate în întregime opțională .

4 - model motiv colorat pe hârtie de lucru începe . Acest proces este complet dependentă de dorința cuiva și capacitatea .

Hârtie 5 - model ,culoare ( Chor ) rapoarte pentru culorile warp scris .

6 - Dacă sunteți pregătit pentru modelul țesături tapiserie tehnica se bazeaza pe tricoturi simple, pregătite pentru fiecare culoare în fiecare model de culoare pentru zona imediat adiacentă la complot indică regiunile de culoare sunt determinate de a atinge împletite țese , care este scris într-un raport . Dacă este necesar , model reticular este transferat pe hârtie .

Cum se aplicacontra model ?

1 - model ( model ) pentru aparatul este programat . ( Carton model pregătit . )

Model jacquard 2 - pregătit atașat la carton .

3 - sunt determinate de modificările necesare .
Termeni textile


Lățime față : lățime de stat deschis tesatura

Apera : adăugat la mașină , care vă permite să prelucreze piese la un special

Finisare , finisare , finisare : procesele de pretratare tesatura pentru a obține funcții suplimentare

Sortiment : după el , sortarea și de tăiere de dimensiuni Fabric Apparel

Încercarea de tracțiune : După spălarea latimea materialului , înălțime și de rotație de testare contractie

Împletit & Roll : Tube produse mașină finișleyen

Cusut bandă : mașină de cusut plasat într- o anumită pistă conform planului

Dispersa colorant detipul de vopsea folosit pentru vopsirea țesăturilor poliester

Doc : pe scaunul înfășurat material


Plapuma : pat de design lenjerie ca o măsură a căldurii


Cauciuc : mare flexibilitate Elya


Uscare : lățime mare de temperatură și constantă a materialului care urmează să fie stabilit

Filmduruk : masina de tipar care imprimă cu cadre


Finisare : materialul este de a fi gata de livrare

Cearșaf : montate


Plat : foi plate

Forklift : electrice sau diesel vehicule motor - driven de diferite de încărcare tonaj de ridicare și transport


Garnitura : cilindri de metal umplute cu modele sculptate în imprimare novice


Gaze : stofa de bumbac percutie procesul de ardere


Rezistenta : tesatura de viața de zi cu zi , în anumite condiții ( spălare , transpirație , cum ar fi lumina soarelui ) măsurarea rezistenței


Pile firele de păr tesatura de suprafață și uçuntuları lor

Ciocan de lipit : un instrument ascuțit pentru tăiere de căldură tul voal


Band fabrica de cherestea mașină de lama : fix sau mobil , tăiere de multe ori tabele de aspect într- un tabel separat în zona din față a straturilor de material sau controlate manual, de un rol ca trupa proeminenta a fost tăiat cu un cuțit mașină de tăiere

HT : temperatură mare și vopsirea presiune

Două fire :dublu - catenar tesatura , tricot

Inspecție : pentru a verifica

Blocare : partea de loc de partea cu lungi și scurte andrele de tricotat structura de produse makinesnde

Tulle Jacquard : Jacquard țesute dantelă mașină de tricotat

Calendar mașină : masina de tesatura Brilliant

Kantara : un tip de tesatura de poliester

Dimensiuni : Unul comanda mostre de culoare de

iKaset : Apel în pachete organizate , care sunt gata pentru a coase haine pentru tipul de materiale folosite în producție sunt echipate pentru a oferi mobilitate , care este sub masina rulment roata

Bretele : un tip coaste

Banda transportoare : banda transportoare

Cursor : lenjerie de plastic sau fier sau perne pentru închiderea cap fermoar fermoar deschis

Coated : Imagine arată întregul pachet model

Lycra : Dupont patentat Elasttikiyeti adăugat pentru a îmbunătăți țesături din fibre sintetice în timpul orŭm

Melanj : culori diferite , cu un amestec de fibre obținute din open - fir , efect multi- ton este de tip incert

Bumbac mercerizat : tesatura de bumbac tratate cu o luminozitate de bază și de a crește puterea

Meto : Nici unul etichete colorate pentru piese de marcare

Overlock : Diferitele tipuri de țesături , și în conformitate cu procedurile de diferite tipuri , acoperit de nori , de curățare , masina de cusut , procesul folosit pentru a uni

Pad - lot : masina este colorare la rece

Palet : cadru de lemn pentru a pune pe tesatura

Pano Edition : Toate materialele care în cele din urmă conectate între ele perfect , constând dintr- un singur motiv țesut sau de structurare imprimate

Marcatorul : este pus peplanul de nivel de tăiere , dispuse ca un strat de material cu un singur strat sau dublu format de un multiplu de mai mult de o țesătură

Pat : în funcție de tipul de imprimat coloranți de imprimare , de umplere

Pigment : insolubil în apă , care se fixează pe material , un tip de colorant utilizat în imprimarea

Pike : Un tip plasă

Plotter : Calculatorul este proiectat cu metoda de pregătire a filmelor de mașini

Pneumatice : aer , aer - legate de

Fleece : Un tip de tesatura de poliester

Poliester : fibre sintetice luate polyethyleneterephthalate

Ram : uscare , masina de finisare

Colorant reactiv : bumbac , vopsea foarte durabil, care reacționează

Acoperirea : tesatura corp , cusut capetele îndoaie spre interior

Red - Tag : se pe un model de material sau culoare a cardului de lipit , care este disponibil

Cuțit reglementate :cuțit pentru a tăia firele

Rib : rânduri verticale drepte de cusături de cusaturi inverse sunt unite alternativ în cele verticale țesături secvente

Rotație : secțiunea șabloane Runda de funcționare

Răspândirea bord : țesături tăiate Mese

C - tex la bord : Lycra mașină de lichidare material utilizat pentru a reduce tensiunea inainte de taiere

Sham : perna decorative

Jersey : mașini de tricotat circular , de multe ori a făcut cu bumbac produs ca o singură față cu un singur strat de material pânză

Crescut tesatura : țesături sau tricotate , fire din interiorul fibrelor eliminate prin tragere la suprafață tesatura , și , astfel, a făcut operație tüylendirilmesi , tipul de pluș

Singur ac : un tip de mașină de cusut

Tela :Pentru interimar la plinătatea a materialului de îmbrăcăminte

Finisare : tesatura , fire sau fibre privire țesute sau tricotate și modifica proprietățile materialului textil , pentru a îmbunătăți întreaga tranzacțiilor

Rămâne :gradul de moliciune dețesătură

Tub :versiunea netăiate de tesatura după orŭm

Trei fire : Trei țesăturile din lână fire

Sacul de plastic : pungi de plastic

Fibre celulozice artificiale : Vascoza

Varsta masina de gaurit : Vârsta tub tesatura masina de debitat
Informații generale Țesutul

1 Îmbrăcăminte , decorațiuni și textile suprafețe Poporului pentru scopuri industriale pentru a satisface nevoile de suprafață textilă pentru a obține trei metode diferite :

o . Suprafete țesute
b . Tricotat ( tricot ) Suprafete
C . Stofa ( netesute ) Suprafete

2 Ce este țesut ? Țesături Cum se produce ?

Țesutul , făcând o cruce unghi drept sunt date de aceste două sistem fir constând dintr-un proces de textile . Rezultată fire transversal obligatoriu sau de tricotat ( textură ) se numește .
Fire longitudinale urzeală care alcatuiesc tesatura , firele de urzeală sunt numite orizontală .
În paralel într -un anumit număr de fire de urzeală din țesut și sunt colocate . Să progreseze făcut în direcțiaurzelii țesut bătătură fire care trece strat și procesele de bază care se repetă în mod constant să fie incluse înțesătură . În conformitate cu procesul de țesut are trei faze principale :

1 -deschidereamuștiuc
2 - eliminarea bătătură
3 - WPI să includă țesătură bătătură

Bătătură purtător de cuvânt Mașini de țesut trebuie să fie pornit înainte de eliminare . Muștiuc deschis înregistrate pentru fiecare fir de bătătură pentru a determina a firelor de urzeală sus și de jos ar trebui să fie prezent într-o varietate de sisteme au fost dezvoltate . Rame și războaie de țesut excentrice Dobby , fire de urzeală , războaie de țesut jacquard , exploatează sistemul este în sus și în jos de accident vascular cerebral .
După deschiderea de purtător de cuvânt , purtător de cuvânt în interiorul firului de bătătură de transfer , mekikçik , cârlig , cu jet de aer , jet de apă este trecut cu ajutorul unor astfel de metode . Salvat de tragerea dezvaluit o bobină sau bobină . După îndepărtarea din gura este inchisa , iar acțiunea pieptene Scarf , beat - lovirea include material bătătură . Apoi re - a deschis și duza de inserție bătătură permite . Înacelași timpurzeală precedent și firele de bătătură este stabilizat prin păstrarea. Astfel materialul țesut se formează .

2.1 . Clasificarea țesături

Potrivit materia primă de structuri Respect pentru domenii de utilizare


1 - un singur etaj ( structură simplă ) 1 - îmbraci ca un fibre de o - animale Picks obținute

2 - Structura Complex 2 - Alegerea obținute în interior
* armat
3 - scopuri industriale
* Țesături de lână
* Double Decker
* Stofa de mătase
* Multi - Storey
Cele două plante aceste fibre
* Stofa de bumbac
* Tesaturi

3 - de fibre artificiale și sintetice Alegerea
* poliester
* poliamidă
* Acrylic

2.2 . Țesături Tipuri de Fire

Fiecare fire de urzeală țesut , fire de bătătură creează o conexiune fie prin partea de sus sau de jos . Deci, fiecare fir de urzeală bătătură fire conecteaza suișuri și coborâșuri .
O imagine tehnice obligatorii :

- Warp pune un semn în sus - cadru sau cadru este complet umplut cu hârtie .
- Nici un semn în bătătură de sus irezistibil .
- Model in diferite culori , etc pot fi folosite pentru a face distincția întreraportul unitate .

Țesuturile sunt împărțite în trei secțiuni în funcție detehnica de legare :

Țesuturile I - Simple
Țesuturile II - armat
III - personalizat Texturi

Care apar la o urzeală și un sistem de bătătură sunt construite pebaza unui material simplu pentru a conecta3 de bază . acestea sunt :

1 - Texturi Plain
2 - Dimi Texturi
3 - Satin Texturi

Coordonând sistematic un număr mare de metode noi și îmbunătățite pe baza de tipuri de bază de legături . Sunt la rândul lor împărțite în 3 :

1 - Țesuturile derivate
2 - clătite și Fantasy texturi
3 - Texturi combinate

În acest context , principalele tipuri de ochiuri sunt după cum urmează :

Plain Weave : țese simplu este cea mai simplă dintre toate tipurile de tesaturi de bumbac , lână și țesături sintetice utilizate în producție. Deoareceprocesul este simplu , precum șifrecvența de țesături sunt porturi mai durabile .
Cu număr impar fire de urzeală , în bătătură fire de numere impare , firele de urzeală cu număr de conectare a firelor chiar și - numerotate bătătură cauzate de o formă de plasă . Cea mai comună intersecție , pentru a ancora neteda că țesuturile sunt foarte subțiri și permiteformarea unui solid .

Diagonal : raport de trei cea mai mică unitate formată din stare de fapt urzeală și bătătură țese trei , al doilea cel mai important după bezayağından țese . Cele mai importante linii de caracteristică din urzeală și bătătură creează salturi diagonale . Diagonalele drumul de la stânga la dreapta în Z - diagonal , S - diagonal numit drumul de la dreapta la stânga . Diagonal țese D , K , iar T și cel mai mic volum alraportului poate fi simbolizat prin literele D ( 2/1 ) se face referire în continuare . Diagonal țese pierde și mai mult de bezayağına fi țesute fire . Moi , voluminoase și are un aspect greu . De o parte și de cealaltă parte aZ - diagonal cu apariții örgülerdir S - diagonal . În general , echipa de bărbați și costume de femei și țesături utilizate elbiseliklerinde .

Satin : Satin menționat , un apartament țesături , netede , moale , drapat , luminos , și țesute din fire de acest personaj vine în minte atunci când este cazul . Satin link-uri plasă raport cu alte tesaturi de bază, diferența este distribuit fără a atinge reciproc . Între ele , fără a atinge vreodată conexiunile în plasă pentru a distribui este necesară cel puțin 5 acțiuni diferite . Deci, a raportat cea mai mică unitate este format din cinci bătătură și urzeală 5 . Satin țese unilateral . Deci, pe de o parte a materialului , iar cealaltă parte este luciu mat . Tesaturi din satin sunt simbolizate prin litera S. De țesături din lână și rochia sunt foarte kamgarndan , glandele de bucătărie , fețe de masă , Membrane pat , pilotă ... etc sunt utilizate . Raportul este prezentată în figura 6 este o simpla bucata satin .

3 Țesături Analiza Single Layer și Planificare producție

3.1 . Informații generale

Furnizarea de materii prime necesare pentru producerea unui material , iar materialul care urmează să fie trimise la depozit la diferitele proceduri înainte mingea este învelit în proiectarea material și de producție trebuie să fie planificată . Dacă proiectareațesătură ; determinarea diferitelor proprietăți ale materialului , astfel încât acesta este potrivit pentruaplicare . Calificările necesare pentru utilizarea intenționată a materialului poate fi enumerate după cum urmează :

a) Forța ( Forța ) : Concentrația dematerial datorită unor factori externi în timpulutilizării diferitelor situații care apar imediat sau în timp, înformă de uzură și deteriorare a materialului , ca urmare a schimbărilor în structura internă va apărea pe diferențe . Deci, un material , în funcție de modul în care utilizatorul trebuie să aibă o rezistență adecvată .

b ) Flexibilitate ( elasticitate) : se întinde materialul sub diferite subliniază , cu alte cuvinte , în cazul în care formularul de materialul schimbarea formatului değiștirir.Bu permanent ridate . Materialul fiind flexibil caracteristică atât de dorit . Pe de altă parte , într-o oarecare măsură, previne rupereațesătură întindere .

c ) Atitudini și grif : țesături de îmbrăcăminte de top sunt rugați să fie blând . Touch din tesatura de tesatura se numește dacă moale sau tare . Această caracteristică se referă lastructura materiilor prime țesături și procese de finisare aplicatesitelor depinde , precum și țesute .

d ) Aspect : influențarea destinatarul din tesatura țese , model , proprietăți aspect sunt numite atribute , cum ar fi culoarea și luminozitatea .

e ) deținerea fierbinte : Un obiectiv important al țesăturilor folosite în haine mentine temperatura corpului , pentru a preveni efectele de aer exterior . Ține cald , lagrosimea de țesătură din fibre dematerial și de structura țesături caracteristicile cristale ale acestora .

f ) Absorbție Umiditate : materialele folosite în haine pentru a oferi clienților confortul de a trage a corpului , în timp ce materiale , cum ar fi prosoape , țesături , apa este un element important de a păstra pe tragere .

g ) Distributie : cutelor dificile , flexibil , și îndoiți tesatura falduri tesatura drapată , cutele sunt chemat mare . Această caracteristică amateriei prime textil , informații de grosimea și structura de cristal . Caracteristică Dump este draperii foarte importante .

h ) de transmisie : pelerina de ploaie special încrețită sau materiale și rezistent la apă tesatura pardesiu , este important ca, desi aerul .

i) Contracția : în uz în întreagalățime țesătură și retrage materialele utilizate în a face articole de îmbrăcăminte , precum și pentru articolele spălate frecvent este foarte importantă .
O țesătură , altele decât titlurile enumerate mai sus , retenție de fier , lavabilitate , retenție de sutura , hidrofug , cum ar fi calități de rezistență chimică căutat . Caracteristici de proiectare a unui material este determinată de următoarele caracteristici , care afectează dezvoltarea acestor atribute trebuie să fie stabilite :

- Material Tip : tip deprimă conductivitate tesatura material de căldură , capacitatea de absorbție de umiditate , putere , moliciune , caracteristici cum ar fi diverse caracteristici chimice .

- Fire Tip : calificările necesare pentru a fi folosite pentru construcția unei fire de urzeală și bătătură din tesatura ar trebui să fie capabil de a selecta caracteristicile corespunzătoare ale caracteristicilor număr fire , rotire , culoare , numărul de etaje , cum ar fi puterea de mână özelliklerdir.Diğer , proprietățile de tehnologie filare fire de aplicat la producția , și , prin urmare, proprietățile de material efecte . De exemplu , ambele fiind realizate din lână pieptănată sau fibre de lână țesute fire , cei doi materialul prezintă diferențe semnificative .

- Fabric de tricotat Fabric tese din tesatura de suprafață aspectul , textura și proprietățile mecanice ale o varietate de efecte .

- Frecvența Fire : unitatea de lungime în direcția de lățimea și lungimeațesătură care este definită canumăr de densități de urzeală și bătătură fire , țesături rigiditate , robustețe , grosimea și greutatea și multe alte caracteristici .

- Material Grosime : permeabilitatea materialului, rezistenta , parametrii de turnare , cum ar fi diametrul de fire care afectează caracteristicile , numărul subiect . Pe de altă parte, informațiile privindgrosimea materialului tipul țese și frecvențe .

- Fabric Greutate :materialul este un termen folosit pentru a indicagreutateaunitatea de suprafață . Un fel de fire utilizate în realizarea de material , numărul și frecvența proceselor de finisare aplicate depinde într-o anumită măsură .

Dimensiuni - Fabric : lungimea și lățimea de tesatura , în funcție de zona de aplicare și o caracteristică predeterminată . De exemplu ,tesatura de bumbac este, de obicei 70 cm si 90 cm , 140 cm și 150 cm lățime sunt țesături de lână .

Pentru a atinge calitățile dorite de material pentru a face aceste calități și determinarea specificațiilor tehnice menționate mai sus , materialul va fi esența de munca de proiectare . Acest tip de studii de industrie urmat două moduri diferite . Unul dintre acestea , în conformitate cu un exemplu dematerial care urmează să fie făcute pentru a proiectaca . În scopul de a trece de proiectare proba , mostre de material sunt analizate la îndemână . Analiza , informațiile obținute prin studierea toate caracteristicilețesătura același lucru balonul, pregătirea temeinică esteposibilitatea de a prelucrarăzboi de țesut . Înainte de analiză , gradul de tesatura este derivabilă din toate specificațiile tehnice stabilite . Mai multe studii sunt planificate pentru producția de material nou . Cea de a doua cale , locul de utilizare , tip de fire , greutate tesatura dintr-o tesatura , cum ar fi caracteristicile tehnice ale principalelor caracteristici ale tuturor celor care au efectuat construcția anterior stabilit după ce a constatat la cel mai apropiat tesatura similara a proiecta materialul folosind informații de la alte informații generale .
Indiferent dacă executați o analiză a proiectării eșantionului în formă detranziție , dacă acesta este în întregime o chestiune de studiu de sinteză dețesătură dematerial pentruproducerea de caracteristicile tehnice , precum și unele informații despre procesul deproducere și pregătire țesut de planificare a producției , înfuncție de care se solicită această informație .
de cusut

1 de cusut

Bucăți mici de măiestrie înainte Dikimhanede Want ( de exemplu , de buzunar , guler , Marjet , pixuri ) plantate . După instalare piese realizate reunite în pre - procesare combinată . Fiare de călcat sunt utilizate în cazul în care este necesar un control intermediare , intermediare sunt efectuate . După plantare ,fire se supune purificării și controlul calității sunt trimise pefier .

1.1 . Dikimhanede Clasificarea sistemelor de producție

Dikimhanede diferitele sisteme de producție pot fi folosite . Cu toate acestea , aceste sisteme sunt proiectate pentru a se potrivi circumstanțele specifice ale fiecărei pot fi adăugate la multe schimbări . Uneori, aceste sisteme pot fi , de asemenea, utilizat în asociere . În general , sistemele cele mai utilizate pe scară largă și de plantare sunt enumerate mai jos .

1 De la început până la sfârșit finalizare ( sistem de lucru Single )
2 Plat sistem banda transportoare sau
3 Următorul sistem de linie
4 Grămadă compilat de unitate sistemului banda
5 Sistemul de transportoare selectiv
6 Sistemul de flux flexibil ( multe moduri de a sistemului )
7 Funcționarea blocului

1.1.1 . De la început până la sfârșit finalizare ( sistem de lucru Single )

Îmbrăcăminte sub forma unui operator printr -o metodă convențională definisaj privirea fabricație . Din acest motiv , cum ar fi la comandă sau probe adecvate pentru producția singură parte .

1.1.2 . Plat sistem banda transportoare sau

Întins pebanda transportoare sau instalația de transport sub forma unei linii drepte , fărăcaz , procesele de producție sunt enumerate una după alta .

Acesta este un sistem inflexibil , toate sau o parte dinprodus este din nou amenajat în cazul unei modificări aliniei .

1.1.3 . Următoarea linie ( Synchro - Flow ) sistem

Părți ale unui sistem care a fost transmis de la o makinacıdan . Acest sistem este o linie dreaptă a limitat ocupă mai mult spațiu , dar există unele avantaje pentru inginerie . Motivul pentru marginile de tranziție limitate de soluționare .

1.1.4 . Sistemul de bandă față - în - față

Acest sistem este o linie formată demașină cuprinde două rânduri față în față. La un capăt , există un grup de economii și mașini flux de lucru pentru cluster , grupul continuă să formeze mașină .

Cu toate acestea , acest sistem are o mare flexibilitate , deoarece conține , de obicei, doar mecanic simplu . Overlokçular İlikçiler și dincolo de banda mașiniști specifice , banda este , probabil, mai mult decât o pereche de aceste tipuri de servicii .

1.1.5 . Mai târziu grămadă de unitate sistemului de bandă

În acest sistem , tranzacțiile sunt dispuse unul dupăaltul în secvență . Suficient pentru a oferi stabilitate pentru fiecare mașină de prelucrare situat la aproximativ . Acumularea de prelucrare intermediară succesive pentru fiecare din cele două procese sunt de rafturi .

1.1.6 . Sistemul de transportoare selectiv

Acest sistem este un proces complex , cu o diversitate de produse mixte în rândurile unui grup fi canalizate către operatorul găsește aplicarea în cazuri .

Mai târziu, în sistem mecanizat transportoare dinilebilir buchet selectiv .

1.1.7 . Sistemul de flux flexibil ( sistem multi - mod )

Acest sistem , de exemplu , 20 muncitor cusut la fiecare lucru un loc de muncă flexibil și în viitor pepartea desuport , așa cum se arată în lucrările diagrama . Mai mult de un loc de muncă , deși mașinile de tip ( de exemplu , care înțeapă și locuri de muncă surfilat ) , debitul este aranjat să fie planificată cu secvența dreapta , numărul corect de operatori .

1.1.8 . bloca activitatea

Mașină conformaceleiași operații ( de exemplu , 301 grupe de mașini de cusut ) sunt grupate în blocuri . A încercat să blocheze bucăți cusute . Depozitare intermediară înseamnă dupa fiecare bloc .

Pierderea de timp de lucru , datorită sistemul de blocare devine o mulțime de tranzacții fără probleme. Un eșec face ca întregul sistem pentru a întârzia procedurile . Piese și procesul de transport fluid nu este complicat .

1.2 . Cusut Sisteme de transport

Sistemele de transport aplicate în bucăți confecții de producție de îmbrăcăminte .

Dikimhanede cele mai importante mijloace de transport și echipamente sunt după cum urmează :

1 Coșuri transportat manual
2 scaun cu rotile Cars
3 Sisteme de transport aeriene
4 Sisteme de banda transportoare
5 Lift

1.2.1 . Cusut sisteme de transport

Coșuri , care este gata pentru plantarea grinzi secțiunea clasificate aranjate de transport pentru transportul de instrumente dikimhaneye .

1.2.2 . scaun cu rotile Cars

Ar trebui să fie gata pentru plantarea în vederea asigurăriimobilității toroanelor utilizate înproducerea de materiale cutipul de îmbrăcăminte , care este sub roțile unelte role .

1.2.3 . Sisteme de transport aeriene

Întreprinderi de îmbrăcăminte în producție în ultimele piese de îmbrăcăminte spânzurat mutat de la o secțiune a unei sistemelor de fabricație .

1.2.4 . Sisteme de banda transportoare

Tașındaığı aplicații sistem trupa in serie fabricarea de piese de confecții de îmbrăcăminte .

1.2.5 . Lift

Clădire cu două sau mai multe etaje , cu lift între etaje , cu un componente legate de producție confecții sunt mutate .

1.3 . pre - Trading

Guler , mansete , usi de buzunar , piese de mici dimensiuni , cum ar fi pregătirea sac mobil , pantaloni si fusta , cum ar fi articole de îmbrăcăminte, cum ar fi pentru a curăța interiorul marginea tranzacțiilor overloklanması efectuate în această secțiune . De asemenea, trebuie să formeze un fier de călcat și presă de lucru este consumatoare de timp , sunt puse în aplicare eforturile de îmbunătățire intense . Parte de automatizare din marea majoritate a companiilor se găsesc aici .

1.3.1 . procedura de instalare

Complet pre - procesare de realizare prin reunirea piese de îmbrăcăminte îmbrăcăminte convertite . Plantarea de lucru de fier poate fi făcut în plus față de afaceri .

Montarea pieselor împreună înprocesul de răsucire plantare , rotirea mișcări , cum ar fi este întâlnită ,grupa pregătitoare aprocesului este dificilă, deoarece încă să fie complet automatizat . Unele plantat au fost dezvoltate de companii , cum ar fibrațul este instalat înrobot.

Shrink piesele de plante în timpul montajului pe masă , yetirme , sisteme de strivire pot fi folosite , ca de exemplu grupul de pretratare .
de cusut

2 Clase de cusut de bază și echipamente

În această secțiune

1 Clase de cusut de bază ,
2 Mașini de cusut ;
3 Plain ( de blocare , dublu de imprimare ) de cusut ( clasa 300 )
4 Lanț cusatura ( clasa 100 și clasa 400 )
5 Overlock de cusut ( clasa 500 )
6 Off cusătură ( clasa 600 )
7 El cusături ( clasa 200 ) au fost investigate .

2.1 . Clase de cusut de bază

Șase cusături de bază sunt , de obicei, clasificate ca o clasă .

1 Grad 100 ochiurile ,
2 Clasa 200 cusături de mână ,
3 Clasa 300 plat ( de blocare , ediția dublu ) cusături ,
4 Clasa 400 ochiurile multi- strand ,
5 Clasa 500 de surfilat cusături ,
6 Clasa 600 off ( capac ) pentru cusături .

2.1.1 . Ochiurile ( clasa 100 )

Firul acului trece prin una sau mai multe dintre straturi țesătură asuprafeței sine TİĞİN ilmeklendiği cusut . Lanț cusătură 101 , 102 , 103 , 104 , 105 , 107 și 108 tipuri , cum ar fi cusut . Aceste operații de spălare , cum ar fi industria de imprimare și marginea este utilizat .

2.1.2 . El cusături ( clasa 200 )

Materialul cusut , într -un singur strat este format dintr-o singură trecere fir . Cusături utilizate , 201 , 202 , 204 , 205 , 206 , 209 , 211 , 213 , 214 , 215 , 217 , 219 , și 220 sunt tipuri cum ar fi .

2.1.3 . Plate ( de blocare , ediția dublu ) cusaturi ( clasa 300 )

Firul acului și firele bobinei sunt formate prin conectarea legătura între straturile de material . Cusături drepte , 301 , 302, 303 , 304 , 305 , 306 , 307 , 308 , 309 , 310 , 311 , 312 , 313 , 314 , 315 , 316 , 317 , 318 , 319 și 320 sunt tipuri cum ar fi .

Cusături drepte combinarea a două sau mai multe ori , sau pentru ori individuale țesăturimaterial este utilizat pentru cusut .

2.1.4 . Ochiurile mai multe filoane ( clasa 400 )

O multitudine de fire formate din două sau mai multe . Un fir este trecut prin inelematerialului , inele de diferite tranzit publice fire și alt grup fire este întărită de reticulare . Digi lanț dublu - catenar , 401 , 402 , 403 , 404 , 405 , 406 , 407 , 408 , 409 , 410 , 411 , 412 , 413 , 414 , 415 , 416 și 417 tipuri .

Multi- Strand lanțului de rețea dikirler pantaloni hanorac cusături centru spate cusătură , cusaturi laterale și asamblare îmbrăcăminte care este nevoie de flexibilitate copci .

 

2.1.5 . Cusături surfilat ( clasa 500 )

Se face cu unul sau mai multe set de fire . Caracteristica esențială acusăturii este de cel puțin o grupare este de a filare inele de material în jurulmarginii . 500 cusăturii clasă , 501 , 502 , 5003 , 504 , 505 , 506 , 507 , 508 , 509 , 510 , 511 , 512 , 513 , 514 și 521 de tipuri , cum ar fi .

Cusături surfilat , margini de curățare material , este folosit în locuri cum ar fi operațiunile de asamblare . Overlock de cusut tricotaj deosebit de utilizate pe scară largă .

2.1.6 . Acoperire ( bariera ) pentru cusături ( clasa 600 )

Cu două sau mai multe materiale fire ocupă cele două suprafețe . Această clasă , 601 , 602 , 603 , 604 , 605 , 606 , 607 , 608 și 609 tipuri , cum ar fi .
Se pare că ochiurilor de plasă este realizat de lenjerie de corp elastic , produse , cum ar fi t -shirt și tiv cu nervuri , mansete de pe locuri , cum ar fiîmpletit este utilizat .

CLASIFICAREA cusături

Cusaturi de către organizațiile internaționale , în general , fiecare dintre cusaturile sunt clasificate în clasa de bază , deși principiile de lucru de bază se bazează pe diferite tipuri de cusut . Această abordare sa schimbat cu Standard 751 sistemul federal de clasificare .

Standardele federale sunt internaționale ;
o . DDD - s - 751 ,
b . Nr : 751
C . Nu 751a

Acest tabel prezinta clasificarea tipurilor de cusături în conformitate cu standardele federale .

DDD - s - 751'deki cusatura de tip făcut cele mai mari beneficiile sale de clasă structura de ansamblu , nu același lucru se aplică la Standard 751'deki clasificare Federal nou . Îndefiniția fiecărui tip de împletit două treceri țesături expuneset de fire . Nu numai pentru 100 și 200 de clase , aceste personaje au fire de propriile lor . DDD - S - 751100 separă de tipul de cusut cusătură tip 200 . 100 intruchipeaza tipul de împletit bucle fire și bucle de cusături . Pe de altă parte, principiul de bază al clasei 200 de cusut , de foraj suma totală de fir cu o linie de sutură acul după fiecare material procesul de trecere consecutiv cusatura necesită foraj . Standard Federal 751 ,tip cusătură 201 , 202 și 204 , separă acest principiu . Model 203 ,cantitatea totală de țesătură fire între ele cu un proces de perforat cu ace și nu un proces . De fapt , la fel ca 203 de copci 101 de copci. Pentru a vedea acest lucru avem nevoie pentru a aduce în jos înainte cusatura 203 - tip .

TABEL : tip Stitch , comparativ finisare în ceea ce privește cantitatea și tipul de plantare DDD - S - 751 , 751 și 751a cusătură ' s
Standardele federale DDD - S - 751, 751 , 751a clasifică șase linii de sutură majore . Acestea sunt :
1 Suprapunerea SS - plantare
2 Plantare LS - ori
3 BS - Bağlamalı merge plantare
4 Plantare FS - plat plat
5 Cusături OS - decorative
6 ES - margine cusatura de finisare

1 ) suprapus ( SS ) plantare

Toate suprafețele ale celor două materiale pentru a se suprapun unele cu altele într-o poziție rând țesături cusute . Cusătura franceză cusături utilizate în unele dintrehaine de lucru pentru direcția - 2 suprapunere este o variație termen piață a cusăturii . SSE - 2 secvență de cusutcusătura între cele două cusături decolț circumscrieprocesul de coasere . Franceză cusătură cusătură cusăturii întrecolțul din cele două cercuri în a doua tranzacție .

2 ) Roman ( LS ) plantarea

Una dintre cusături de colț sunt pliate , cusături răsucite sunt îndepărtate dinlinia de sutură se numește în loc .

o . Ansamblul de cuplare ( BS ) plantarea

Benzi de tesatura în moduri diferite în diferite lățimi de material folosit pentru a conecta marginea procesului de cusut .

b . Plat plat ( FS ) plantarea

Material folosit pentru a combina două operațiuni de plantare plane opuse .

5 ) de decorare ( OS ) de cusut

Cusaturi decor aplicat în moduri diferite , în ordine .
6 ) Edge finisaj ( EF ) de cusut

Cusături aplicate marginile materialului . Alte exemple de linii de sutura sunt clasificate după cum urmează :

LSaj - 1 : Piped cusătură
SSF - 3 : cusut impulsiv
SSH - 2 : de acoperire cusatura ( cusatura )
SSQ - 2 : Sandwich de cusut
SSP - 1 : un singur ac cusaturi franceză
BSY - 2 : Fake franceză cusătură
de cusut

3 Tipuri de mașini de cusut și mașină de cusut

3.1.Dikiș Masini

Cusut fire și creând o serie de bucle interconectate Efectuează o mașini de cusut .
Evoluții în construcția mașinii de cusut 18 secolul al 19-lea munca Merrit Singer până la mijlocul secolului , și a continuat cu Ilie Hermitage Hotel . În ultimii ani , o varietate de companii diferite, care lucrează în acest domeniu , tipuri de cusături , mașini , aparate și mecanisme dezvoltate . Evoluțiile din acest domeniu pentru producerea de calitate mai bună și principiile de bază mai mari vor continua neschimbat până în prezent , și după care ar putea merge .

3.2.1 . Tipuri de mașini de cusut

Mașini de cusut utilizate în industria de îmbrăcăminte sunt clasificate în două moduri :
o . Prelucrarea tipuri de mașini de cusut în funcție de forma ;
b . În funcție de tipul de tipuri de cusături de mașini de cusut .

Prelucrare tipuri de mașini de cusut în funcție de forma
Tipuri de tratament sunt bazate peforma de mașină de cusut ;
Am . Masini de cusut Vintage ,
II . Mașini de semi - automate de cusut ,
iii . Masini automate de cusut .

3.2.1.1 . Masini de cusut Vintage

Având procesul de tesatura de cusut , mașini de cusut având în vedere prima poziție , toate din tesatura în mașini de cusut de alimentare se realizează manual, material cusute pentru a trage .

3.2.1.2 . Masina semi-automata de cusut

După mutarea mașinii , mașinist , capabil de autocontrol pas de cusut butoniere , nasturi , cusut , de cusut file , eticheta de cusut masini de cusut sau distribuitoare automate capabile de astfel de operațiuni .

3.2.1.3 . Masini automate de cusut

Acest tip de legătură între mașină de cusut mașini Mechanic oferă doar o stivă de material . Mașina ia pânză în sine , locuri , și piese de cusut coase devine tras .

Există diverse masini de cusut automate sunt clasificate în funcție de linia lor de plantare . Înainte de punctul de ac și clini cusut controlul orientarea ecologică a plantat .

Plantat profil , finalizarea procesului de colțuri de cusut și / sau curbe ( incendii , buzunare , gulere , mansete de arme , etc ) coase . Acest lucru se face șablon sau scop köșegenle , timpul de cusut , împletit este în afara regiunii dorite engellemektirç

Toate profilul mașinist masini semi - automate de cusut sunt controlate de către puterea de colectare sau de brațul de poziționare . Unele profilul unele dintre puterea brațului scos din tesatura în mașini de cusut se face automat . Multe mașini automate sau semi - automate de cusut , în plus față de cele două părți ale sistemului sunt convenționale . Aceste sisteme , sistemul hidraulic fluid de control și / sau sistemul bancar memorie electronică .

3.2.2 . Cusătura mașină de cusut în funcție de tipul detipul de

Acestea sunt :
1 Mașină cusătură dreaptă
2 Masina cusatura lanț
3 Overlock mașină de cusut
4 Blocare mașină cusătură
5 Mașină de cusut de mână
6 Off masina de cusut

3.2.2.1 . Mașină cusătură dreaptă

Care este o bază masini de cusut cusaturi drepte mașini care efectuează de cusut . Formarea acestor mașini , ața de cusut ac acul în sus și în jos și prindereaprindere fire constă în conectarea la fiecare alte .

Classic cu fundul plat de masini de cusut transportludur . Tesatura densa , cusături sau fuziona căptușeală , visotin cum ar fi o cârpă , cusute împreună cu o pereche de cazuri , materialul folosit în transportlu superior și mașini de transport ac .

Mașini de cusut neteda folosit înhrana diferențial . 304 tip de cusătură pe o mașină de cusut , masina de cusut numit un apartament . Alte mașini este considerat a fi mașini speciale . Deoarece clasa 304 mașini de cusut , mulți îmbrăcăminte sau îmbrăcăminte deplin capabili de a efectua mai multe operații pot fi folosite pentruconstruirea unui singur aparat .

Mașină de cusut este tipul cel mai utilizat pe scară largă în industrie și gospodării .

Masini de lamă , mai multe acțiuni sunt nepoliticos și creează un aspect rău dorite cusăturii cusaturi margine sunt utilizate în mod corespunzător și cu lățime fixă ​​.

3.2.2.2 . Masini de Stitch lanțul

Lanț de masini de cusut ;
o . Un singur fir de coasere lanț
b . Dublu - catenar de coasere lanț

3.2.2.2.1 . Un singur fir de coasere lanț

Lanțuri monocatenare formate prinbucla firului superior dintre ace pentru mașinile de cusut ,următoarea scădere aacului să treacă prin ea , cu păstrareaaceeași poziție până la 101 de tipuri de cusături .

Un singur fir de coasere lanț ;
o . Butonul de cusut masina de cusut ,
b . Marrow lenjerie șanț
C . Operațiunile de însăilare ,
d. . Eticheta în poziție verticală ,
e . Utilizate pentru sarcini cum ar fi atașarea căptușeala și părțile laterale .

3.2.2.2.2 . Dublu - catenar de coasere lanț

În loc defir looper inferior pebobină mutatacul și looper în bucle și bucle formate ca un lanț continuu cu celălalt . Format dublu - catenar masina cusatura lanț . Acest aparat poate fi ac single si duble . Această mașină este obținut cu o cusătură mai flexibil .

Dublu - catenar de coasere lanț

f . T - shirt și spălătorie intern ,
g . Jachete braț , pantaloni , fuste , haine de cusaturi laterale ,
h. . Pantaloni de cusut rețea ,
Am . Spate sacou , centru de cusătură ,
j . Gulerul cămășii și cusătură jug , cum ar fi combinarea locurile dorite flexibilitate .

3.2.2.3 . Masini de acoperire

În special tricotaje ( lenjerie de sex masculin și feminin , cum ar fi echipele de jogging ) marginea de îndoire , anvelope de montare , care vârful brațului sau banda guler , utilizate pentru cusături aderarea , ornament decorativ , 2 sau 3 ace lanț mașină de cusatura .

2 ac , 3 sau 4 fire cusatura a creat -o de cusut cusatura flexibil . Acoperind placa masina de ac , de unire ac , piciorusul , cusatura sau bandă cusatura tiv la schimbări în transport, iar aparatul poate fi folosit .

3.2.2.3.1 . Cuțit dantelă masina cusatura

Lenjerie de corp Lacy folosit pentru a atașa marginea exterioară a anvelopei , dispozitivul de alimentare de cauciuc cu primele două sau trei ac de cusut ac împrăștiere normală cusatura cusatura mașină de cusut este capabil .

Aceste mașini , viteza de alimentare de tensiune și frecvență reglabilă pentru lățimea de la distanță cusătură anvelope , cauciuc și anvelope .

3.2.2.4 . Overlock Mașini de cusut

Parțial , diferite tipuri clare țesături și în conformitate cu procedurile utilizate pentru a combina diferitele tipuri de mașini de cusut .

Masini overlock , lichidare cusatura de tesatura țoale sau ambalaj marginile cu siguranta tipurile de cusut cusatura opri . De numărul de fire utilizate în singur fir , cu două fire , trei Strand , 4 fire , fir 5 și 6 sunt mașini fir surfilat .

k . O - și - fir masini overlock , Fly , ca parte din piese de mici dimensiuni de curățare și operații de surfilare acoperit de nori ,
l. . 3 și overlock 4 - fire , aderarea cusături ,
m . 5 și 6 overlock filoane ; cusături durabile destinate a fi utilizate pentru a fuziona .

Masini de overlock ;
o . Kastırmalı trece cu vederea
b . Rutare trece cu vederea
C . Jeans ( Jean , denim ), așa cum există soiuri de overloğu .

3.2.2.4.1.Kastırmalı overlock mașină de cusut

Folosit pentru a combina materiale tricotate , mașini fir surfilat ,de prindere a lanțului . Captive overlock cusatura placă ac atașat la mașină cu trei fire overlock este numit și frunza este format din părți .

3.2.2.4.2 . De frezat overlock

Ajutor și o rolă suprafață de viteze livrare pentru a ajuta la procesul de transport și de rutare este adesea folosit surfilat Mașină de cusut țesături denim .

3.2.2.4.3 . Jeans ( Jean , denim ) overloğu

Utilizat pentru aderarea apparels , în special în blugi interior - picior și mașini secundare surfilat .

3.2.2.5 . Masini de cusut de mana

Cu scopul de ornament utilizate în locuri cum ar fi marginileguler ,de sus și de jos amișcării asări acului distras de două fălci ( titular ) a fost efectuată cuaparatul .

Acul țesătură a fost scos prin oricare din următoarele caracteristici și este produsămaxilarului superior care acționează asupraacului lamaterialul lungimea sutura . Masini de cusut de mână că gaura din mijlocul de cele două capete ale ace sau ace cârlig - ascuțite sunt clare și angajat în mașini de cusut punctul kullanılmaktadır.El , linie , linie , linie , sau de mână cusut pune în aplicare o formă monocatenară . Cusut pas reglabil de până la 6 mm .

3.2.2.6.Kapama mașini de cusut

Off ( bariera ) pentru mașini de cusut de exemplu,
o . Karyokalı cusatura mașină de cusut ,
b . Sunt furnizate Flatlok mașină de cusut .

3.2.2.6.1 . Karyokalı cusatura mașină de cusut

Adesea folosit pentru articole de îmbrăcăminte tricotate , decorațiuni și mașini de imprimare . Trei pini , dispozitiv de filetare , care este controlat și excentric cusatura karyokalı tricotaj de mașini de cusut utilizate în aer liber sau închise în avans .

3.2.2.6.2 . mașină Flatlok

Cele două margini ale materialului în același timp parte la cot , pentru tăiere , de cusut și mașină . Flatlok asamblare și mașină automată de tăiere material , care rulează dispozitiv orizontal reglabil alimentare diferențiale disponibile . Flatlok tricotaje mașină , lenjerie de corp , treninguri și așa mai departe . ochiurilor de plasă utilizate pentru articole de îmbrăcăminte de cusut .
de cusut

4 Desfășurare a activităților diagramă de flux , criticii și sugestii
( Toate din următoarele operațiuni se calculează ca 17 % din baza de timp intervalul de timp . )

Nici o operație : 1
Manșetă căptușeală :
Mașină de : Brother DB2 B735 - 3
Mecanism suplimentar de utilizat : picior de gaz
Metode : Muncii , arme stabilizator Prinderea de a vedea marginea de o bucată de interfațare șerpuit în locurile manșetă picior .
Timp de bază : 9.10 secunde
Timp de distributie : 1.8 sec
Unitatea de timp : 7.12 sec ~ 13 sec

Nici o operație : 2
Manșetă Tulumlama :
Mașina folosit : D B2 B735 - 3
Este utilizat mecanism suplimentar :
Metode : Muncii , părțile stânga și dreapta , partea de jos a tabelului introducerea pe mașină , interfațare pune pe această bucată de cale ferată . Plantate pe partea laterală a piesei interlinii de sus șerpuit partea de jos are cota sa .
Timp de bază : 11.14 sec
Timp de distributie : 2.89 secunde
Unitatea Durata : 17 sec
Recomandare : În această operație ,aparatul de tăiere margine pot fi folosite . Din cauza piesele de mai sus sunt plantate dupăoperație este realizată de către un muncitor adunare overlock margine bandă . Acest proces are o medie de 24 de secunde. Ultimele pagini ,mașina propusă va fi comparate în ceea ce privește costurile .

Nici o operație : 3
Manșetă de presă :
Utilaje : Ewa - Tex presa manșetă
Este utilizat mecanism suplimentar : -
Metode : Muncii , tur după introducerea presiune manșetă se împinge în mucegai . Presiune manșetă încadrează într-o anumită perioadă de timp, în mod automat cu bucata ieșirile de master . Dreptul lucrătorilor care părăsesc manșetă .
Timp de bază : 8.12 secunde
Timp de distributie : 2.82 secunde
Unitatea Durata : 14:42 sec ~ 16 sec

Nici o operație : 4
Pictor manșetă :
Mașină de : Brother DB2 B791 - 103
Este utilizat mecanism suplimentar : 0,5 cm pictor picior
Metode : Muncii , manșeta este aici, pune ham pe mașină la dreapta . Introduceți partea de jos a piciorului , stau pe partea stângă a mașinii pune împletit .
Timp de bază : 9.96 secunde
Timp de distributie : 02:04 sec
Unitatea Durata : 12 sec

Nici o operație : 5
Guler pre - plante :
( A ) de plante pe latura lungă :
Mașină de : Brother DB2 B795 - 113
Este utilizat mecanism suplimentar : -
Metode : Muncii , tur pista pune pe mașină , le pune pe drumul cel bun de interfațare .
Timp de bază : 7.68 secunde
Timp de distributie : 1.3 sec
Unitatea de timp : 8.98 sec ~ 9 sec
(b ) plante pe latura scurtă :
Nici o operație : 1
Mașină de : Brother DB2 B795 - 113
Este utilizat mecanism suplimentar : -
Metode : Muncii , sub arme , prin plasarea consecutiv Coase cele două părți .
Timp de bază : 7.1 sec
Timp de distributie : 1.2 sec
Unitatea de timp : 8.6 sec ~ 9 sec

Nici o operație : 6
Fly Guler Pan :
Utilaje : Instrumentul automate de apelare
Este utilizat mecanism suplimentar : -
Metode : forței de muncă , a plecat înainte de sfârșitul guler , și apoi celălalt capăt , de cotitură frunzele de pe partea dreaptă a tabelului .
Timp de bază : 9.11 secunde
Timp de distributie : 2 sec
Unitatea de timp : 9.13 sec ~ 14 sec
                                                                                                        Rochii de mireasa
Cum ar fi rochia de mireasa cele mai potrivite pentru tine . Acum am beğenimine material . Țesături ca înainte , pantofii si persoana care çorabınızın arăta culoarea rochiei de mireasa . Ulterior , culorile tesatura de a alege accesorii adecvate . Care tesatura , nu se poate ști ce model te duci . Designer de moda ajuns aici este " Este un spectacol de scump , vârful cu o cârpă sau tul , cu ideea de lucru de salvare " nu se poate baza pe . Vă recomandăm să luați rochia de pânză are o carte deschisă , indiferent de calitatea de rochia de mireasa , atunci vă spun tot ce voi nu ar trebui să fie modacısından croitoreasă .

Case de moda sunt deja angajate în plantare , bani bani de munca primite de la tine . Deci, este foarte rar de a prelua material . Rochie de mireasa cel mai important factor în creșterea prețului forței de muncă . Pietre mai târziu de prelucrare și apoi vine materialul . Dacă doriți un material care tesatura scump , materialul este uneori dificil de a veni în primul rând baza de preț . Acum, o parte din materialele utilizate pentru a ști gelinlikte .

Slub : structura Rar de tesatura de matase texturate , lucioase . Datorită naturii de fusta rochie atât de sus și mătăsos nunta tot felul de piese de model poate fi aplicat nunta .
Clatite : utilizate în principal în rochii de iarnă .
Taffeta : ambele culori pastelate , un material strălucitor . Și cel mai preferat, din cauza materialului rochiei de mireasa Nișanlıklarda structura . Rochia de mireasa este disponibil atât în partea de sus și fusta . Se aplică rochia de mireasa foarte pufos nu este recomandat pentru multe doamne supraponderale .
ORGANZE : rochii transparente și nunta sunt perfecte pentru vara , datorită structurii fine . Atât clasice și neobișnuite modele de rochii de mireasa . Tot rochii de mireasa este un material ideal pentru utilizarea în organism .
BRODERII tul cu : structura fină a ochiurilor de plasă motive brodate pe tesatura din tul . Arme de mireasa , gâtul și pieptul sunt părți . Acest organism are nici o problema cu structura de rochii de mireasa tesatura sunt potrivite pentru fiecare sezon .
SATIN : cele mai preferate materiale rochie de mireasa . Cu rochiile textura matasoasa sunt adesea folosite mai ales în timpul verii . Sectorul sunt frecvent rochie de mireasa folosit , care se potriveste tuturor tipurilor de țesături .
FAY : rochii de mireasa , rochii de mireasa , mai degrabă decât în picioare într -un stil clasic , acest material este folosit pe fata taie drept rochie de mireasa folosit .
LACE cablu : acest tip de material , care poate fi folosit pe tot parcursul verii de nunta rochii rochie disponibile .
Sifon : structură clară și fină de rochii haute couture , care sunt folosite în timpul verii . Fi aplicate la orice tip de material , aceasta rochie de mireasa romantica zbor .
Lace franceză : Toate rochie de mireasa de mireasă , acest material este de preferat a folosi o mulțime de modele aplicabile duvakta .
Dantelat : rochii de mireasa , mai ales gat, brate si piese de piept poate fi utilizat . Toamna și iarna sunt optează pentru rochii de mireasa .
Punct TULLE : duvaklarda rochii etaje și țesături general utilizate . Duvaklarda veni peste acest tul rochie de mireasa tip de corp , precum și modelul cel mai adecvat să fie aplicat la fiecare nunta .

Moda si textile avansuri continua sa impinga oamenii din diferite ocupații . Pot fi utilizate roz , purpuriu roșu roșu rochie de mireasa , , alb, cu țesături florale , cum ar fi construirea unor tipuri de rochii de mireasa . Știi cămoda se schimbă ca un organism viu . Uneori ne spune moda de mireasă depășite într-un moment de an , care devine din ce în . Din acest motiv , rămâne mereu vie cu noi produse și stiluri vechi . Rochie de mireasa stiluri și opțiuni de tesatura variază în funcție de timp și de loc .

alpaca

Bătătură alpaca, mohair fibre din fire de lână pieptănată luminos folosit ca nume generic dat de țesături. Scarf este un singur etaj. fire de lână pieptănată două ori folosite în urzeală. Luminozitatea de material de finisare și eliberarea o procedură specială nu este coroziv.
Astrachan

Format pe suprafața stratului de manta de fân țesături curbați și strălucitor. Suprafață ondulat, preparată într-un mod special fire pieptănate sunt furnizate în două moduri: un. Pe o bază de țesătură de finisare frecvente remorcare hameiului ori folosind un fir pentru a fi neinteresant, b. Plisate eșarfă mohair bătătură ilmeli fire folosind o structură material.
Dubldra

Dungi auto-model și țesături grele. Pânză și secțiuni comprimat format din amenajarea unei clădiri cu două etaje freca linii.efectul va fi minim și nu va perturba singură culoare poate fi, de asemenea, utilizate pentru a influența firelor.
Filafil

2/2 diagonal Fabric din împletitură de rochii de schema de culori 1A1K este un tip de un efect dat de aplicarea pașii. Structura Serge, netedă și fără scame suprafață, care se obține prin aplicarea unui finisaj de rutină.
Flanel (Kamgarn)

2/2 dimi örgüde dokunup dinkleme ile yüzeyi havlandırılan, yumuşak tuşeli, düz ve desenli elbiselik kumaşlardır.
Fresko

Fire de mare poftă de mâncare, după frecvențele de durată, de pânză și mici obținute de la atingerea, țesături grele economice lumină-greutate. Kırçıl o culoare de nisip pentru țesături sau fire pot fi de asemenea utilizate pentru a da efectul metru curent.
Gabardina (lână pieptănată)

Dominând urzeală diagonal țesături Pantaloni și pardesiu. Material durabil și mai puțin flexibil. Densitatea urzeală Pardösülüklerde este crescută pentru a asigura rezistența la apă. care nu au nevoie de fier orbire.

pieptănată Saksoni

Numărul de fire groase de lână pieptănată țesături, imitație de diferite de tricotat țesături de lână pieptănată și modele. finisare aplicarea de rutină a unei atenție deosebită este acordată protecției stralucirea culorii și atitudine dură.
cașmir

Bătătură din fire de lână pieptănată cu un strat subțire de 1/2 diagonal țesături costum eșarfă dominant. Densitatea bătătură este mai mare. Tipuri similare pot fi de asemenea utilizate în fire urzeală. Finisare, tesatura, podea-a-fi extinse, pentru a dezvolta o eșarfă cross-çektirilerek.
Creep (lână pieptănată)

S și Z răsucite fire de lână pieptănată și cu o ordine foarte mare este, de obicei, 1:1, tesaturi simple sau crep, frecvențele joase dokuduktan obținute prin aplicarea procesului de finisare a țesăturilor de lumină. În general, femeile sunt utilizate elbiseliklerinde.
Lastic

1/2 sau diagonal 2/2 cosuri de țesut diagonal zăbrele fire de lână pieptănată fine, subtiri, flexibile și țesături costum durabil. Smokinlik, fuste, și este, de asemenea, utilizat ca döpiyeslik. De tipul celor utilizate în uniforme militare, ordine 2Y1A grea, Panama diagonal fata (coș diagonal), partea din spate a unei clădiri cu două etaje este o legătură simplă. Fine Fire Merino lână este utilizat și este negru, albastru, de obicei, alb,, întuneric sunt culori. După ce atinge mingea vopsire culoare albă.
Panama

2/2 coșul legătură țesături netede si model în diferite greutăți . Vară țesut în vrac în material , lenjerie sau lână / in amestec țesute fire de lână pieptănată . 100 % lana sau pansament pentru iarna 45/55 lână / poliester fire de lână pieptănată amestec folosite . Este un soft touch de finisare .

Shali

Numărul mare de fire de lână pieptănată plictisitor și amestecuri Yapak locale genial , rareori atingând se obține materialul pânză și apoi pătat numele dat la Bayrakli . 24/2 sau 16/1 Nm bătătură , 24/2 Nm fire de urzeală , cm . " Este folosit la frecvențe 10-11 . Fabric 150-155 cm . latime , 170 gr./m2 atinge greutatea .

serj

Serj termen 2/2 diagonal lână țesătură este numele comun . Tipul cel mai frecvent utilizate , fire de lână pieptănată , țesute pantaloni uni, culori , țesături . 45 % 100 % lână sau lână / amestec poliester de 55 %, 36/2 - La 40/2 Nm fire de lână pieptănată sunt țesute în tipurile de mediu gramaj comun . În afară de cele colorate plane vigurö 100 % fire de lână , tipuri de model sunt utilizate ca un pansament pentru .

soldat scoțian

2/2 diagonal , fire de lână pieptănată sau din lână , modele carouri , culori complicate , rosu, albastru , verde și galben sunt folosite , cum ar fi țesături strălucitoare și pură . Șaluri , fuste și folosite ca o acoperire . Un finisaj moale se aplică .

 
Tropical (vara Beyazağı ) stofa

Pânză , lână numărul fină , lână / mohair sau amestec de materiale subțiri de vară lână / poliester țesute fire de lână pieptănată . În general , se utilizează 60/2 sau 52/2 fire Nm . Pentru a obține o suprafață netedă de tesatura , 100 % țesături de lână , se efectuează o operație de tăiere bună . Lână / poliester amestec , de ardere ( privirea ), proces este necesar și previne cresterea parului .
                 pături

, Lână sau lână grele Dink tratat și lână groasă / țesături amestec sintetic din fire . Mai puțin răsucite fire de bătătură de lână . fire de lână pieptănată lână înfire de bumbac sau fire urzeală poate fi folosit în loc destrat dublu . Structura țesătură , clădiri cu un singur etaj pot fi utilizate , cum ar fi țese simplu și diagonal , bătătură sau clădiri cu două etaje pot fi , de asemenea, consolidată . Pături sunt , de obicei, freca colorate . Operație ridicarea de pe stratul suprafața țesăturii se formează teanc gros și dens . Prin urmare , o structură armat cu două etaje , pentru a extrage fire de bătătură , gramada , fire de bătătură este utilizat și numărul de salturi mari în fular tricotat aranjat o lungime adecvată .

Pături pot fi diferite lățimi și greutăți . Componente , în general , o singură pătură , 140-160 cm , pături duble 2.00-2.30 m . " Dir . Gr./m2 gr./m2 variază între 400 și 1000 grame .

Pătură lână : 2/2 diagonal , warp 4.5 Nm lână fire , cm " În 10 - pas , 4.5 Nm fire de bătătură de lână , cm . "11 frecvență ,2.10 m . . greutate 420 gr . / m2 modele , carouri colorate .

Blazers ( Blazer )

Șardonlamayla procesul de frezare suprafata grele și țesături ușoare din lână havlandırılmıș casemn distinctiv , de fapt , această sarcină este de 12/1 Nm lână fire cm . " Apăsați pe 16 direcții de frecvență și modelul diagonal imprimate pânză și jachete sport sau un material utilizat la femeile dat kepliği este numele . Cu toate acestea , acest termen este acum folosit pentru ștampilă de tip țesături grele de greutate .
stofă de lână moale și deasă

Pânză , realizate din lână merinos fire de lână atinge dinklemeyle o cruce , de aproximativ grele 33 % la 25 % pe suprafata de çektirilerek felted și în acest fel a creat un strat de fân , cu o tesatura moale . În general , 12/1 Nm fire de lână , cm . " În 12-13 urzeală , bătătură frecventa de 15-16 atingeri . După procese de finisare descrise mai sus pot fi utilizate caculoarea verde pânză pătat biliard .

flanel

Numărul de fire subțiri de lână 2/2 diagonal robinet , lumina havlandırılmıș procesul de legătură sau simplu suprafață de morărit și operațiunile de creștere , care sunt numite materiale moi la atingere , flanel . Îmbrăcămintea utilizată purtat aproape de corp din cauzarămâne moale .

semn distinctiv

2/2 diagonal , fire numărul fine , lână felted , și într-o anumită măsură dinklemeyle atingeți suprafața unei grele havlandırılmıș , costum și döpiyeslik țesături culori solide . Tipuri poate fi folosit castrat superior gros .
sigilii

Două sau mai multe fire este țesute fire de lână de țesături de lână și funcționarea procesului de măcinare spălare greu este asigurată prin aplicarea unui felting . Făcând aceasta pe lățimea țesături și adsorbit 50 % . Și o suprafață netedă de material , astfel încât gramada compus din materialul se pierde în material , structura de fire . în special în producția de hârtie este folosit cabanda purtătoare sigilii absorbției apei și proprietăți de contracție , există tensiuni dayanaklıkları . ochiurilor este de obicei 2/2 diagonal aplicat . Pâsle țesute sunt utilizate în diverse scopuri industriale .

Melton

De obicei, simplu sau 2/2 rupte diagonal și 6/1 - . 10/1 Nm lână fire cm " În 14-22 de multe ori atinge , cu un proces de frezare grea pe suprafața procesului de împâslire , în urma operațiunilor de creștere și de tăiere a generat un strat neted de fân , grele țesături grele . Palton si manta sunt realizate . 35 % într-o centrare podea există o retragere totală de 25 % .

Saksoni

" Saxony " , și o varietate de fire de tricotat si modele țesute din lână făcut yapaklarından merinos , țesături moi și ușor texturate . Îmbrăcăminte și sunt folosite ca o acoperire . Pentru ușoare și medii greutăți 2/2 diagonal din fire de lână tese cu un adecvat mai subtire decat 12 Nm și
 
serj

2/2 diagonal țesute numărul eșarfă de fire de lână groasă , urzeala din bumbac , care este , de obicei, un tip mai ieftin de material . Țesătură în alb . Fire de bumbac aproape măsură diııklendikten ,colorarea mingea negru , maro inchis , vopsite în culori , cum ar fi bleumarin . Ambele tipuri de mai bine eșarfă calitate , fire de lână folosit la urzeală .

Șevyot

Șevyot (Ing. Cheviot ) , fire de lână țesături cu lână de tip krosbred . Setarea Dinkten , creșterea lumina este o poziție ușor și dur și textura deschisă a materialului este menținută în timpul operațiunilor de finisare . Tesatura pentru costume culori luminoase și modele interesante , sacou și pardesiu proiectat . 6-10 fire Nm . Cu cm . " sunt frecvențe de la 10 -14 .
Tüvid ( Tvid )

Fire de lână groasă țesute numărul teanc gros , numele dat de țesături , jachete sport . Rezultată sodei țesute de tip inițială " Harris Tweed " recunoscut .
Gömlelik ( viscoza )

100 % vascoza , 50 % vascoza / 50 % poliester sau 67 % vascoza / 33 % bumbac, fibre compozite , țesături shirting țesături , simplu fibrelor tip bumbac țese sunt destul de comune . Unele dintre bătătură 100 % vascoza , fire de bumbac utilizate pentru urzeală .
Creep ( viscoza)

Bumbac sau 100 % fire de vascoza , 50 % vascoza / 50 % poliester crep țesute fire de lână pieptănată . Fire de bumbac , vascoza țesute de imprimare a face clatite , aceste materiale sunt utilizate ca un pansament pentru . Fire de lână pieptănată în țesute crep , fusta , rochie și sunt folosite ca döpiyeslik .

Trençkotluk

Bumbac / viscoză sau poliester / vascoza fire de amestec , tip bumbac , simplu sau diagonal rețea țesute , țesături de permeabilitate la apă . Poliester / vascoza amestecuri proporție de 67 % poliester / 33 % vascoza de amestecare, din bumbac / vâscoză amestecuri sunt , de obicei, 50 % vascoza / 50 % bumbac .

îmbrăcăminte vascoza

Pânză , care conține o varietate de structuri de bumbac si tip bumbac vascoza țesături fire . Fire albe sau vopsite , atingere , presiune se poate face .
atlas

8 - urzeală satin țesături tesatura de matase strălucitor îmbrăcăminte .

elastan

un tip sintetic țesute cu o mulțime de flexibilitate .
Embroderi

Făcute de mână sau de mașină de modele de broderie și țesături tip de culoare prelucrate .
eșarfă

2/2 diagonal model legătură cu presiune atingeți o , mătase moale de tip tesatura subtire . Fire de mătase artificială, de asemenea .

mătase imprimate

20-30 negator mătase sau raionale fire , pânză țesături atingere cadru tehnica de imprimare suprafata aspra de culoare .
 
mătase Georgette

Mare S și Z răsucească fire de urzeală și bătătură , aspect 2S2Z , țesătură pânză , țesături de mătase țesute . După spălare materialul este vopsit . În viață , gospodar , un material cu o suprafata aspra .

mătase muselină

Fire de mătase , pânză , țesute în cazuri rare , un tip de material moale si subtire .
Slub mătase

Pânză , culori naturale și suprafață nereguli fire de țesături brute țesute din mătase sau transportă nope . 150 denier fire cm . "30 de urzeală și bătătură densitatea de 28 de atingeri .
 
jacquard

A lucrat într- o culoare diferită și moliciune pe țesături .
bumbac

Fire naturale țesute de plante de bumbac , care permite pielii să respire și un material , cum ar fi soft touch ....
                                                                                  
 Sari

Femeile indiene utilizate de către cele două părți ale frontierei, ca o fusta, țesături de mătase pline de culoare. Valoare turistică importantă.
Microfibră

Sintetic ipliktir.Gelișmiș o lavabilitate buna, respirație confortabil iar corpul se află aldırabilirlik've vardır.Yumușak caracteristică.

Raionul creponata

Mai multe neagă de fibre raionale, și mai mult folosind fire de bătătură bătătură ca Kalina Baskin, materiale simple sau crepe țesături bătătură săteni de tricotat. Tipuri de pânză piele țesute sau crepe-do-păcat este numit. Gramajlıdır piele crep-do-păcatului, din nou, foarte ușor. fire răsucite urzeală este utilizat, de obicei, normală. NATO, bătătură cm. "Și S 20-25 de fire Z-răsucite sunt adesea folosite în 2Z2S ordine.
Satin (Satin Silk)

Transparență, fire de culoare și țesături de mătase printre oamenii de acest lucru, numit satin de matase. structură warp-armat, fata si spate sunt țesute în culori diferite, dublu satin cu care se confruntă. 75-150 fire negator, fire, acetat de satin țesute și culoare, 5 și 8-frecați satin.

Șifon

, pânză, subțire, cu un singur strat și de înaltă răsucite fire foarte moale și translucide și țesături din mătase sau raionale. 14-16 cm fire negator. "În dokunmaktadırlar 40 ori.
Taftă

Pânză, țesături de mătase țesute este un fel de comune. Îmbrăcăminte și utilizat drept căptușeală. de multe ori mai gros decât urzeală și bătătură folosind de obicei, o urzeală este generat un efect stiuci. Direcția opusă de culori urzeală și bătătură, cu ajutorul schimbă culoarea tipuri de lumina janjanlı făcut. Acetat este utilizat în același scop sau un fir culoare.
Viscoză

Fire din celuloză.
Taftă

Pânză, țesături de mătase țesute este un fel de comune. Îmbrăcăminte și utilizat drept căptușeală. de multe ori mai gros decât urzeală și bătătură folosind de obicei, o urzeală este generat un efect stiuci. Direcția opusă de culori urzeală și bătătură, cu ajutorul schimbă culoarea tipuri de lumina janjanlı făcut. Acetat este utilizat în același scop sau un fir culoare.

Viscoză

Fire din celuloză.

Alcantara

Alcantara, care a stabilit în limba originală de la un brand. `Fire poliester și țesături realizate din amestecarea cu @ fire de poliuretan. Alcantara tip de material care iese în evidență cu structura sa solidă. Utilizare: perdele, tapet, perdele, canapele și fotolii.

Alcantara / Alcantara

Alcantara, care a stabilit în limba originală de la un brand. `Fire poliester și țesături realizate din amestecarea cu @ fire de poliuretan. Alcantara tip de material care iese în evidență cu structura sa solidă. Utilizare: perdele, tapet, perdele, canapele și fotolii.

Ambrance

accesorii pentru perdele din lemn sau realizate din insigne metalice de pe figură. Tie-sprijină și desfășoară ca un decoratiuni brâu.

Finisare

Kirlenmezlik tul material și caracteristici, cum ar fi riduri și prelucrare chimică.

Eșarfă

Pentru a crea un motiv, din fire de urzeală, fire trecut prin mână este numit de sus și de jos.
Bambus

Cultivate în țările calde, lungime 25 poate fi m.kadar, mobilier, perdele, etc. posibilitatea de a utiliza construcția unui astfel de gen de tijă.

Birit

Biriz

Tije cortina subțiri din metal sau lemn. Tul și țesături utilizate pentru perdele, uși și ferestre pentru a merge mai departe.

Blackout

Măsurarea intensității luminoase. Un fel de material care împiedică pătrunderea luminii naturale.

Fringe șirag de mărgele

Acrilic, cristal sau sticla perdele pentru a decora.

Braçol

Decorare cortina de ciucuri și cordonul ombilical.

Catifea Curl

diferite tipuri de producție se bazează pe forma. Partea din fata prezinta efectul unei bucle foarte strânse. Există o diferență de înălțime de tesatura cu fondul de motive. Utilizarea scaunelor, perdele, perne.
Velcro Velcro

Pe de o parte cealaltă parte a suprafeței cu o textură care este moale cu textură, greu cu suprafață benzi combinate separate unele de altele. e. Ecrane pliabile sunt utilizate mecanism tașıtmada. Alte Adida trupa americana.
urzeală

De obicei, bumbac sau lână, sau mai multe ori fire elastic hazırlanılan 2-3, război de țesut între superioare și inferioare grinzi, orizontale și paralele între ele perpendicular pe podeaua prin trecerea preparat, care are sute de numere numite frânghii verticale două linii transversale.
Damasc

XV din Europa. lea. produs deoarece acest material este cunoscut ca fiind grele. În general, modele de țesături de pe ambele părți sunt, de obicei, create cu o combinație de satin mat țesut fire de luciu satinat. Utilizare: tapet, perdele, canapele și perne.

Dekomandal

Realizate din metal, accesorii pentru perdele în formă de paranteze situate pe cifrele. Perdele tul balon în formă și țesături utilizate în colectarea.

Decorativ

Punct de vedere estetic.
de exemplu, perdele decorative, perdele decorative, sisteme decorative cortina.

Sisteme de perdele decorative

muncă, mai degrabă decât să fie în prim-planul sistemelor estetice, decoratiuni perdele și care îi transportă. de exemplu, Fondul, Câmp, stalactite, volant.

Vertical

Benzi verticale și se pot deplasa în jurul axei sale la un unghi și de shadere perdeaua obturatorului.

Felie

La diferite părți ale mucegai pe perdele si decoratiuni tesatura.

Decora

Felii de diferite sectoare, în formă de mucegai pe perdele si decoratiuni tesatura.

Duet

Privind la secțiunea transversală în formă de fagure, a alerga în sus și în jos mecanismul de declanșare.
Ekstrafor

Perdele și ruleta cortina și inele de ajutor pentru a da formă să se mute la baterie pentru a creste rezistenta de curele țesute.

Empirme

Resimlendirilen tesatura de bumbac ușor. Utilizare: tapet, perdele, canapele și un mic fețe de masă.

Pânză imprimate

Folosind diferite culori de vopsea, modele de țesături și podea ğzerine numele dat la procesul de imprimare
Farbela

Bucăți diferite și modele pe perdele din material folosit in decoratiuni.

Fond

Non-funcționalitatea perdele laterale sunt utilizate în scopuri ornamentale.

Fondul Cortina

Funcționalitate nu (nu acoperă) perdele laterale.
Ecrane navei

Vezi iaht cortina.

Întindere

cu oțel perdele din plasă, pe fire accesorii de stretching.
Inel

Cortina de accesorii de cusut din plastic și metal. e. Pereții pliante folosit pentru a fi în spatele liniilor directoare kurdelalara de transport.

Moar

Mătase naturală, bumbac și produse viskos'dan sclipici, tesatura moire. Tesatura moire pot fi țesute în dungi și Empirme. Utilizare: tapet, perdele și scaune. Nobilis Qu-Intet. U. De organe. Bumbac, poliester sau muselină, China, iar India este foarte ușoară și de obicei atinge. Acest brodate perdele de bumbac sunt de obicei utilizate. Utilizare: perdele, fețe de masă.
Mătase

Apăsați multe soiuri care sunt descoperite de către chinezi. Utilizare: perdele, tapet, perne.

Mătase iranian

Țesături de mătase iraniene, tapițerie din cele mai spectaculoase. Nu a folosit niciodată ca o tesatura de culoare solida, brodate de multe ori generate.

Incrustat

Decorat cu mâna sau masina de brodat tesatura de bumbac sau fire de mătase sunt de obicei produse. Utilizare: perdele, tapet și draperii.

Sisteme de cortină importate

de producție efectuate în străinătate, firme sau persoane în proceduri legale adus Turcia pe numele dat la sistemele de cortină.
Jacquard

Joseph-Marie Jacquard în 1801, descoperirea forma de tesatura dă acestei specii numele său. Cunoscut sub numele său, astfel încât toate materialele dezvoltat în acest fel. Utilizare: fotolii, canapele, tapet, perdele.

Orb

Benzi orizontale sunt paralele între ele și perdeaua obturatorului în shader.

Jaluzele Sisteme

Jaluzele si benzi care oferă posibilitatea de a vă deplasa în sus și în jos pe ecran și coarda unghiul sau sistemul de control al motorului.

Jan Jan

Kıpırdadıkça strălucește în culori diferite de tipul de material.
Catifea

Mai multe varietăți de catifea. Bumbac, mătase, lână și lenjerie, ca de catifea .. Precum și cele care se bazează pe motive de formate diferite. Utilizare: scaune, tapet, perdele.

Wing Cortina

În partea din față a condus functionala perdele jaluzele perdele tul sau similare. Fondul este o formă de deschidere și închidere de perdele.

Capsula

Diametre diferite sunt utilizate în țesături și inele perdele tul capsate pe.

Cașmir

 
China, Tibet și de gâscă și păr de capră din fire vii Mongolya'da produs. Caldă și lânos textura. Utilizare: perdele, pături și perne.

Fold

Yardıımı mecanism colectate exponențial în sus cu perdele.

Roman Blind Systems

Îndoiți ecran în sus și în jos mișcare a numelui generale sistemele de motoare sau lanț dat la asta.

Edge Ghidul

Jaluzele sau perdele, jaluzele și pante deschise afectate de vibrații și de sunet l-au împiedicat de la interiorul aripilor strut ghidajelor din sârmă de oțel. În general, curbe, ferestre mobile și bărci folosite.

Lenjerie

Tipul de material folosit, deoarece Hu preistorice fi ușor amestecate cu bumbac. Utilizare: textile acasă, perdele, huse, perne.

Winter Garden

Chiar și în zilele aspre de iarnă, care amintește de arc de metal de construcție din lemn construite cu gradini interioare de calitate sau terase.

Winter Garden Cortina

Sere aplicat pe ecran. Cele mai importante, duet, lemn, PILIS, jaluzele cortina.

Braț
Lot

Țesături, cum ar fi tehnici de tul și pictură la momente diferite, în aceeași diferență tonul de culoare de la. Oamenii castiga diferenta dintre numele.
Mecanism

Perdele motorizate sau acționarea manuală a sistemului furnizează un mecanism specific în cadrul.

Sisteme de cortină Mecanism

Non-manual, frânghie sau lanț ruleaza cu ajutorul de definiția generală pentru toate tipurile de perdele.

Mohair

Origine turcă, cuvântul înseamnă cea mai bună lână. Aceasta este o fibra foarte fin, delicat și strălucitor animale, de obicei, de două ori pe an pentru a obține lână de capră angoradan. Utilizare: Perdele și scaune.

Motorizat Cortina Systems

Cu ajutorul controlului motor și baterie buton sau sisteme de cortină acționate electric pot fi aplicate.
Organza

Foarte subțire de mătase tifon transparent și poliester.

Otoman

Am folosit material produs în Imperiul Otoman. Tesatura vascoza este produs si mixat de coloană model cu dungi folosit cele mai multe ori. Tesatura de matase, lana si bumbac amestec are loc. Utilizare: tapet, perdele și scaune.
Panoul de perdea

Ferestre tul, perdele sau alte opțiuni spre partea din față a funcționalității pliere pentru ornamentare non-decorativ în diferite forme și segmente.

Perdea

Uită-te în interiorul blocurilor de imprimare, tesatura, sau ca pentru usi si ferestre pentru a acoperi separator.

Perdea Mondial

Soiuri de cortina forma de exprimare într-un sens larg.

Perdea Sisteme

Sisteme mecanice sau electronice care vă ajută să studieze pe ecran.

Perdeci

Perdeci
Dacă vânzarea de produse pe proiectare perdea, măsură, persoane sau organizații care furnizează servicii de instalare.

Baterie

Etc a celuilalt pe o secțiune de pliuri îndoite tesatura.

PILIS

Din zig-zag în formă de secțiune transversală, poate rula în sus și în jos mecanismul de declanșare.

Înfățișa

Perdele, jaluzele și mecanismul de pliere, astfel încât conexiunea suportul montare pe tavan.

Echipament de proiecție

Calculator, video, și așa mai departe. görününtünün fi legat de dispozitiv care permite dispozitivelor să reflecte ecranul.

Proiector Ecrane

că rata maximă de returnare a luminii reflectate pe motor sau perdea mecanism pe un fond alb.
Renso

Braçolları centură sau cârlig pentru transport.

Ruletă

Cornișă sau feroviar pentru deplasarea pe ecran, din metal sau accesorii din plastic.

Rustic

Mecanism pentru a muta perdele sunt realizate din metal sau lemn.
Franjuri

Perdele din frânghie și decora cu conținut diferit.

Cortina de etapa

Plasat în etapa a jocului de pornire, deschiderea venelor intermediar și închiderea cortina la sfârșitul anului. Motorizate sau mecanică produsă.

Ecran

Perdele de umbrire solare. În formă de țesut filtru de sticlă subțire plasă din fibră de energia luminii și economii de căldură cu PVC oferă kaplamalıdır.Gün.

Siluetă

Cu benzi textile tul orizontal între cele două a fost injectat în scene de lucru cu ajutorul mecanismului.

Swatter

Pânză Hașarelerin întins într-un fir sau, și așa mai transparent care previne aplicația.

soiuri; plase de tantari fixe, ecran zbura usi, plase de țânțari role.

Orb

Colectate de pe ecran pop-up sub forma de bobina de lichidare.

Rolete Sisteme

Motor cu role perdea, pentru o varietate de mecanism șir sau lanț, care este folosit pentru a identifica spus generală.

Perdea Store

Roller ortografie incorectă și pronunție a ecranului. Într-adevăr, jaluzele.
Tafeta / Taffeta

Privind tesatura de matase strâns țesute recunoaște vedere genial. În loc de fire de mătase țesute cu vascoza pentru un preț scăzut. Utilizare: perdele, tapet.

Taftă

Un fel de, de tip hard tesatura de matase.

Dispozitiv aeriene

Cu ajutorul dispozitivului, care permite obiectivul de a imaginii de pe ecran suprapuse pe documentele.

Ecrane proiector

Proiector sau valoarea maximă a luminii reflectate de a reveni pe un fond alb, care perdele. Mecanismul sau motor poate fi produsă.

TIJ

Jaluzele verticale, cutii, pliante, și astfel mecanismul de bara de metal subțire, lung, în formă.

Cortină de teatru

Teatrul a organizat jocul de pornire, intermediar și motorizate sau obturator mecanic, care se deschide și se închide la sfârșitul anului.

Tulle

Transparente țesături funky, conținut corzi.
Volant

Felie reciproc și marginile de material utilizat pe perdele, pisica scara in forma de stalactite decora cortina.
Piele sintetica / piele sintetica

Uleiul produs în conversia țesuturilor subțiri din PVC. După răcire tip de piele fierbinte și țesutul efectul mașină tesatura Empirme dorit sunt făcute. Utilizare: Scaune, perne, perdele.

Blana artificiala / blănuri artificiale

Obținut prin combinarea textura de creștere a părului. Cu utilizarea unei combinații de diferite culori de păr, vulpe sau nurcă apariție este atins. Utilizare: Scaune, capace, cuverturi de pat, perne.

Văl

La începutul și la sfârșitul de decor perdele de stalactite felii. Alte nume ureche.

Cortina Yacht

Yacht, Gulet, tip tăietor de sisteme de cortina aplicat navelor maritime. Acestea sunt doar câteva, plisate, duet, pliante, jaluzele din lemn, jaluzele, tip perdea cu role.

Lână

Se obține din lână de oaie. Lână poate câștiga atinge atât de multe priviri diferite. Utilizarea de scaune, perdele, tapet, perne.
Zigıl

Jaluzele sau perdele, jaluzele și pante deschise afectate de vibrații și de sunet l-au împiedicat de la interior aripa margine tracțiune ghiduri de sârmă de oțel. În general, curbe, ferestre mobile și bărci folosite.

Stofa Standard Bumbac: Push, blugi denim, pânză Canvas, lenjerie de pat, Damasc, burghiu, Diagonal, Etamin, gabardina, stofe de gaz, cămeși Fabric, două fețe fata de masa Hood stofe, Crepe, Mermet Într-adevăr, fulgi de cereale, Opal, Organza, otoman , bumbac îmbrăcăminte, bumbac Georgette, stambă, flanel, Pijamalik, Poplin, șantung, satin, muselină, voile, Material pieptănată: Alpaca, Astrakhan, Dubldra, Filafil, flanel lână pieptănată, fresca, gabardina, pieptănată, lână pieptănată Saksoni, Kasmir, Crepe lână pieptănată, Lastic, Panama, marți, Serj, Tartan, țesături tropicale, stofa lână cardată: pătura, Bleyzer, seara, finet, Bowl, sigilii, Melton, Saksoni, fețe, Sevyot, Tuvid, Viskondan făcut țesături: cămeși viscoza, vascoza creponata, blugi transee vascoza, îmbrăcăminte vascoza, Alte țesături: acril, Atlas, Elestan, Embroderi, fular, de mătase imprimate, mătase Georgette, mătase muselină, șantung mătase, jacquard, bumbac, lycra, Micro Fiber, Nylon, opac, bumbac, nailon, poliester, raionul clatite, galben, satin de matase, sifon, tafta, vascoza, Trucuri Fabric: Adiyaman Üzerliği, Appliqué filtru, Bindallı brodate de mână, sacoșe lucrate manual, Etamin pe studiul Hirt pırt colier, ceasuri colorate, lână Büken femei, butoanele de alimentare Șenlensin, Termeni perdele, textile Termeni, de cusut, News: pentru haine de lungă durată, Tehnici Fabric Pictura Fabric, de calitate, de ce stofa de acționare, Fabric Boyalarındaki Pericol, İlișimler utile / Link-uri...   

Netesutele pot fi materiale de unica folosinta, cu durata de viata limitata sau foarte durabile. Ele au anumite caracteristici care le permit sa ofere performante inalte intr-o mare varietate de aplicatii.

Se pot crea produse si solutii inovatoare, problemele pot fi rezolvate si nevoile satisfacute prin incorporarea proprietatilor adecvate. Aceste proprietati sunt deseori combinate pentru a crea materiale potrivite pentru sarcini specifice, realizand un bun echilibru intre durata de viata si costul produsului.

Proprietati specifice pot fi realizate prin selectarea materiilor prime si a metodelor sau prin aplicarea tratamentelor de finisare asupra netesutelor, cum ar fi imprimarea, embosarea, laminarea etc.

Datorita tehnologiilor de productie si a materiilor prime folosite, netesutele au un cost de fabricatie redus si implicit un pret de vanzare competitiv in comparatie cu textilele traditionale, oferind un real avantaj economic celor care le folosesc.

Ele sunt materiale dense si durabile, fiind utilizate nu numai la articolele de unica folosinta, cat si la cele cu durata de viata lunga (piele sintetica, mochete etc.).

Materialul netesut este usor si neted, avand o masa relativ mica. Poate fi rigid sau moale si placute la atingere.

Textilele netesute sunt materiale poroase si astfel permeabile la apa si aer, fiind folosite la producerea unei game largi de filtre.

Sunt materiale prietenoase cu natura, fiind 100 % reciclabile.

Sunt extensibile, pastrand un anumit grad de elasticitate.

Pot fi curatate chimic sau prin spalare, suportand un numar limitat de spalari. Se pot deasemenea calca.

Se pot steriliza, putand fi folosite in spitale.

Materialul netesut este repelent la lichidele iar prin laminare devine impermeabil.

Netesutele pot fi modelate si pliate, fiind rezistente la cute; pot fi imbinate prin lipire la cald / cu lipici sau prin coasere.

Prin aplicarea unor tratamente, netesutul poate deveni ignifug.

Sunt materiale rezistente la mucegai si putrefactie.

Pot fi vopsite si imprimate, fiind astfel utilizate la decoratiuni.

Prin versatilitatea lor, netesutele pot oferi solutii inovatoare, eficiente din punct de vedere al costului si uneori neasteptate la nenumarate provocari in afaceri.

  

Ce sunt netesutele?

Netesutele sunt structuri textile realizate direct din filamente continue sau din straturi fibroase consolidate prin diferite tehnici: interinlantuire mecanica, consolidare termica si lipire. Industria fibrelor chimice a dezvoltat metode speciale de obtinere a netesutelor, in care polipropilena (PP), poliesterul (PES), polietilentereftalat (PET), fibrele scurte de viscoza si cele biocomponente, dar si cele naturale, precum bumbacul, sunt din ce in ce mai folosite.

Fabricarea netesutelor se desfasoara in mod continuu, prin etape succesive: selectie, extrudare, preparare de fibre sau filamente, constituirea valului, consolidare si finisare.

Netesutele sunt tesaturi unice, high-tech, alcatuite din fibre si sunt utilizate intr-o gama larga de aplicatii si produse industriale sau de uz casnic. Netesutele sunt inovative, versatile si indispensabile. Viata moderna ar fi aproape imposibila fara ele.  

 

Domenii de utilizare

 • Promotional

  plase si sacose promotionale, amenajarea de standuri expozitionale, bannere publicitare, suport pentru fanioane etc.

 • Unica Folosinta

  imbracaminte de unica folosinta (halate, bonete, papuci, lenjerie intima), saci pentru morga, articole funerare etc.

 • Mobila

  mobilier tapitat (canapele, scaune), mobilier de gradina (umbrele, sezlonguri, balansoare), saculeti pentru accesorii mobila etc.

 • Saltele

  fete de saltea, strat intermediar, pungi pentru arcuri, protectie saltea etc.

 • Decoratiuni

  jaluzele verticale, amenajari locuri de joaca, fundal pentru rame foto, tapet etc.

 • Marochinarie

  captuseli pentru genti, posete, borsete, ambalaje de prezentare si transport etc.

 • Incaltaminte

  saculeti pentru transport pantofi, intarituri, captuseli etc.

 • Confectii

  perne, suport pentru broderie, fete pentru mese de calcat, insertii, divizor pentru croi, etichete, accesorii pentru animale, carucioare pentru cumparaturi etc.

 • Cosmetica

  cearceaf pentru pat, imbracaminte de unica folosinta (halate, bonete, papuci, lenjerie intima etc.), role de epilat etc.

 • Igiena

  igiena feminina, scutece pentru copii si adulti, servetele umede etc.

 • Medical

  masti faciale, huse pentru incaltaminte, imbracaminte de protectie (halate, bonete, lenjerie intima etc.), protectie saltea, pansamente etc.

 • Ho.Re.Ca.

  fete de masa, huse pentru scaune, sorturi, bonete, decoratiuni etc.

 • Ambalaje

  huse pentru articole de casa (lenjerii de pat, perne, pilote etc.), huse pentru haine, huse CD, ambalaje pentru flori etc.

 • Jucarii

  captuseli interioare pentru carucioare de papusi, casute de jucarie etc.

 • Auto

  presuri auto, filtre de aer si ulei, parasolare (netesut cu tratament UV), articole de protectie de unica folosinta pentru service; huse de autoturisme sau piese auto; productia de scaune tapitate etc.

 • Constructii

  acoperiri si protectie, drenaj, stabilizarea solului,acoperis (netesut laminat), strat de separare sau filtrare in pamant, drumuri, membrana de protectie pentru piscine / iazuri / lacuri, hidroizolatii, pentru protectia suprafetelor / obiectelor de pete si lichide etc.

 • Agricultura

  ambalaje hobby, protectia culturilor si a semintelor, acoperire sol, sere, controlul buruienilor etc.

 • Stratificare

  suport pentru fete de masa din PVC, covoare / mochete, piele sintetica etc.

 • Filtre

  de aer, gaze si lichide, de pulberi agroalimentare, pentru climatizare, pentru industria chimica, saci filtranti pentru aspirator etc.

 • Matlasare

  strat suport pentru matlasare

 • Diverse

  ajuta-ne sa adaugam un nou domeniu!

 • Rezistent si economic

  Tesaturile spunbond sunt caracterizate prin rezistenta mare la rupere si alungire, diferente mici in calitatile tehnice pentru directiile longitudinala si transversala ale tesaturilor, stabilitate la caldura si substante chimice, permeabilitate si porozitate.

  Pentru producerea acestor tesaturi se folosesc diversi polimeri, cei mai importanti fiind polipropilena, poliesterul, poliamida etc.
 • Stabil si permeabil

  Feltrul este un netesut produs prin tehnologia needlepunch. Astfel, rasinile polipropilenice si poliesterice sunt initial extrudate in fibre. Apoi aceste fibre sunt cardate, interinlantuite macanic si apoi termocalandrate pentru a forma in final feltrul.     

  La nivel mondial, industria needlepunch se bucura de unul dintre cele mai mari succese ale oricarui proces legat de textile.

  Feltrul se remarca prin rezistenta mare la tractiune, rupere, uzura, frecare, penetrare, are o uniformitate ridicata, stabilitate dimensionala, longitudinala si transversala, stabilitate la caldura si substante chimice, permeabilitate si porozitate. Poate fi cu usurinta cusut, lipit, taiat sau laminat.

  Poate fi necalandrat, avand un aspect moale si pufos sau calandrat, devenind astfel neted.

  • Compozitie

   La producerea feltrului se pot folosi o mare varietate de fibre naturale si sintetice, fibrele din polipropilena si poliester jucand rolul cel mai important.

  • Masa

   Densitatea feltrului variaza de la 60 gr/mp si pana la peste 1000 gr/mp.

  • Dimensiuni

   Latimea rolelor de feltru este variabila si depinde de nevoile clientului. In general ea oscileaza intre 1,5 cm si 540 cm. Lungimea balotilor poate fi de asemenea personalizata in functie de solicitarile clientilor.

  • Prezentare

   Feltrul este rolat pe tuburi de carton de Ø 55 sau 76 mm si ambalat in folie rezistenta de polietilena. Fiecare rola este insotita de o eticheta autoadeziva avand imprimate: felul materialului, gramajul, latimea si cantitatea in ml.

  • Banda

   In diverse aplicatii se utilizeaza feltru sub forma de banda. Perfect adaptata fiecarei solicitari, banda netesuta este debitata la latimea ceruta, ea pornind de la 20 mm si crescand din mm in mm.

  • Formate

   Pentru cei care vor sa inglobeze in produsul lor repere gata taiate, oferim formate din feltru avand diverse forme geometrice.

  • Rezistent prin coasere

   Tesaturile stichbond sunt materiale netesute produse in Italia de catre una din companiile din grupul nostru – TEKNA SPA, pe masini Maliwatt.

   O caracteristica importanta a acestui material este rezistenta marita in sens longitudinal datorata consolidarii prin coasere cu fire de poliester.

   Utilizand aceasta tehnologie se pot produce o multitudine de articole avand compozitii si finisaje diverse, in functie de aplicatiile la care se folosesc. Stichbond-ul se foloseste in domeniul publicitar, la realizarea bannerelor utilizate in sectorul sportiv, ca suport in domeniul incaltaminte, la producerea saltelelor (putand fi imprimat sau ignifugat); colorat, se foloseste la saci si huse.     

                   
 • Compozitie

  Stichbond-ul se produce folosind un singur fel de fibra sau fibre mixte precum poliesterul, polipropilena, vascoza.

 • Masa

  Densitatea tesaturilor tip stichbond variaza intre un minim de 80 gr/mp si un maxim de 250 gr/mp.

 • Dimensiuni

  Producerea stichbond-ului se face pe masini finetea 14 unde se pot obtine latimile 160 cm, 210 cm si 320 cm si finetea 22 unde se pot obtine latimile 160 cm si 320 cm.

  Lungimea rolelor de stichbond poate fi personalizata in functie de solicitarile clientilor si variaza intre 100 si 2500 ml.

 • Prezentare

  Materialul netesut este rolat pe tuburi de carton de Ø 55 sau 76 mm si ambalat in folie rezistenta de polietilena. Fiecare rola este insotita de o eticheta autoadeziva avand imprimate: felul materialului, gramajul, latimea si cantitatea in ml.

 • Culori si imprimeuri

  Acest material poate fi colorat intr-o multitudine de culori sau imprimat. Imprimarea se poate face utilizand unul dintre modelele deja existente sau orice alt model furnizat de client.

                   

Comentarii

Nu exista comentarii despre "Despre piele ecologica si stofa".

Adauga un comentariu pentru "Despre piele ecologica si stofa":

Campurile marcate cu * sunt obligatorii:

Nume: *
E-mail: *
Mesaj: *
Cod de securitate: *
    Captcha